Λοιπων εχω την ιαπωνικη diamond και θελω την γνωμη σας...να κανω το E4 glitch? ειναι πολυ ρισκο και δεν θα ηθελα να χασω τα 353 ποκεμον που εχω...καμια γνωμη?
Aν , το glitch αυτό προσφέρει τίποτα καλό , ναι κάντο αν όμως δεν κάνει τίποτα σημαντικό τότε....σε συμβουλεύω να μην το κάνεις...
Αλλά δεν ξέρω πολλά από glitches ας πει κανείς άλλος...
Εάν κάνεις ακριβώς τα βήματα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Αλλά εντάξει, στη θέση σου δεν θα ενδιαφερόμουν για τα Pokemon εφόσον η Diamond είναι Ιαπωνική. Αλλά, εάν νοιάζεσαι τόσο πολύ για τα Pokemon, μη το κάνεις. Όντως το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.
εχω μεταφερει ολα μου τα pokes στην platinum αλλα τωρα το να χασω 353 pokemon στο pokedex ειναι λιγο βλακεια....εχω δουλεψει πολυ την ιαπωνικη
quote from charizard the dark: Aν , το glitch αυτό προσφέρει τίποτα καλό , ναι κάντο αν όμως δεν κάνει τίποτα σημαντικό τότε....σε συμβουλεύω να μην το κάνεις...
σου δινει shaymin και darkrai 100% legit (αν και εχω αλλα θα μπορω να τα ανταλαξω για αλλα πολυ δυνατα pokemon οπως το movie regigigas που απο οτι εχω ακουσει σου δινει την δυνατοτητα να αντιμετωπισεις τα regis στην platinum και επειδη τα θελω shiny...τωρα βεβεα παλι θα μου πεις γιατι δεν χρησιμοποιω sapphire? γιατι εχω πιασει 360 pokes στην sapphire και δεν θελω να τα χασω
Το πιθανότερο είναι να μην μπορείς καν να κάνεις το glitch, αυτό υπήρχε μόνο στην πρώτη πρώτη παρτίδα που βγήκε και μετά διορθώθηκε.
Επίσης σε παρακλαώ να κάνεις edit το thread σου και να δώσεις ένα πιο περιγραφικό τίτλο, το "...μια γνωμη θελω μονο..." δεν δείχνει ποιό είναι το θέμα της συζήτησης...
(14-02-2009 01:26 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Το πιθανότερο είναι να μην μπορείς καν να κάνεις το glitch, αυτό υπήρχε μόνο στην πρώτη πρώτη παρτίδα που βγήκε και μετά διορθώθηκε.
Επίσης σε παρακλαώ να κάνεις edit το thread σου και να δώσεις ένα πιο περιγραφικό τίτλο, το "...μια γνωμη θελω μονο..." δεν δείχνει ποιό είναι το θέμα της συζήτησης...
koιτα επειδη δεν ξερω να κανω edit τον τιτλο αν γινεται ναι αλαξε το και επεισης η ιαπωνικη diamond/pearl (ναι και τις 2 εχω) ειναι ΠΡΟ παραγγελμενες οποτε ειναι απο τις πρωτες που βγηκαν
Αν το ρισκο ειναι μεγαλο και απλα δεν θες να τα χασεις τα 300 κατι, μην το κανεις. Νταξ, αν ημουν στη θεση σου θα το εκανα αυτο αν βεβαια ειχα μεταφερει οτι ειναι απολυτως απαραιτητο ( evtrained, good iv's, tm's) και αφου δεν υπαρχει τπτ που πηρες με δυσκολια σε ντεξ
τωρα το εκανα αλλα δεν τα καταφερα αλλα ΕΦΤΗΧΩΣ με λιγη τυχη καταφερα να γυρησω στο pokemon league...
EDIT:το ξανακανα και με jubilife O_o