Εάν είναι μόνο για Japan, ελπίζω να τους καταστραφούν όλα τα τηλέφωνά τους.
>:0 Το σέλω κι εγώ το Coded για το κινητό μου. T_T
(16-02-2009 08:13 AM)ghost trainer Wrote: [ -> ]baaa... ta epomena kh tha einai:
kingdom hearts 358/2 days (DS)
kingdom hearts:birth by sleep (PSP)
kingdom hearts:coded (mobiles) (kai nomizw mono japan)
Και το Kingdom Hearts 3, το οποίο αν και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα, θα βγει κάπου 2012-2013. Δε γίνεται να μη βγει Kingdom Hearts 3. Φαίνεται στο τέλος του Kingdom Hearts 2, και ο δημιουργός του Kingdom Hearts ήθελε στο τέλος να δείχνει να βρίσκονται πάνω σε ένα πλοίο(Sora, Kairi και Riku) και να πηγαίνουν στο βασίλειο του Mikcey, πάνω
παντως,το μονο που μου αρεσε πιο πολυ στο ΚΗ2,ειναι το σεναριο,αλλα πιο πολυ,το soundtrack (ιδιαιτερα αυτο που σου εχει οταν παλευεις με ενας κακο της disney & εκει που πρεπει να νικησεις τους 1000 heartless)
(600 ποστς
)
Το πρωτο ειναι σκετη πορωση και μονο που το βλεπω!!!
Το δευτερο δεν μπορω να πω οτι με τρελανε πολυ.....
birth of sleep 4 ever!!!
(28-02-2009 03:48 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Το πρωτο ειναι σκετη πορωση και μονο που το βλεπω!!!
Το δευτερο δεν μπορω να πω οτι με τρελανε πολυ.....
birth of sleep 4 ever!!!
ναι οντως το πρωτο ειναι πολυ καλο αλλα θα παρω και το αλλο να δω και τι γινεται με τον ροξας....αλλα και παλυ για ds τα κανανε πολυ καλα τα γραφικα (και το gameplay)
Θα βγει το μάνγκα του στα Ελληνικά τέλος Μαίου. Να το προμηθευτείτε!!! Θα'ναι 4 τόμοι....
wth? Και manga και Ελληνικά;! Μου είχε πει η Celesi κάτι για το manga αλλά δε πίστευα πως θα έβγαινε στα Ελληνικά.
YOSSHH!! Το αποφάσισα. Celesi, αγόρασε το x2 και στείλε μου το ένα. ;xD;
(16-04-2009 12:54 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]wth? Και manga και Ελληνικά;! Μου είχε πει η Celesi κάτι για το manga αλλά δε πίστευα πως θα έβγαινε στα Ελληνικά.
manga kingdom hearts? :O αν ειναι ελληνικα θελω να ερθει ο μάιος ΤΩΡΑ >.>
(16-04-2009 11:38 AM)ghost trainer Wrote: [ -> ] (16-04-2009 12:54 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]wth? Και manga και Ελληνικά;! Μου είχε πει η Celesi κάτι για το manga αλλά δε πίστευα πως θα έβγαινε στα Ελληνικά.
manga kingdom hearts? :O αν ειναι ελληνικα θελω να ερθει ο μάιος ΤΩΡΑ >.>
ναι παιδιά , ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!!! Αναρωτιέμαι αν θα'ναι ορίτζιναλ μάνγκα......(να διαβάζεται ανάποδα , ασπρόμαυρο κι έτσι...)
Και ναι Ελληνικά θα ναι......πορωθείτε κύριοι (και κυρίες) θα κυκλοφορήσουν και οι 4 μαζί στις 29 ΜαΪου Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα 26.....(Ιουνίου!)
αν αληθευει αυτο, θα το αγορασω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, μιας και το ΚΗ αρχισε να με πορωνει τωρα τελευταια....
και εγω και εγω οπωσδηποτε.Αλλα δεν ανυπομονο να ερθει ο Μαιος και πολυ μιας και τοτε ειναι και οι εξετασεις (και Πανελληνιες για μερικους).Παντος μολις βγει σιγουρα θα το παρω!
(16-04-2009 01:28 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]ναι παιδιά , ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!!! Αναρωτιέμαι αν θα'ναι ορίτζιναλ μάνγκα......(να διαβάζεται ανάποδα , ασπρόμαυρο κι έτσι...)
Και ναι Ελληνικά θα ναι......πορωθείτε κύριοι (και κυρίες) θα κυκλοφορήσουν και οι 4 μαζί στις 29 ΜαΪου Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα 26.....(Ιουνίου!)
ooooo ενδιαφερον!ειναι σιγουρο ομως?απο που το εμαθες?
Πηγαίνετε να κατασκηνώσετε έξω από τα περίπτερα
/όπου πωλούνται, γιατί προβλέπω να μη μένει τίποτα.
εγω θα παω να διανυκτερευσω σ ενα περιπτερο για να το αγορασω!