Δεν είναι όμως και πολύ μοδάτο και κουλ να δημιουργούμε φανφικς;;!!?
Λάθος,αγαπητέ αναγνώστη/θεατή/ακροατή/οτί στο καλό είσαι.
Σήμερα λανσάρεται η νέα μόδα,τα διηγήματα της λαικής αγοράς.
Και όχι,τα ποκεμον δεν μπόρεσαν να βγάλουν διαβατήριο για να μπουν στο μαγευτικό αυτό κόσμο γεμάτο λουλούδια,χίπηδες,μαιμούδες και άλλα τέτοια χαριτωμένα (για όσους δεν το΄πιασαν,δε θα 'χουν σχέση με ποκεμον).
Ο σκόπος αυτού του ταπεινού θρεντ λοιπόν,είναι να γελιοποιήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα παραμύθια που σας διάβαζε η γιαγιά σας όταν ήσασταν τεσσάρων.
Ο πρώτος κύκλος,περιλαμβάνει:
•Ο Ρωμαίος και η Σιλουέτα(δεν νομίζω να σας το διάβαζε αυτό η μαμα σας btw)
•Η αμοιβάδα που ήθελε να γίνει πιλότος (μου διαφεύγει ο οριτζιναλ τιτλος) //most likely going to be posted last//
•Η πριγκίπισσα και το σουβλάκι (as in "Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι")
O δεύτερος κύκλος,περιλαμβάνει:
•Το σουβλάκι που δεν του άρεσαν οι πατάτες του ("Το παπί που δεν του άρεσαν τα ποδαράκια του")
•Το τσίρκο της Ελλάδος("Το τσίρκο του Μανώλη")(προαιρετικό ;x)
•Ποιος έκανε πιπί,στο νεροχύτη που η βρύση του ήτανε ανοιχτή;("Ποιος έκανε πιπί,στο Μισσισσιπί;")
Και όχι,τη σήμερον ημέραν δεν έχει κανένα διήγημα,γιατί βαριέμαι.Από βδομάδα,ίσως.
κειθενξμπάι
Καλη αρχη και απο μενα Dimi, παντα με χιουμορ.
Ωραια,κατι μου λεει οτι εδω θα πεφτει πολυ γελιο...αντε καλη αρχη!!!
(22-03-2009 09:51 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Καλη αρχη και απο μενα Dimi, παντα με χιουμορ.
Ω ναι.Για την πρωτη ιστορια,το μονο που εχω να πω ειναι καημενη Ιουλιετα xD;
(22-03-2009 10:01 PM)Garam Wrote: [ -> ]Ωραια,κατι μου λεει οτι εδω θα πεφτει πολυ γελιο...αντε καλη αρχη!!!
Ευχαριστω xD Παω να γραψω το πρωτο,γτ βαριεμαι <3
Καλή αρχή ! Κάτι μου λέει όπως είπαν και οι προλαλήσαντες θα...γελάσουμε , άντε και τα Αλκοολικά Τέρατα! (Θα'ναι στον 2ο κύκλο; )
Για το δεύτερο ξέρει κανείς πως λένε το ορίτζιναλ? (δε μου λέει κάτι...)
Ο Ρωμαιος και η Σιλουετα παρτ 1
Ολοι ξερουμε την ιστορια του Ρωμαιου και της Ιουλιετας,των δυο ερωτευμενων νεων που αυτοκτονησαν γιατι η μαμα τους δεν τους αφηνε να παρουν παγωτο.
Λοιπον,πριν αυτοκτονησουν αυτοι ο Μεσαιωνικοι emo,ο ενας απο αυτους,(O Ρωμαιος,obviously),ελαβε ενα πακετο (οχι αυτο το πακετο με το κλειδι μεσα).
Οταν το ανοιξε,βρηκε μεσα εναν καθρεφτη,και ενα πακετο δημητριακα-Νεστλε-για-καλη-σιλουετα.
~
Ο Ρωμαιος ειχε καθησει στο περβαζι του παραθυρου του,κοιτωντας το ηλιοβασιλεμα.
'Ωωωω θεοι,ποιος να 'ναι αραγε ο λογος που μου σταλθηκε αυτο το πακετο;Τι ειναι αυτο το κουτι που γραφει Fitness απανω του;Γιατι εχασε η Μαντσεστερ εχτες;'
σκεφτοταν.Ως γνωστον,εκεινη την εποχη δεν υπηρχε το 'Παμε Πακετο',οποτε δεν μπορουσε να του το ειχε στειλει ο ξαδελφος του που ειχε μετακομησει στην Μογγολια.Το μονο αντικειμενο που αναγνωριζε το μικροσκοπικο μυαλο του Ρωμαιου,ηταν ο καθρεφτης.Αποφασισε,λοιπον,να πεταξει στα σκουπιδια ολο το περιεχομενο του πακετου (που για να πω την αληθεια,δεν ξερω ποσο μεγαλο ηταν.),εκτος απο τον καθρεφτη.Τοποθετησε το θειο αντικειμενο (τον καθρεφτη μπρε) στον τοιχο απεναντι απο το μεγαλο κρεβατι του,και εμεινε να τον κοιταζει σαν καθηστερυμενο.Ξαφνικα,με τρομο παρατηρησε πως ειχε βαλει μερικα κιλα(κια).
'Παπα μου!Τι'ν'τουτο;' αναφωνησε με αηδια καθως εκανε μια στροφη γυρω απο τον εαυτο του,παρατηρωντας την περιφερεια του,και τα καλλιγραμα ποδια του (Ρωμαιος ειναι,αμ δε).
'Θα πρεπει να αρχισω εντατικα γυμναστικη',σκεφτηκε.'Τι θα γινει αν η Ιουλιετα μου με παρατησει για τον αμυαλο και κακοβουλο Βρουτο;! (k wat.)'
Εκεινη τη στιγμη,ο Ρωμαιος ακουσε μια τσιριχτη φωνη,που ανηκε -δυστυχως- στη μανα του.
"Ρωμαιακοοοοοοοοο,ελα να φας,εχουμε περιστερι γλασε με χυμο μπανανας!Με μπολικο λιπος,οπως σ'αρεσει!"
"Οχι ευχαριστω μανουλιτσα,δε θα φαω σημερα!",απαντησε με βαρια καρδια ο Ρωμαιος,ξεροντας τι θα εχανε.
"Καλα 'νταξ.",αποκριθηκε η μανα,με μια χαρακτηριστικη μητρικη φωνη που χαρακτηριζε το ποσο πολυ νοιαζοταν για τον κανακαρη της.
Στο μεταξυ,ενω ολα αυτα τα τραγικα γεγονοτα λαμβαναν μερος στο σπιτι του Ρωμαιου,σ'ενα αλλο σπιτι,απεναντι,η Ιουλιετα καθοταν στο δικο της περβαζι,και μοιρολογουσε τη μοιρα της.
"Ααααχ,τι θα κανω,τι θα κανωωω!",οδηροταν.Βλεπετε,εδω και πολλες μερες,τη φλερταρε ο Βρουτος,ο γιος του Καιρασα,καθως και η παιδικη της φιλη Πιπιτσα.Δεν μπορουσε,βεβαια,να παντρευτει την Πιπιτσα,γι'αυτο και θα φροντιζε να πει στον μπαμπακα της να την στειλει στο Δαφνι της εποχης.Οσο για το Βρουτο,ανησυχουσε μηπως την απαγαγει και της κανει πολυ κακα πραγματα,που δεν ηξερε για περιτεινως προκειται,αφου η μαμα της αρνιοταν να της πει.Εδω της ειχε μεινει παιδικο τραυμα που δεν ηξερε πως γεννιουνταν τα μωρα,για βιασμους και κακοποιησεις γυναικων θα'ξερε;!Εκεινη τη στιγμη,το Ρωμαιο τον ειχε γραμμενο στα παλια της τα...γοβακια.
Ξαναγυρναμε ομως στον αρρενωπο πρωταγωνιστη μας,το Ρωμαιο,ο οποιος ειχε κοιμηθει γιατι δεν ειχε τι να κανει.Ηταν ουτως η αλλως αργα,και δεν μπορουσε να παει για ποδηλατο με τον καλυτερο του φιλο τον Μητσο,που ειχε ερθει απο την Ψαρωκωσταινα.Καθως ομως ο νεος κοιμοταν,ο θεος των ονειρων,αποφασισε να του στειλει ενα προφητικο ονειρο,που θα αλλαζε τη ζωη του.
Τι θα γινει με τη λεσβια φιλη της Ιουλιετας;Ποιο ηταν το προφητικο ονειρο του Ρωμαιου;Γιατι εχασε τελικα η Μαντσεστερ;Ολα αυτα,μεθαυριο.
Εκτός από κάτι που δε μ'άρεσε (από πότε χάνει η Μάντσεστερ? (εκτός κι αν λες τη Manchester City xP) ήταν πολύ καλό , γέλασα......
(22-03-2009 10:38 PM)Mirka Wrote: [ -> ]"Καλα 'νταξ.",αποκριθηκε η μανα,με μια χαρακτηριστικη μητρικη φωνη που χαρακτηριζε το ποσο πολυ νοιαζοταν για τον κανακαρη της.
(22-03-2009 10:38 PM)Mirka Wrote: [ -> ]ανησυχουσε μηπως την απαγαγει και της κανει πολυ κακα πραγματα,που δεν ηξερε για περιτεινως προκειται,αφου η μαμα της αρνιοταν να της πει.
Καλα, lol'd τελείως εκεί.
Οκ, σοβαρά είναι πολύ καλό, φορ δε λουλζ, τώρα σε περιπτώσεις βαρεμάρας θα έχουμε και μια ακόμη διαφυγή μετά το guitar hero και το bird-watching στα καναρίνια :P συ ξες.
(22-03-2009 10:47 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Εκτός από κάτι που δε μ'άρεσε (από πότε χάνει η Μάντσεστερ? (εκτός κι αν λες τη Manchester City xP)
γιατί; χάνει ποτέ η MU; μην τρελαθούμε τελείως! Και πολύ ωραίο το πρώτο κομμάτι της ιστορίας! Μπράβο Δήμητρα! Συνέχισε έτσι!
απλα ενα θα πω
wheeeeeeeeeeeeeee
(22-03-2009 10:38 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Τι θα γινει με τη λεσβια φιλη της Ιουλιετας;
Οοουυυυυ ανωμαληηηηη.
Νταξ, τα σπαει μεχρι τωρα. Το υφος ειναι τελειο(αν και ειρωνικο μερικες στιγμες
), και μπορω να πω οτι η γενικη εικονα ειναι super.
Αυτα~
(22-03-2009 10:38 PM)Mirka Wrote: [ -> ]'Παπα μου!Τι'ν'τουτο;' αναφωνησε με αηδια καθως εκανε μια στροφη γυρω απο τον εαυτο του,παρατηρωντας την περιφερεια του,και τα καλλιγραμα ποδια του (Ρωμαιος ειναι,αμ δε).
'Θα πρεπει να αρχισω εντατικα γυμναστικη',σκεφτηκε.'Τι θα γινει αν η Ιουλιετα μου με παρατησει για τον αμυαλο και κακοβουλο Βρουτο;! (k wat.)'
Εκεινη τη στιγμη,ο Ρωμαιος ακουσε μια τσιριχτη φωνη,που ανηκε -δυστυχως- στη μανα του.
"Ρωμαιακοοοοοοοοο,ελα να φας,εχουμε περιστερι γλασε με χυμο μπανανας!Με μπολικο λιπος,οπως σ'αρεσει!"
"Οχι ευχαριστω μανουλιτσα,δε θα φαω σημερα!",απαντησε με βαρια καρδια ο Ρωμαιος,ξεροντας τι θα εχανε.
"Καλα 'νταξ.",αποκριθηκε η μανα,με μια χαρακτηριστικη μητρικη φωνη που χαρακτηριζε το ποσο πολυ νοιαζοταν για τον κανακαρη της.
Εδω συγγνωμη, αλλα ξεραθηκα στο γελιο. Να δω εναν αντρα in real, να κανει ετσι για τη σιλουετα του και να λεει τη μαμα του "μανουλιτσα", και τιποτα αλλο στον κοσμο.
(22-03-2009 10:54 PM)Johan Wrote: [ -> ] (22-03-2009 10:47 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Εκτός από κάτι που δε μ'άρεσε (από πότε χάνει η Μάντσεστερ? (εκτός κι αν λες τη Manchester City xP)
γιατί; χάνει ποτέ η MU; μην τρελαθούμε τελείως! Και πολύ ωραίο το πρώτο κομμάτι της ιστορίας! Μπράβο Δήμητρα! Συνέχισε έτσι!
Χεχε, καποιοι εχουν καιρο να παρακολουθησουν αγωνες. Πως δεν χανει... Ειδικα οταν επαιξε με τη Λιβερπουλ, δεν ηξεραν που τους πανε τα τεσσερα στη Μαντσεστερ. Και με τη Φουλαμ παλι εχασαν.
Πολυ καλο Mirka! Keep up!
Eυχαριστω σε ολους!Η ιδια δεν γελαγα οταν τα εγραφα,αλλα τωρα που τα ξαναδιαβαζω εχω ξεραθει στο γελιο XD;