Legendary Pokémon

Full Version: Ποια ειναι η καλυτερη εξαδα ποκεμον που εχετε
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(15-06-2009 05:53 PM)Fratz Wrote: [ -> ]Εμένα η δικιά μου είναι:
Arcanine(το αγαπημένο μου)
Typhlosion(το αρχικό μου)
Lugia
Suicune(το αγάπημενο μου θρηλικό)
Turanitar
Victreebell

μια παρατήριση, έχεις 3 pokemon με αδυναμία στο τύπο νερού και ένα Victreebell δεν είναι ότι καλύτερο... και θα σου έλεγα να βγάλεις το Lugia και να βάλεις ένα άλλο pokemon...
Η δικια μου εξάδα μεχρι στιγμης ειναι :
1.Charizard 100lvl
2.Milotic 100lvl
3.Mew (shiny BTW) 100lvl
4.Zapdos 100lvl
5.Kyogre 100lvl
6.Salamence 100lvl
^

εχεις υπερβολικα ubers στην ομαδα σ. βγαλ τα και βαλε καποια non ubers (OU pokemon), οπως cresselia. αν δεν ξερεις τα tiers, δες αυτο
#s...hp?tid=506
(06-07-2009 09:52 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]^

εχεις υπερβολικα ubers στην ομαδα σ. βγαλ τα και βαλε καποια non ubers (OU pokemon), οπως cresselia. αν δεν ξερεις τα tiers, δες αυτο
#s...hp?tid=506

Ειλικρινά δεν βλέπω το νόημα του να βγάλω από την εξάδα μου το Zapdos, το Mew ή οποιδήποτε άλλο για να βάλω ένα Ariados ή ένα Butterfree τα οποία και θεωρώ εντελώς άχρηστα αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να τα γεμίσεις με HM...............
Απλα με την ιδια λογικη ολοι θα ειχαμε τα ιδια Pokemon στην εξαδα μας και δε θα υπηρχε ποικιλια. Γι αυτο υπαρχουν τα Tiers ωστε αναλογα με τους κανονες να χρησιμοποιουνται και αλλα Pokemon.
BTW, Shiny Mew μου μυριζει Hacked.
(06-07-2009 11:59 AM)Madproject Wrote: [ -> ]ένα Ariados ή ένα Butterfree τα οποία και θεωρώ εντελώς άχρηστα αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μπορείς να τα γεμίσεις με HM...............

Οκ,αποψη σου και την σεβομαι(οπως και ολοι εδω μεσα)....παιξε ομως μια μαχη με τον Blue και θα δεις ποσο αχρηστο ειναι το Butterfree.
Ρε παιδια αναφερομαστε σε μια εξαδα in-game...ο καθενας μπορει να βαζει οσα ubers θελει in-game,δεν ειναι αναγκη οπου παμε και οπου βρεθουμε να λεμε οτι παιζουμε μονο UU/OU Toungue

Παντως Madproject,εαν η ομαδα σου ειναι για να παιζεις μαχες με αλλους,τοτε θα συμφωνησω με τον Blue και τον Garam γιατι οντως ειναι καλυτερα να υπαρχει ποικιλια και διαφορετικες ιδεες σε καθε ομαδα...
Εγώ αγαπημένη και καλήτερη 6αδα δεν έχω.Έχω όμως 3 αγαπημένες και καλήτερες 6αδες.Και είναι όλα τα Pokemon μου 100Lv.Είναι:
Pokemon Platinum Version:
Staraptor
Floatzel
Infernape
Pelipper
Electivire
Giratina ή Sceptile (ανάλογα ποιές μάχες,μάχες με φίλους ή με Wi-Fi)

Pokemon Soul Silver Version: (μάχες μόνο με φίλους)
Arceus
Feraligart
HO-OH
Empoleon
Mewtwo
Cresselia

Pokemon BLACK Version:
Victini
Zaphirom (Reshiram) ή Aerodactyl (ανάλογα ποιές μάχες,μάχες με φίλους ή με Wi-Fi)
Unfezant (Female,κορίτση)
Serperior
Haxorus
Zoroark
Σκεφτηκα να φτιαξω και εγω μια εξαδα με
pokemon που να καλυπτουν οσο μπορουν τις
αδυναμιες τους και γενικα να υπαρχει μια
ποικιλια απο τυπους και κατεληξα στην εξης
εξαδα:

Chandelure - Ghost/Fire
Gallade - Psychic/Fighting
Quagsire - Water/Ground