Legendary Pokémon

Full Version: Γιατί ασχολείστε με τα pokemon?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Είναι πόρωση!
δεν ξερω δεν το σκεφτηκα ποτε
Χα.Ευκολάκι.Απλά πόρωσις και μου αρέσει η γενική ιδέα.
Tend to agree! Tι να πω? Σκετη πορωση!!!
opos lene ta pedia kai pio pano apo porosi kai epidi mou aresi na akonizo to mialo mou kai na vrisko stratifikes gia na nikao tous antipalous !
Από τότε που τα ξεκίνησα πάντοτε υπήρχε κάτι μέχρι και σήμερα που με τράβαγε να παίξω.Παλαιότερα,ήταν απλή πόρωση και τώρα είναι λίγο αλλά όχι όπως παλιά.Απλώς μόνο και μόνο που έχεις δικά σου πλασματάκια,μόνο και μόνο που μπορείς να τα εκπαιδεύσεις,να τους δώσεις χαρακτήρα,να τα εξελίξεις και να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και τους στόχους σου να επιτυγχάνονται είναι υπεραρκετό!Επίσης,στην σκέψη μόνο ότι έχω να εκπαιδεύσω ένα pokemon και να το φτάσω στην κορυφή,κάτι μέσα μου χαίρεταιSmile
GuyZ Ο con έχει δίκαιο...
Και συμφωνώ τα pokemon δεν είναι μόνο για μάχες αλλά για να εξερευνείς Κ.τ.λ εμένα μ αρέσουν αλλά δεν ξέρω γιατί!
ασχολουμε με ποκεμον χρονια τωρα και μ'αρεσουν γιατι ειναι και κατι που δυστυχως δεν υπαρχει (οτιδιποτε εξωπραγματικο μ'αρεσει) αλλα ακομα ειναι φανταστικο να ανακαλυπτεις μυστυρια να νικας τους κακους και να προπονεις τα "φιλαρακια σου" γιατι τα ποκεμον τα θεωρω φιλαρακια και μου φτιαχνουν τη διαθεση
Pages: 1 2
Reference URL's