Legendary Pokémon

Full Version: Ποσο καλη εμπειρια εχετε απο τα ποκεμον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Αναλογως τι εννοεις με το θεμα "εμπειρια".

Μπορω να σου πω ολα τα ονοματα των Pokemon εαν μου δειξεις την εικονα τους. Ξερω σχεδον ολα τα lvl και τους τροπους εξελιξεων τους. Αυτα ειναι μερικα απο θεματα Pokemon πανω στα οποια κατεχω μια Α εμπειρια.

Τωρα οσον αφορα την εμπειρια σε μαχες... το παλευω. Toungue Ξερω αρκετα για το EV training και ολα αυτα, αλλα ποτε δεν ειχα τον απαραιτητο χρονο να μαθω στρατηγικες και να τις μελετησω σε βαθος. Γι' αυτο και τις περισσοτερες φορες χανω. Ειμαι και λιγο του τυπου "Να χτυπησουμε γρηγορα για να τελειωνουμε κι οποιος νικησει, νικησε" και δεν καθομαι να μαθω τις αδυναμιες του αλλου και να παρατηρησω το πως χρησιμοποιει τα Pokemon του.
Εγώ πάλι από εμπειρία μπορώ να πώ έχω αρκετή μιας και το 'χω μελετήσει το θεμα.. Ασχολούμαι από την era των r/b και είμαι κοντά στο σημείο να αναγνωριζω το κάθε pokemon από το ingame cry του.. (όσο για το αν το δω δε θέλει ερωτημα)

Όσο για στρατηγικές για μάχες κλπ, μαθαίνω/επιβεβαιώνω καινούριες με κάθε μέρα που περνά.~

Και ας μην το συζητήσουμε για τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. λολ btw θα πάρω black card το καλοκαίρι (battle tower = κλέφτες) xD
Αχ, ολοι θα παρουμε Black Card μια στιγμη... Ειχα τοση ορεσξη για το Battle Tower μεχρι τη στιγμη που εχασα στην 80 μαχη με μερικες απο τις μεγαλυτερες ατυχιες που μου εχουν συμβει σε facilities τυπου Tower...
Εγώ στην 91η πάτησα λάθος επίθεση και έχασα Toungue .
εγω εχω παιξει μπολικες κασετες και παιχνιδια στην τηλεωραση ποκεμον εχω δει ολες τις ταινιες που εχουν βγει εκτος arceus εχω λιγες καρτες και πολλες ταπες αρκετες φιγουρες και εχω δει πολλα επεισοδια 1 και 2 γενιας στη 3 βαρεθηκα απο μαχες εχω ασχολιθει μηδαμινα και εχω χιλιοζωγραφισει ποκεμον μου αρεσει να εκπεδευω μονο αυτα που μου αρεσουν και να πιανω shiny τωρα βασικα δεν παιζω μονο λιγο mystery dungeon επεισις φτιαχνω μασκες ποκεμον πχ milotic glaceon και γλυπτα suicune ho-oh η χαρτοφιγουρες glaceon lugia celebi jirachi η ζωγραφιες ειναι απιρες φισυκα Toungue
etsi kai etsi
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ
εγώ ξέρω να αναγνωρίζω όλα τα πόκεμον, είτε μου δώσουν όνομα είτε εικόνα. δεν ξέρω πολλά απο moves όμως. πρόσφατα έμαθα κάτι για το ev.training και προσπαθώ να μάθω και άλλα.πάντως ξέρω καλά καποιες στρατηγικές όπως fear, subseed κ.α.
Εγώ ξέρω να αναγνωρίζω πολλά Pokemon από το Cry τους.Αν μου πείτε να σας γράψω όλο το Pokedex θα μου πάρει λίγο,αλλά δε θα ξεχάσω ούτε ένα Pokemon.Ξέρω όλες τις επιθέσεις (τύπο,αν είναι physical ή Special) και προσπαθώ να μάθω και τα added effects (ξέρω ήδη τα added effect κάποιων).Επίσης,γνωρίζω πολύ καλά τα movepools των Pokemon.Τέλος,προσπαθώ να μάθω απ' έξω όλες τις Natures-εξαιρούνται οι Docile,Bashful κλπ- (ξέρω απ'εξω περίπου τις 15 από τις 20).
Εγώ πιστεύω πως ξέρω αρκετά για τα pokemon και μπορώ να αναγνωρίσω ένα εύκολα. Επίσης ξέρω απ' 'εξω όλες τις Natures και τι μπορεί να σημαίνει ο κάθε χαρακτηρισμός Toungue(μπορεί να μην θυμάμαι κάνα δύο)
Πολλή περισσότερη σε σχέση με την προηγούμενη φορά που πόσταρα,αλλά δυστυχώς/ευτυχώς περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό στο competitive battling,ingame παίζω σπανιότατα.Αλλά σε competitive μπορώ να πω αρκετά μεγάλη εμπειρία,όπως να μου έρχονται αμέσως στο μυαλό τα πιο συνηθισμένα sets για κάθε Pokemon από τα πιο OU(εύκολο βέβαια όπως έχει γίνει το πράγμα),ξέρω σε γενικές γραμμές τα καλά στοιχεία κάθε Pokemon,και πιστεύω πως έχω γίνει αρκετά κάλος Smile.
Εχω αρκετα καλη εμπηρια και στις μαχες χρησιμοποιω καλες στατιγικες.Πιστευω πολυ στην καλη ψυχολογια και πως αν δεν την εχεις δεν μπορεις να παιξεις σωστα!!!Για μενα το πιο βασικο ειναι να εισαι στο μυαλο του αντιπαλου και να μπορεις να προβλεπεις τις κινησεις και τις στρατιγικες του!!!!
kai ego pistevo exo arketi empiria !!!!!!

kai idika stin maxes me 2 vs 2 pokemon !!!!

8eli poli stratigiki stis 2 vs 2 !!!!
εγω γενικα ξερω απ ολα (not perfect) αλλα εχω ακομα προβληματακια στα ev's
ego me ta IV's.......gia na po tin ali8ia pote den niastika gia afta Toungue

panta eftiaxna ta pokemon mou xoris na ksero posa IV's exoun Toungue
Pages: 1 2 3
Reference URL's