Legendary Pokémon

Full Version: ποιες ειναι οι καλυτερες μαχες ποκεμον που εχετε κανει
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
γραψτε με πια ποκεμον εχετε κανει τις καλυτερεσ μαχες και τα κουφα που εχετε δει σε αυτες (γενιθκοτερα σε οτι εχει σχεση με μαχες)
Λπν όταν είχα την Silver έκανε μάχη ο αδερφός μου(με την κασέτα και το Color μου )με έναν φίλο μου.Ο αδερφός μου είχε μείνει με ένα Mew παγωμένο και ανέλαβα εγώ.Επειδή δεν έπαιζα εγώ μέχρι εκείνο το σημείο ο φίλος μου έκανε επίτηδες Fire Blast για να ξεπαγώσω και εγώ έκανα ή Fissure ή Horn Drill(παίζει να είχα και τα 2)και πέτυχε.Μετά έβαλε το 6ο του Pokemon,ένα Mew,ίδιο μάλλον με το δικό μου.Μαντέψτε.OHKO move,πρώτος επίθεση και πέτυχε και νίκησα...Επική ανατροπή!(και Hax.).
Προσφατα θα ηταν οταν ενας @$%#$@# μου εβγαλε ενα Arceus το οποιο και φυσικα δεν ηταν αυθεντικο!Ειχα εγω ηδη ενα Τyranitar και μου εκανε ενα earthquake και παει!...Τεσπα αυτο το ηλιθιο Arceus μου εφαγε ολα τα αλλα ποκες που ειχα(Spiritomb και Skarmory) επειτα μου εδειξε το Arceus του το οποιο δεν ξερω πως το ειχε κανει και ειχε απειρα στατιστικα!!!Ελεος δηλαδη με αυτα τα hack pokes!
Εγω με την Diamond δεν εχω κανει μαχες γιατι δεν ξερω πως να συνδεθω στo wifi....

Τεσπα , η καλητερη μαχη που ειχα δωσει ηταν ενα 2vs2 εγω και ενας φιλος μου εναντιων του ξαδερφου μου και ενος αλλου παιδιου. Ο καθενας απο 1 ποκεμον.

Εγω ειχα Charizard , o φιλος μου ειχε Blastoise. Οι αντιπαλοι ειχαν Groudon & Kyogre. Ξεκινησα εγω κανοντας fly και ο φιλος μου εκανε Ice Beam στον Groudon. Ο Kyogre σε ολο το παιχνιδι προσπαθουσε να κανει sheer cold , χωρις επιτυχια . Ο Groudon εκανε Solarbeam ( αλλα χρειαστικε να περιμενει 1 γυρο , εβρεχε... ). Το fly μου χτυπησε το Kyogre κανοντας αξιολογη ζημια. Τελικα , μετα απο 2-3 γυρους ο Groudon και ο Blastoise ειχαν φυγει ( ναι , το solarbeam περασε...) Τελικα του εκανα ενα Earthquake , νικωντας τη μαχη.
εγώ την καλύτερή μου μάχη την είχα δώσει με ένα φίλο μου, παίζαμε 3 vs 3, εγώ είχα τον Salamence, το Ninjask και τον Rampardos και απ' ότι θημάμε εκείνος είχε Raycuaza, Palkia και ένα άλλο, εγώ έβγαλα στην αρχή Ninjask (για να περάσω μετά την Speed στον Rampardos) πρώτο είχε βγάλει το Raycuaza το οποίο έφυγε με ένα head smash, μετά ήρθε ο Palkia, έβγαλα το Ninjask(για να μπεί μετά χωρίς ζημιά ο Salamence) αλλα ήταν μεγάλο λάθος διότι ο Palkia ναι μεν έφυγε με το 2ο Dragon Claw αλλα ο Salamence είχε μείνει με λίγο HP και έφυγε με την πρώτη επίθεση του άλλου Pokemon το λάθος που έκανα (να βγάλω το Ninjask για να θησιαστεί για να μπεί ο Salamence) παραλίγο να μου στιχίσει τη μαχη διότι μετά την επίθεση του Pokemon έμεινε με περίπου 3-4 hp (κολοφαρδία στο Full!) και έκανε ισοπαλία μετά το head smash... η ισοπαλία είναι καλύτερη απο την ήττα!
(18-04-2009 11:43 PM)Johan Wrote: [ -> ](κολοφαρδία στο Full!) και έκανε ισοπαλία μετά το head smash... η ισοπαλία είναι καλύτερη απο την ήττα!

αντε βρε.Ισανοτερα.Ευχομαι να ειχα και γω την τυχη σου!

εγω ειναι γνωστω πλεον οτι ειμαι ενας ταλαντουχος εκπαιδευτης.Για αυτο τον λογο νικησα με 5 Ditto και ενα Charizard τον Ξαδερφο μου και Πολλους φιλους του σε τουρνουα που καμναμε.Για μενα αυτη ηταν.Αν και αλλες αρκετες φορες εκανα παρα πολυ καλες μαχες αυτη ήταν η καλυτερη.Ηταν μεγαλη αναμέτρηση και η μαχη ήταν δυσκολη και για αυτο μου αρεσε.Μου αρεσουν τα δυσκολα.
(19-04-2009 09:15 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Για αυτο τον λογο νικησα με 5 Ditto

εεε;;;; παιδιά, σε λίγες μέρες θα κάνω μάχη με τον Stardust_Hunter, θα την post-άπω εδώ όταν τελειώσει (η καλύτερη απο τις πολλές) οπότε, μείνετε συντονυσμένοι!
Α!!!ωραια!ανυπομονω!
(19-04-2009 09:15 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]εγω ειναι γνωστω πλεον οτι ειμαι ενας ταλαντουχος εκπαιδευτης.Για αυτο τον λογο νικησα με 5 Ditto και ενα Charizard τον Ξαδερφο μου και Πολλους φιλους του σε τουρνουα που καμναμε.Για μενα αυτη ηταν.Αν και αλλες αρκετες φορες εκανα παρα πολυ καλες μαχες αυτη ήταν η καλυτερη.Ηταν μεγαλη αναμέτρηση και η μαχη ήταν δυσκολη και για αυτο μου αρεσε.Μου αρεσουν τα δυσκολα.
Ελεος!!!5 ditto και νικησες????Κολοφαρδια σε ολο της το μεγαλειο!
ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ....

Ο ΧΙΟΥΜΑΝ ΤΟΡΤΣ!!!!Toungue

ΕΛΕΟΣ!!
Εγω δε νομιζω οτι ειναι κωλοφαρδια. Θα ηταν αν η νικη κριθηκε σε ενα σημειο πχ Critical Hit η Attack Missed, αλλα το οτι νικησε με τα Ditto ειναι δειγμα οτι ηξερε να χειριζεται τα Pokemon του αντιπαλου του καλυτερα.
Εγω εχω κανει πολλες καλες μαχες. Προσφατα παιξαμε μια με τον Χαραλαμπο Bug vs Bug και ειχαμε απομεινει Shuckle(Εγω) vs Venomoth. Χρησιμοποιουσα Encore μεχρι το Venomoth να κανει Struggle, αλλα καποια στιγμη πετυχε ενα Critical Hit ενω το Shuckle ειχε χασει λιγη ζωη οποτε εχασα. Μονο με Critical μου το τρωνε το Shuckle Sad
Μια αλλη πολυ καλη μαχη ηταν οταν νικησα καποιον στο Shoddy 6-0 με το Machamp μονο Toungue
Τελος κορυφαιο για μενα ηταν με τη Celesi το Butterfree VS Latias που νικησε το γεναιο μου Butterfree!
Η καλύτερη μου μάχη ήταν:έκανα μάχη με έναν φίλο μου 6 εναντίον 6.Εγώ είχα Mewtwo, Lugia, Ho-oh, kyogre, grudon και Rayquaza. Ο άλλος έιχε Celebi, Mew, Ho-oh, kyogre, grudon και Rayquaza. Πρώτο έγαλε το Μιου και εγώ το Λουγκια. Έκανε θαντερ και έμεινα στο 3 του έκανα αερομπλαστ και του έχασε λιγότερη από τη μισή ζωή. Το λουγκια έχασε μετά από ένα ice beam. Έβαλα το kyogre έξω με ένα thunder. Το Rayquaza ένα ice beam. To Groudon tou έκανε ένα ice beam έχασε τη μισή ζωή του έκανα solarbeam πήγε στο πορτοκαλί η ζωή του, μετά όμως το Μιου του έκανε ice beam kai έχασε. Έβαλα το ho-oh. Έφαγε ένα psychic και πήγε στο πορτοκαλί η ζωή του. Έκανα ένα sacred fire και πήγε στο κόκκινο η ζωή του μιού. Το ho-oh έχασε με άλλο ένα psychic. Έβαλα το μιούτου του έκανα ένα psychic και έζησε! Μου έκανε ένα sadow ball και έμαινα στο 1!!!Του έκανα ένα σαντο μπολ επειδή τα είχα πάρει στο κρανίο και έχασε. Μετά μου έβαλε το σελεμπι το ξεπέταξα με ένα critical hit tou ice beam. Mou έβαλε το ho-oh και το έβγαλα έξω με ένα θαντερ. kai το kyogre έτσι έχασε. Μου έβαλε το Groudon έκανα ένα ice beam και έμεινε στο κόκκινο και εγώ είπα έχασα αλλά το fisure του δεν πέτυχε. Ευτυχώς μετά το νίκησα. Τελευταίο έβαλε το rayquaza tou ekana ice beam έχασε και πήρα την μάχη με 1 HP που μου είχε μείνει!!!!!!!!!!!
(21-04-2009 12:54 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Προσφατα παιξαμε μια με τον Χαραλαμπο Bug vs Bug και ειχαμε απομεινει Shuckle(Εγω) vs Venomoth.

λολ αυτη σκεφτηκα πρωτα να πω μολις ειδα τον τιτλο.

επισης μια αλλη ηταν με τον θανο που εκανε κατι μπατον πας βλακειες. εχασα σχετικα ευκολα αλλα μας ειχε παρει πολυ ωρα
#s...4#pid46664
καθησα και το διαβασα ολο. σκεφτομαι να βαλω καμια νιτσα και στο ντη ες...

Α ναι επισης μια καλη προσφατη μαχη ηταν με τον zombie απο το τουρνουα της νιντενντο.γρ που βαριεμαι να εξηγω επειδη δεν την θυμαμε και τοσο. παντως ηταν 40λεπτη.

EDIT : σημερα το βραδυ ισως γινει μια επικη μαχη, θα εχει και βιντεο που θα δειτε σε κατι μηνες
η καλυτερη μαχη... ολες περιπου ειν' παρομοιες. Μαλλον αυτη που εκανα με τη blue μου εναντιον του αδερφου-προτυπο με τη red του. Οπως ηταν λογικο, με ξεσκισε! Δεν ειναι ευκολο το pidgey 16 lv. να νικησει το mewtwo 100 lv? To mewtwo σε 3 λεπτα ειχε ξεσκισει ολη μου την εξαδα! Ωπως ηταν λογικο.
Εμένα με τον Slayer , ε καλά έχασα εξαιτίας του Kyogre...ήταν ωραία μάχη πάντως!

Α και άλλη μια με έναν νουμπ που ήθελα να χάσω επίτηδες για να μην θυμώσει και δε μου δώσει από την Emerald κάτι πράματα(εκεί(στην Emerald) δεν ήταν καθόλου νουμπ!) που δεν τα είχα. Σήμερα ίσως κάνω και άλλη μια φοβερή μάχη.
(03-05-2009 02:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Σήμερα ίσως κάνω και άλλη μια φοβερή μάχη.

με ποιον?? με μενα μηπως??Toungue
Pages: 1 2
Reference URL's