Dark: Τι?? Πες μου φιλε, προκειται για τον καλυτερο μου φιλο!
Τυπος: Ε... βασικά, ρώτα τη νοσοκόμα Τζόυ μεσα...
Ο Dark τρεχει μεσα στο κτηριο και οι αλλοι δυο ακολουθουν. Ρωτα ανησυχος τη νοσοκόμα...
Νταρκ: Νοσοκομα Τζου, πες μου μηπως νοσηλευεται εδω καποιο Τσαρμαντερ?
Ν.Τζ.: Δεν νοσυλευεται, απλα προσπαθουμε να το πεισουμε να αφήσει το καημενο Weedle. Aπ’ το πολυ το σφύξιμο, το Γουιντλ απο καφε εγινε... (τσαι, λολ) κοκκινο!
Νταρκ. !!?? Τσαρμαντερ, τι σου φταιει το Γουιντλ???!!!
Ο τυπος, έρχεται μεσα στο κτήριο και τους διηγειται καποια πραγματα...
« Bασικά, βρηκα το Τσαρμαντερ στο δασος να σφιγγει το Γουιντλ με δυναμη. Λύπηθηκα το καημενο το Γουιντλ και το εφερα εδω...»
Νταρκ: Πωπω... το καημεν...
Εκεινη τη στιγμη, πριν ο Νταρκ ολοκληρωσει αυτο που ελεγε, μπουκαρει μεσα ενας αλλος τυπος που φοραγε μια μπλουζα πολυ ξεπερασμενη και καθουλου « ιν » με ενα Σ επανω της. Ο τυπος αρχιζει με μια ψιλο φαλτσα φωνη να λεει:
« Ηρθε το τελος και η αρχη,
Κοιτα πως τρεμει ολη η γη!
Για την προστασια μου απο την οικονομικη κριση,
Και για την καταστροφη ολων οσων δεν πληρωσαν την ευφορια με αποτελεσμα να μην παρω το μπονους μου...
Ο Μανουελφ, και... ο Ρο-μπ-ο-κο-μ..-μ..οοννν (πεταγεται ενα ποκεμον αγνωστο με μορφη ρομποτ)
Κρατος, δωσε τα επιδοματα για τις μολοτοφ που σου χαρισα για να κανεις επιδειξη και καλα για ενα μαθητη...
Αν σσ-ας β-αστα-ει..!»
Ολοι μαζι: οmg, τι ειν τουτο??
Μανουελφ: Ειναι ο Αρχηγος της Σουμπαρτικ, και θελω να μαθω που κρυβετε ο ειδικος στις μολοτοφ!
Ολοι: ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ???
*sorries : Συγγνωμη που δεν εκανα πιο μεγαλο το παρτ... και Μανουελφ, σορρυ αλλα η ψυχροτητα σου θα αναδεικτει στο επομενο παρτ. Τωρα, ας γελασουμε και λιγο!