Legendary Pokémon

Full Version: Ο δρόμος για την Snowpoint
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(26-04-2009 08:13 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Που'ναι ο Τσάρμαντερ οέο?

εκεί θα ναι μωρέ...........(μην κάνεις καμια πλάκα με charmileon απο τώρα....Wink)

oχι καλε παραειναι νωρις για Τσαρμιλιον
νταξει , και να μη γίνει ποτέ Τσαρμίλιον δεν με πειράζει....Toungue (αρκεί να γίνει Τσάριζαρντ)
Very nice Latias!!Πολυ μου αρεσει αλλα που ειναι το αλλο μερος???Θελω να δω τον ρολο μου!
θελω κι εγω να δω το ρολο μου!!!

Υ.Γ.: αν γινεται, να μην ειμαι κανενας κακος....
Μην ανυσηχειτε! Τα επομενα παρτς θα κυκλοφορησουν σε λιγο! Προλαβετε πριν εξαντληθουν.

Υ.Γ. Χαος, δεν εισαι κακος.
Oλοι πανικοβληθηκαν! Ρωτουσαν ο ενας τον αλλον αν τον ειδε και απλα εκαναν σπαμ ολη την ωρα! Εχασαν πολυτιμο χρονο ετσι. Αναγκαστηκαν να γυρισουν πισω για να τον ψαξουν, εψαξαν απο ‘δω, εψαξαν κι απο κει... μα πουθενα ο Τσαρμαντερ!

Dark: Πωπω! Τι θα κανω αν δεν τον ξαναδω ποτέ? (αναστεναζει)
Latias: Μη φοβασαι φιλε, θα τον βρουμε! Αλλά σκεψου, ίσως προχωρησε πιο μπροστα από εμας και δεν το καταλαβαμε!!
Dark:…
Johan: ‘Η ισως απλά τον εβαλες στη ποκεμπολ και δεν το θυμασαι!
Dark: Μα... ο Τσαρμαντερ δεν εχει ποκεμπολ...
Εκεινη τη στιγμη, ο Dark πεταγετε και κοιταει πισω!
Dark: Tο ακουσατε αυτο???
L&J: ???? Ποιο??
D: Ακουσα τον Τσαρμαντερ!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! (καταχαρουμενος σαν μικρο παιδακι που μολις ειδε το πρωτο του ποδηλατο)
Η Latias ψιθυριζει στον Johan “Κριμα το παιδι... το χανει σιγα-σιγα...”
O Dark αρπαζει και τους δυο απ’ τα χερια και παιρνουν και παλι το δρομο για την Τζουμπιλάιφ.
Τρεχοντας και οι τρεις, φτανουν στη πολη (οχι Κωνσταντινουπολη) και βλεπουν εναν τυπο εξω απο το κεντρο ποκεμον να περιμενει αραχτος...
Dark: Γεια σου φιλε! Ειμαι ο Νταρκ, μηπως ειδες το τσαρμαντερ μου???
Τυπος: ???
Latias: Mη τον παρεξηγεις... δεν πηρε το χαπι του σημερα.
Johan:...Ουτε το Depon του... (σιροπακι)
Dark: Μμμμ... να σας δω και σας τι θα κανατε στη θεση μου.
Τυπος : Βασικά, κατι πηρε το ματι μου...
κανένας της team galactic θα το έχει κλέψει! lol!
οχι galactic, subarctic και... μη βιαζεσαι!
Tα σπάει άλλα δεν παίρνω σιρόπι ντεπόν , χάπι.....
lol!! χε χε. Ελπιζω να μη το παρεξηγησες Dark...
Είναι ωραίο Latias.Άσε πού σε μερικά σημεία είναι LoLToungue

Μπράβο συνέχισε έτσι αλλα να τα κάνεις και λίγο ποιό μεγάλα την επόμενη φοράSmile
καλοοοο! συνεχησε την καλη δουλεια... και αν γινετε, εγω να ειμαι κακος (χε χε χε ή μαλων μουαχαχαχαχαχαχα, οπως εκανε ο παλιος κακος Αλφονσο...).

Πραγματικα, θελω να με δω σε εναν ρολο κακου, και μαληστα πολυυυυυυ κακου!

επισης να ειμαι πολυ ψυχρος!
βρήκες τον κακό σου , περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο part!
Dark: Τι?? Πες μου φιλε, προκειται για τον καλυτερο μου φιλο!
Τυπος: Ε... βασικά, ρώτα τη νοσοκόμα Τζόυ μεσα...
Ο Dark τρεχει μεσα στο κτηριο και οι αλλοι δυο ακολουθουν. Ρωτα ανησυχος τη νοσοκόμα...
Νταρκ: Νοσοκομα Τζου, πες μου μηπως νοσηλευεται εδω καποιο Τσαρμαντερ?
Ν.Τζ.: Δεν νοσυλευεται, απλα προσπαθουμε να το πεισουμε να αφήσει το καημενο Weedle. Aπ’ το πολυ το σφύξιμο, το Γουιντλ απο καφε εγινε... (τσαι, λολ) κοκκινο!
Νταρκ. !!?? Τσαρμαντερ, τι σου φταιει το Γουιντλ???!!!
Ο τυπος, έρχεται μεσα στο κτήριο και τους διηγειται καποια πραγματα...
« Bασικά, βρηκα το Τσαρμαντερ στο δασος να σφιγγει το Γουιντλ με δυναμη. Λύπηθηκα το καημενο το Γουιντλ και το εφερα εδω...»
Νταρκ: Πωπω... το καημεν...
Εκεινη τη στιγμη, πριν ο Νταρκ ολοκληρωσει αυτο που ελεγε, μπουκαρει μεσα ενας αλλος τυπος που φοραγε μια μπλουζα πολυ ξεπερασμενη και καθουλου « ιν » με ενα Σ επανω της. Ο τυπος αρχιζει με μια ψιλο φαλτσα φωνη να λεει:
« Ηρθε το τελος και η αρχη,
Κοιτα πως τρεμει ολη η γη!
Για την προστασια μου απο την οικονομικη κριση,
Και για την καταστροφη ολων οσων δεν πληρωσαν την ευφορια με αποτελεσμα να μην παρω το μπονους μου...
Ο Μανουελφ, και... ο Ρο-μπ-ο-κο-μ..-μ..οοννν (πεταγεται ενα ποκεμον αγνωστο με μορφη ρομποτ)
Κρατος, δωσε τα επιδοματα για τις μολοτοφ που σου χαρισα για να κανεις επιδειξη και καλα για ενα μαθητη...
Αν σσ-ας β-αστα-ει..!»
Ολοι μαζι: οmg, τι ειν τουτο??
Μανουελφ: Ειναι ο Αρχηγος της Σουμπαρτικ, και θελω να μαθω που κρυβετε ο ειδικος στις μολοτοφ!
Ολοι: ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ???

*sorries : Συγγνωμη που δεν εκανα πιο μεγαλο το παρτ... και Μανουελφ, σορρυ αλλα η ψυχροτητα σου θα αναδεικτει στο επομενο παρτ. Τωρα, ας γελασουμε και λιγο!Wink
Ωπ , καλό. τώρα με εξετάσεις καλύτερα μικρά και πολλά παρά μεγάλα και λίγα.
Pages: 1 2 3
Reference URL's