Εχετε wii?σας αρέσει?ποια παιχνίδια έχετε?ποιο είναι το αγαπημένο σας?
Αφου μου επιτρέπετε ξεκινάω(οχι οτι άμα μου το απαγορέυατε δεν θα ξεκίναγα
):
Εχω wii, μου αρέσει πολύ έχω wario land,mario galaxy,ο ρατατούης,wii sports,wii fit...το αγαπημένο μου είναι το Wario land και το wii fit...
Και λίγα λόγια για το Wii:
To Wii είναι κάτι παραπάνω απο κονσόλα,είναι ολοκληρωμένη ψυχαγωγία που απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ δίχως ουδεμία εξαίρεση...Και το καλύτερο βέβαια να βλέπεις την οικογένεια σου να γίνετε CASUAL,να διασκεδάζει μαζί σου, κάτι μαγικό που με οποιαδήποτε άλλη core κονσόλα απλά δεν γίνεται...
Σειρά σας.
Ναι εχω Wii, μου αρεσει και το αγαπημενο μου παιχνιδι μεχρι τωρα ειναι το Twilight Princess των The Legend of Zelda series.
Παιχνιδια που εχω μεχρι τωρα: Wii Sports(αν και θα επρεπε να το εχω πεταξει ηδη), Medal of Honor: Vanguard, Prince of Persia: Rival Swords, Redsteel, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Pokemon: Battle Revolution, Fire Emblem: Radiant Dawn και τελευταιο το Zelda: Twilight Princess.
Λιγα Λογια για το Wii: Ξεχωριστη κονσολα απο τις αλλες, που σου δινει την δυνατοτητα να 'γευεσαι' τα παιχνιδια παιζοντας με Wireless Controlling και οχι wired, σε αντιθεση με ολες τις υπολοιπες(εκτος του PS3). Δυνατοτητα προσβασης στο ιντερνετ και αποδοχη Micro SD Cards, καθως και μεταφορα αρχειων στην κονσολα απο ολα τα ειδη των SD. Τσιπαρισμα δεχεται κιολας, αλλα piracy sucks. Επισης εχεις την δυνατοτητα να παιξεις παιχνιδια του Game Cube kai του Nintendo64, καθως αποτελει απλα μια αναβαθμιση. Αυτην την στιγμη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για να προσθεσω.
εγω δεν εχω wii αλλα εχω παιξει μια φορα.Ενταξει καλο ειναι σε σχεση με κατι αλλες κονσολες
Εχω Wii. Αγαπημενο μου παιχνιδι πρεπει να ειναι το No More Heroes (δεν εχω καταληξει σιγουρα) αν και περιμενω το Tales of Symphonia 2 του οποιου η ημερομηνια εκδοσης στην Ευρωπη αναβληθηκε επ αοριστον μια μερα πριν την προηγουμενη επισημη ημερομηνια!
Παιχνιδια που εχω: Sports, Zelda, Dragonball Budokai Tenkaichi 2, Harry Potter, Metroid, Pokemon Battle Revolution, Mario Galaxy, Resident Evil UC, Smash, Wario Land Shake Dimension, No More Heroes, Mad World, Guitar Hero 3.
Επισης εχω κατεβασει: World of Goo, Pokemon Ranch, Pokemon Snap, Street Fighter Turbo και Super, Super Mario Bros 3, Final Fantasy Mi life as a King.
Λιγα λογια για το Wii: Mεχρι τωρα η Nintendo εχει χειριστει πολυ καλα το Wii. Αρχικα στοχευε σχεδον αποκλειστικα στους "Casual Gamers" αλλα το 2009 εχει στραφει εμφανως προς τους πιο "Hardcore" με εκπληκτικους και ανταγωνιστικοτατους τιτλους. Επισης ολο και περισσοτερες εταιριες εχουν αρχισει να στρεφονται προς το Wii εμπλουτιζοντας την αρκετα πλουσια (πλεον) συλλογη του απο τιτλους. Για οσους το κατηγορουν για "οχι καλα γραφικα", δεν θα πω οτι φτανει στο επιπεδο καποιων παιχνιδιων απο αλλες κονσολες, αλλα αυτο οφειλεται κυριως στην ορεξη που εχουν οι κατασκευαστες. Παιχνιδια οπως το Metroid, το Mario Galaxy και το Mad World δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο αλλες κονσολες. Η δυνατοτητα κινησης που προσφερει ειναι κατι ξεχωριστο και φρεσκο και απο τον Ιουνιο, με το Wii Motion Plus θα μεταφερει το Gaming σε πρωτογνωρα επιπεδα. Αν και γενικως εχω μια συμπαθεια προς τη nintendo, πραγματικα θεωρω οτι το Wii εχει επαξια κερδισει την πρωτη θεση στην αγορα καθως εχει τιτλους για καθε γουστο. (Πιστευω οτι ειμαι αρκετα αντικειμενικος. Ετσι κι αλλιως εχω και Xbox360 το οποιο μου αρεσει και πολυ)
Έχω και γω wii.
Μέχρι στιγμής έχω τα παιχνίδια: Wii Sports , Rayman Raving Rabids 1 και 2 , Ρατατούης , Super Smash Bros Brawl , Super Mario Galaxy, Pokemon Battle Revolution , The Legend of Zelda(προσωρινά),Τhe Sims 2 castaway.
Προσεχώς: One Piece Unlimited Cruise 1o παιχνίδι (α και αν ξέρει κανείς πότε θα βγει εδώ ας το πει) και Rayman Raving Rabids TV Party.
Το καλύτερο και αγαπημένο μου είναι το Brawl.
Λίγα λόγια: Πλέον το Wii , είναι σταθερή αξία , μιας και από'τι έχω καταλάβει δεν είναι μια κονσόλα αποκλειστικά για παιδιά , διότι πολλοί το αγοράζουν για να παίζουν τένις , wii fit και τέτοια. Επίσης ο χειρισμός είναι εξαίρετος κατά τη γνώμη μου.Είναι το βαρύ πυροβολικό της Νintendo αδιαμφησβίτητα και έχει χιλιάδες δυνατότητες.
Κι εγω εχω wii και αρκετους τιτλους... Τωρα περιμενω πως και πως το No More Heroes 2 - Aπλα τέλειο!!!
Καλό θα ήταν να ανταλάσσαμε και ονόματα για να μπορέσουμε να στέλνουμε μυνήματα μέσω Wii. Τέλωσ πάντων έγω έχω μόνο το PBR και το Wii Sports. Μου αρέσει πιο πολύ το Wii Sports γιατί δεν τερματίζεται και το PBR μετά από ένα μήνα που το πήρα το τερμάτησα.
Εχω την εντυπωση πως ουτε το PBR τερματιζεται τοσο ευκολα. Αν ενοεις οτι τους νικησες ολους, τωρα αρχιζει το πραγματικο παιχνιδι. Οσο παει τωρα θα γινεται πιο δυσκολο. Προσωπικα δεν εχω την υπομονη να το φτασω μεχρι τα ακρα του.
Kαι εγώ , βαριέμαι. Ο μόνος λόγος που έπαιζα ήταν για να πάρω κάτι αντικείμενα για την Pearl. Αν κάποια στιγμή πορωθώ θα παίξω αλλά προς το παρών nothing.