Καλησπέρα σας!!!
Εδώ και αρκετό καιρό έχω κατεβάσει τις special pokemon ταινίες και τις βλέπω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο τις έχουν βγάλει...
Οταν εννοεις special pokemon ταινιες τι ακριβως εννοεις???
μηπως εννοει τα special episodes??
μαλλον ταινιες που ηταν να κυκλοφορησουν και τελικα δεν κυκλοφορησαν(?)
μπορει να ναι και τα banned episodes. εξαλλου, θα ναι τα μονα επεισοδια που εχουν τη μεγαλυτερη πιθανοτητα για σβησιμο...
Εννοεί τις "The Mastermind of Mirage Pokemon και τα Pokemon Chronicles".
Πιστεύω πως έβγαλαν τα Pokemon Chronicles για να δείξουν τις περιπέτειες του Silver ή όπως λέγεται, γιατί κατάντησε ολίγον βαρετό να βλέπεις συνέχεια και συνέχεια τον Ash. Όμως το The Mastermind of Mirage Pokemon το έβγαλαν για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια Pokemon.
αυτο που θελει να πει με λιγα λογια ειναι οτι τζαμπα ανεβασες το e-καρμα σου (τωρα το επινοησα αυτο) κατεβαζοντας αυτο το πραμα
Αυτές εννοώ:
Pokemon Special Movie - Mewtwo Returns
Pokemon Special Movie - Mirage Pokemon
Pokemon Special Movie - Mystery Dungeon
Επειδη ηθελα να δω κι αλλες ταινιες με το Mewtwo! Σοβαρα, θα μου αρεσε παρα πολυ να βγαλουν μια mini σειρα με origins/thoughts/actions/future του Mewtwo.
Ένα πράγμα σαν τα 4 Robocop π είχαν βγει;
Οι ταινίες με το mewtwo είναι κορυφαίες!!!! Ωραία θα ήταν να έβγαζαν μια σειρά με ταινίες με το mewtwo ή έστω σε μορφή επεισοδίων δλδ 20 λεπτά!!!!
Το origin of mewtwo είναι εξαιρετικό. Το άλλο με τον Jimy μόνο την αρχή έχω δει του legend of thunder
κι εγω θυμαμαι τοτε που ημουν 5 χρονων σκατουλακι που εβλεπα το mewtwo returns.....
Εγώ το Mewtwo returns το είδα πρώτη φορά στην ζωή μου πριν 6 μήνες που έψαξα και κατέβασα όλες τις ταινίες Pokemon και κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερή(μετά από αυτή με το Celebi
) και από τις Special Movies ή όπως αλλιώς τις λένε η καλύτερη!!!