Legendary Pokémon

Full Version: Λατρεμένα games
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ολοι ξεκινήσαμε με μια κονσόλα η οποία πλέον θεωρήτε παλιά,και αν όχι ολοι τουλαχιστον οι περισσότεροι απο εδω μεσα.Και φυσικα αρκετα games εχουν μεινει χαραγμενα μεσα μας.Ωρα λοιπον να ξαναθυμηθουμε ωστε και να θυμηθουν αυτοι που εχουν ξεχασει....

ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΚΑΙ GAMES ΠΟΥ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ
Κονσόλα :

Play Power 2 , μια κονσόλα που σε όποιον την έχω αναφέρει δεν την ξέρει. Εκείνη την εποχή που μου την πήραν πριν κοντά 10 χρόνια δεν ήξερα αγγλικά και έτσι άκουγα θειες και παππούδες και διάφορους που δεν ήξερα ούτε αυτοί τι είναι και μου το παν Playstation. Έπαιρνε κασέτες θυμάμαι και είχε over9000 παιχνίδια , αλλά τελικά ήταν μόνο 60 και τα έλεγε ξανα και ξανα. Τέλως πάντων χαρης στην κονσόλα αυτήν γνώρισα το Mario (είχε το Super Mario Bros 1 και είχα φτάσει world 5 (wow)) , είχε διάφορα και bomberman (κάτι τέτοιο) , πόπαϋ....κι άλλα. Το έχω ακόμα , αν και δεν παίζω γιατι εχω wii. Και είναι κλεισμένο σε μια ντουλάπα.
Ειχα κι εγω Playpower το οποιο βασικα ηταν το NES του φτωχου Toungue Αν και δεν ξερω πως τα καταφεραν νομικα, ειχαν ακριβεστατες απομιμησεις παιχνιδιων οπως ο Mario. Επαιζα κι εγω αρκετα. Η βλακεια ηταν οτι τις περισσοτερες φορες αγοραζες μια κασετα που απ εξω φαινοταν ουαου και απο μεσα ηταν μαπα.
Η πρωτη κονσολα που ειδα στη ζωη μου ομως ηταν το Atari που ειχαν τα ξαδερφια μου. Εκει παιζαμε κατι που υποτειθεται πως ηταν Spider Man. Ηταν ενα ροζ ανθρωπακι που σκαρφαλωνε σε κατακορυφους τοιχους και προσπαθουσε να αποφυγει κενα (παραθυρα) και κατι αντικειμενα που επεφταν (γλαστρες;!)
Reference URL's