(Υποθετοντας οτι ειναι για γενικο technical support)
Δε πιστευω να γινεται να λυσετε αυτο που εχω παθει, εφοσον δεν το εχω λυσει εγω, αλλα τεσπα, προσπαθεια.
Οταν μπαινω στον υπολογιστη βγαζει δυο παραθυρακια που λενε Runtime Error, μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα, The program rundll32 απο το system32 δεν αφηνει αυτην την εφαρμογη να ανοιξει. Ε λεω γω σιγα. Μετα ομως οταν πηγα να παιξω ενα παιχνιδι που αρχισα να παιζω προσφατα στον υπολογιστη μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα. σε δυο παραθυρα. Τεσπα που λετε στο γκουγκλ βγαζει απειρες λυσεις γι'αυτο το θεμα. ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΛΕΣ, τι registry clean, τι scan, τι αλλες βλακειες, τα παντα ολα. Και τιποτα. Ε λεω ποιος το χεζει, θα κανω μια επαναφορα συστηματος. κανω που λετε την επαναφορα συστηματος (ρυθμισμενο να παει 3 μερες πισω), ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΚΤΟΕΡΡΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.
Οποιος καταφερει να το λυσει ειναι αποδεδηγμενα πολυ εξυπνος.
ΥΓ: ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.
θα μπορουσες να καλεσεις ειδικο να στο φτιαξει, αλλα τεσπα.....
anyway, η περιπτωση σου μου θυμιζει ιο, μιας και εγω ειχα εναν σε ενα λαπτοπ που ειχα (τωρα χαλασε...), με αποτελεσμα να μη μ παιζει ουτε ενα παιχνιδι. επισης μου εβγαζε καθε τρεις και λιγο και ενα παραθυρακι με το ονομα ρανταιμ ερρορ, οπως σε σενα. τοτε εκλεισα το laptop, μπας και λυθει το προβλημα, αλλα τπτ... τοτε, πηγα και πηρα ενα απ τα πιο καλα antivirus στην αγορα, το εγκατεστησα και λυθηκε το προβλημα.
btw, αν η περιπτωση σου δεν εχει ιους, ισως θα τα παιξε ο Η/Υ σου....
Εγω ειμαι πιο ειδικος απο αυτους που πληρονονται για να σου κανουν φορματ.
Σκαν εχω κανει ηδη. Ηταν απο τις πρωτες λυσεις που βρηκα προτεινομενες στο γκουγκλ.
Το λαπτοπ μου ειναι too imba to die
Δεν εχω καποια παραπανω συμβουλη, αλλα μετακινησα το Thread στην ελληνικη γωνια γιατι εκει πρεπει να ειναι οτι ειναι ελληνικο.
Ωραια, τωρα ειναι εγκυημενο οτι δε θα βρεθει λυση
Σύμφωνα με τις γνώσεις μου:
Εάν κάνεις format όλα θα λυθούν ΓΙΑΤΙ υπάρχουν ιοί που ΔΕΝ μπορούν να εξουδετερωθούν με ένα antivirus και το antivirus να θεραπεύσει τη ζημιά (εκτός εάν το έχεις ΠΡΙΝ μπει ο ιός) Αυτοί οι ιοί δημιουργούν ζημιά στα δεδομένα του σκληρου δίσκου, και για να θεραπευθεί το πρόβλημα, πρέπει να επανεγκαταστήσεις το αρχείο του λειτουργικού συστήματος που καταστράφικε [σαν άτομο, είναι αδύνατο γιατί τα αρχεία των λειτουργικών συστημάτων των PCs είναι χιλιάδες και + ότι πρέπει να ψάξεις στο registry (μια περιοχή την οποία μπορείς να δεις τι περιέχει ΜΟΝΟ με ειδικό πρόγραμμα και εάν πειράξεις έστω και ΕΝΑ αρχείο από εκεί, μπορεί να μην ξανανοίξεις το PC σου.)] με ειδικό πρόγραμμα ή με ειδοποίηση του ίδιου του λειτουγρικού συστήματος (like you). Έχω και εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα, αλλά το γράφω
. Μία μέρα, όταν ξεβαρεθώ θα το κάνω format. Και εμένα δεν με άφινε να ανοίξω προγράμματα. Ζητούσε κάποια αρχεία, τα οποία αντέγραψα από ένα άλλο υπολογιστή και τα έβαλα στη σωστή θέση του δικού μου. Μετά ΔΟΥΛΕΨΕ! Τώρα, δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με τα δικά σου αρχεία. Μερικά αρχεία που μου έλειπαν ΔΕΝ τα βρήκα στο άλλο PC που έχω.
Υ.Γ. Ξέρω, εκτός απ' το μπλα μπλα δεν βοήθησα ουσιαστικά (σίγουρα άλλοι τα ξέρουν καλύτερα), αλλά αυτό το οπίο έχω να προτείνω είναι να κατεβάσεις (εάν δεν έχεις) ένα antivirus, όπως το AVG. Έτσι θα αποφύγεις τη δημιουγία και άλλων τέτοιων προβλημάτων. Επίσης, θα βοηθούσε να μας έλεγες ΑΚΡΙΒΩΣ τι σου έβγαλε. Και, τέλος, εάν έχεις άλλο PC, ψάξε για τα αρχεία που σου λείπουν.
(22-05-2009 10:55 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (22-05-2009 08:47 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Εγω ειμαι πιο ειδικος απο αυτους που πληρονονται για να σου κανουν φορματ.
στο οτι πληρωνονται δεν εχεις αδικο, αλλα ξερω εναν ειδικο ,που ναι και οικογενειακος μας φιλος και δασκαλος μαθηματικων, ο οποιος μ φτιαχνει το pc ΔΩΡΕΑΝ.
Και γω ξερω εναν, την αδερφη μου.Που κολαει αυτο?
Btw διαφορα για τους υπολογιστες εχω ακουσει αλλα για αυτο που σου συμβαινει X-L πρωτη φορα το ακουω.Και το περιεργο ειναι πως τα ενοχλητικα παραθυρα παρεμιναν ακομη και μετα το formant.
(22-05-2009 11:23 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Και το περιεργο ειναι πως τα ενοχλητικα παραθυρα παρεμιναν ακομη και μετα το formant.
Όταν κάνεις format ΟΛΑ φεύγουν. Ο Χαράμαμπος δεν έκανε
.
(22-05-2009 08:07 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]ΥΓ: ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.
Μ'αρέσει που το λέει κιόλας :Ρ
Λοιπον παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον αλλα δε θα διαβασω τα ποστς σας
Γιατι? ΤΟ ΕΛΥΣΑ! ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Ολα οσα διαβασα στο ιντερνετ για αυτο το θεμα ειχαν μεινει αναπαντητα, αλλα τοτε ηρθε ο διασωστης, ο Χ-Λ για να λυσει την κατασταση.
ηταν απλουστατο. αφου μου ελεγε το μηνυμα οτι "δεν αφηνει αυτη την εφαρμογη να λειτουργησει" η τεσπα τι ελεγε, σημαινει οτι ΚΑΤΙ προσπαθουσε να αρχισει να δουλευει οταν ανοιγα το κομπιοτυερ ΚΑΙ οταν επαιζα το παιχνιδι.
ανοιξα το msconfig, και απενεργοποιησα προγραματα που ξεκιναν οταν ανοιγεις τον υπολογιστη και ειχαν σχεση με καρτες γραφικων και τετοια (π.χ. NVIDIA UPDATER ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ [αυτο εφταιγε])
το παιχνιδι λειτουργουσε κανονικα μετα απο αυτο
i pwned all computer nerds
(22-05-2009 11:53 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Λοιπον παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον αλλα δε θα διαβασω τα ποστς σας
Γιατι? ΤΟ ΕΛΥΣΑ! ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Ολα οσα διαβασα στο ιντερνετ για αυτο το θεμα ειχαν μεινει αναπαντητα, αλλα τοτε ηρθε ο διασωστης, ο Χ-Λ για να λυσει την κατασταση.
ηταν απλουστατο. αφου μου ελεγε το μηνυμα οτι "δεν αφηνει αυτη την εφαρμογη να λειτουργησει" η τεσπα τι ελεγε, σημαινει οτι ΚΑΤΙ προσπαθουσε να αρχισει να δουλευει οταν ανοιγα το κομπιοτυερ ΚΑΙ οταν επαιζα το παιχνιδι.
ανοιξα το msconfig, και απενεργοποιησα προγραματα που ξεκιναν οταν ανοιγεις τον υπολογιστη και ειχαν σχεση με καρτες γραφικων και τετοια (π.χ. NVIDIA UPDATER ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ [αυτο εφταιγε])
το παιχνιδι λειτουργουσε κανονικα μετα απο αυτο
i pwned all computer nerds
Λες ψέμματα,απλά άλλαξες τροφοδοτικό.