30-05-2009, 05:36 PM
Pages: 1 2
30-05-2009, 05:51 PM
Νομιζω πως ναι.
31-05-2009, 11:17 PM
Η ελληνικη μεταφραση ειναι fan-made και αν δεν κανω λαθος (εκτος αν ειμαι πολυ λαθος) δεν προβληθηκε ποτε. Συνεπως μαλλον δεν ειναι ο Σακης Ρουβας.
06-06-2009, 04:33 PM
Πάντος είναι χάλια lol.
Όσο για τον Ρουβα είχα ακούσει πως αυτός το τραγουδάει αλλα από οτι φαίνεται ήταν απλές φήμες.
Όσο για τον Ρουβα είχα ακούσει πως αυτός το τραγουδάει αλλα από οτι φαίνεται ήταν απλές φήμες.
06-06-2009, 05:30 PM
ΕΛΕΟΣ! Τι ελεεινη παρακμη ειναι αυτο ; Ποιος ποτης ειναι υπευθυνος για αυτη τη μπεκριλα ;
09-06-2009, 09:00 PM
Παιδιά ήξερα και εγώ για αυτό το τραγούδι και το είχα δει το βιντεάκι παλιότερα. Όσες περισσότερες φορές το ακούω τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι αυτός είναι ο Σάκης. Όσον αφορά το τραγούδι οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλό! Ελπίζω (άντε πάλι με τα ουτοπικά όνειρα) να βγουν και άλλα τραγούδια πόκεμον στα ελληνικά. Μου φαίνεται ότι πολλά ζητάω!
Λέτε πάντως ο Σάκης να πιάνει Giratina και να λέει This is our night, fly?
Αν ναι θα ήθελα να κάνω μάχη μαζί του και να τον σκίσω!
Λέτε πάντως ο Σάκης να πιάνει Giratina και να λέει This is our night, fly?
Αν ναι θα ήθελα να κάνω μάχη μαζί του και να τον σκίσω!
19-06-2009, 05:21 PM
Ναι όντως, η φωνή του μοιάζει με του Σάκη, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος... Αλλά τέλοσπάντων, odisseas πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Σάκης είναι πολύ καλός εκπαιδευτής και δε νομίζω ότι πολλοί από 'δω τον νικάνε!
19-06-2009, 06:30 PM
Κατ αρχην, στην αρχη μοιαζει με τον Πανουση και οχι με τον Σακη. Και δευτερον, σας ξαναλεω πως αν ηταν official θα το ειχαμε δει και στην TV. Αν δεν ηταν official ο Σακης δεν θα το τραγουδουσε ποτε.
19-06-2009, 10:05 PM
Μπα θα γούσταρε.Είναι λίγο καμένος.
Επίσης 1η ιουλίου στο καλλιμάρμαρο κάνει συναυλία...
Επίσης 1η ιουλίου στο καλλιμάρμαρο κάνει συναυλία...
22-06-2009, 12:44 AM
Αθλιο!!Αηδιαστικο και ακρως ξενερωτο!!!Ευτυχως που δεν το ακουσαμε ποτε στη τηλεοραση....
22-06-2009, 01:04 AM
(22-06-2009 12:44 AM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Αθλιο!!Αηδιαστικο και ακρως ξενερωτο!!!Ευτυχως που δεν το ακουσαμε ποτε στη τηλεοραση....
TEΛΕΙΟ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩς ΠΟΡΩΤΙΚΟ!Δυστυχώς δεν το ακούσαμε ποτέ στην τηλεόραση
fix'd
22-06-2009, 03:34 PM
Του δινω ενα 90% να μην ειναι Ρουβας (οντας Ρουβιτσος στην αρχαια εποχη του 1995 ξεχωριζω τη φωνη)...
Παρολ'αυτα ο,τι και να ειναι το αυθεντικο ειναι αυθεντικο και το προτιμω απο την cult ελληνικη εκδοση xD
http://www.youtube.com/watch?v=wAn6So9tURU
Ωραιες αναμνησεις
Παρολ'αυτα ο,τι και να ειναι το αυθεντικο ειναι αυθεντικο και το προτιμω απο την cult ελληνικη εκδοση xD
http://www.youtube.com/watch?v=wAn6So9tURU
Ωραιες αναμνησεις
22-06-2009, 03:47 PM
οποιος και αν τραγουδησε το opening στα ελληνικα (κι ας ειναι ο ρουβας), για μενα αυτη η ελληνικη μεταφραση ηταν το πιο απαισιο πραγμα που ακουσα. ηταν λες και ουρλιαζε γατα. θα το προτιμουσα το opening 1000 φορες στα αγγλικα, μιας και ακουγονται στο opening πιο ωραια και θα το εχουμε σηνηθισει ολοι μας ετσι. δε λεω οτι τα ελληνικα ειναι κατωτερα απ τα αγγλικα, αλλα η μεταφραση του opening δε μ αρεσε.
edit: αν δεν το εχετε καταλαβει, το βιντεο με το 1o pokemon opening στα ελληνικα δεν υπαρχει πλεον στο youtube, για τον εξης λογο:
This video has been removed due to terms of use violation.
edit: αν δεν το εχετε καταλαβει, το βιντεο με το 1o pokemon opening στα ελληνικα δεν υπαρχει πλεον στο youtube, για τον εξης λογο:
This video has been removed due to terms of use violation.
22-06-2009, 04:10 PM
Παντως το ελληνικο opening επαιξε σε καποια μετεπειτα σεζον αφ'οτου ξεκινησε το anime στην Ελλαδα,μαλλον το Σεπτεμβριο του 2000 που τα Pokemon ειχαν ηδη γινει γνωστα ατην Ελλαδα και αποφασισαν να κανουν μεταφραση...
Ασχημο δεν το λες,ειναι απλα ελληνικο και ακουγεται περιεργα αν εχεις ακουσει το αγγλικο και το'χεις συνηθισει...υπαρχει μια ταση οποιαδηποτε ελληνικη προσπαθεια να αξιολογειται χειροτερα απ'οτι της αξιζει πιστευω.
Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος θυμαμαι οτι ειχε παιχτει στην τηλεοραση μεχρι να βγει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Johto opening (γιατι θυμαμαι οτι ψιλοεκνευριστηκα τοτε που βγαλαν το αγγλικο)!
Ασχημο δεν το λες,ειναι απλα ελληνικο και ακουγεται περιεργα αν εχεις ακουσει το αγγλικο και το'χεις συνηθισει...υπαρχει μια ταση οποιαδηποτε ελληνικη προσπαθεια να αξιολογειται χειροτερα απ'οτι της αξιζει πιστευω.
(19-06-2009 06:30 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Και δευτερον, σας ξαναλεω πως αν ηταν official θα το ειχαμε δει και στην TV. Αν δεν ηταν official ο Σακης δεν θα το τραγουδουσε ποτε.
Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος θυμαμαι οτι ειχε παιχτει στην τηλεοραση μεχρι να βγει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Johto opening (γιατι θυμαμαι οτι ψιλοεκνευριστηκα τοτε που βγαλαν το αγγλικο)!
22-06-2009, 06:14 PM
όχι ρε δεν θυμάμαι τέτοιο πράγμα
Pages: 1 2