μπορει να βγουν νές μορφές. δηλαδή και άλλα unown(με ελληνικό αλφάβητο!! ή με άλλα σημεία στίξης),καμιά μορφή θρυλικού ή και κανονικού ποκεμον. επίσης θα ήθελα να δώ και mewthree, νεές eevolutions.
o mewthree ειναι δημιουργημα ουσιαστικα του ανθρωπου επιδι ναι μεν πηρε το dna tou mew αλλα εκανε καπιοες αλλαγες αρα γιανα γινει σε καπια περιπτωση mewthree θα πρεπει καπως να κανουν ετσι
8elo na do 8riliko me type steel-ghost !!!
Εχω την αισθηση οτι η πεμπτη γενια ειναι και η τελευταια. Φαινεται και απο τις εξελιξεις στο anime. O Ash αρχισε να ταξιδευει μαζι με δυο αρχηγους σταδιου, την Iris και τον Cilan, οπως στην αρχικη, κανονικη σειρα. Ισως θελουν να την τελειωσουν την ιστορια του Ash με τον ιδιο τροπο που αρχισε.
Εγώ πάλι την πέμπτη γενιά την εκλαμβάνω σαν ένα φρεσκάρισμα και μια προσπάθεια να τραβήξει τα μικρά σε ηλικία άτομα και για το λόγο αυτό παρουσιάζει ομοιότητες τόσο το παιχνίδι με τα routes που ξεκινάνε από το 1 όσο και το anime με τις ομοιότητες που αναφέρεις με την πρώτη σαιζόν.Δηλαδή πιστεύω ότι θα βγουν και άλλες γενιές pokemon.Φυσικά κάποτε θα σταματήσουν αλλά όσο βγάζει καινούριες κονσόλες θα υπάρχουν remake των παλιών με κάποιες αλλαγές ή προσθήκες πχ αντικείμενα και moves
H Iris den einai gym leader. Mexri kai to teleutaio epeisodio 8elei na ginei dragon master kai exei parei kai ena Dragonite.
Ypologizw na vgoun alles v sezon me alla v pokemon. Vevaia to pws 8a gemizeis pokedex me 1000 pokemon einai allo 8ema.
Πολύ φοβάμαι, πως όταν η Πέμπτη γενιά θα τελειώσει με τις B2W2. Και μετά, η 6η γενιά στο 3DS θα αρχίσει ξανά από την αρχή. Στην καλύτερη δηλαδή, η έκτη και η έβδομη θα κινούνται παράλληλα για 1-2 χρόνια, μέχρι να χαθεί τελείως η πέμπτη. Τα Pokemon θα σταματήσουν μόνο όταν ένα παιχνίδι γίνει είναι εμπορική αποτυχία... Που αυτό τουλάχιστον όπως όλα δείχνουν αργεί....
Τώρα γι'αυτό που λέω, είμαι γενικά διχασμένος. Θα μου άρεσε να ξαναρχίσουν όλα από την αρχή δηλαδή μια έκτη γενιά με μερικά νέα Pokemon και πολλά παλιά(με ένα Regional Dex των περίπου 300 Pokemon), στην συνέχεια Remakes τρίτης γενιάς και μετά sequel/τρίτη έκδοση. Αλλά από την άλλη, το να μην έχω ξανά πρόσβαση από την νεότερη έκδοση των Pokemon στα παλιά μου Pokemon το θεωρώ κάπως άσχημο... Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι πως δεν θέλω να φτάσουμε σε μια κατάσταση 1000+ Pokemon μαζί. Πάντα βέβαια υπάρχει και η περίπτωση που έχω αναφέρει και παλιότερα, δηλαδή μία(ή ίσως περισσότερες αργότερα) κασέτες όπου θα λαμβάνουν updates(νέες περιοχές, νέα challenges, νέα Pokemon) μέσω DLC. Αλλά εδώ προκύπτουν φυσικά άλλα προβλήματα...
Egw thelw Emerald remake gia ds me nea features meta apo B2W2.
Ξερετε τι πιστευω; τα pokemon θα σταματησουν το 2016. Δηλαδη στην επετειο των 20 χρονων και η εκτη γενια θα ειναι και η τελευταια
Εγώ πάντως θα ήθελα να συνέχιζαν μέχρι την 8η γενιά.
Κυρίως γιατί το 8 είναι το αγαπημένο μου νούμερο,αλλά ας ελπίσω να συνεχίσουν ώστε να είναι απ'τα μακροβιότερα games που έγιναν ποτέ.
Δεν νομίζω ότι θα σταματήσουν να βγαίνουν ποτέ παιχνίδια pokémon.. Πολύ απλά επειδή είναι κερδοφόρα.. Όμως αυτό δεν θα είναι πρακτικό γιατί θα φτάσει σε σημείο να πρέπει να πιάσεις αμέτρητα pokémon...
Ή μπορεί να σταματήσουν να βγαίνουν καινούρια pokémon(τερατάκια) και θα φτιάχνουν remakes με περισσότερα features ή γραφικά.
(20-03-2013 10:57 PM)Alexandros Wrote: [ -> ]Δεν νομίζω ότι θα σταματήσουν να βγαίνουν ποτέ παιχνίδια pokémon.. Πολύ απλά επειδή είναι κερδοφόρα.. Όμως αυτό δεν θα είναι πρακτικό γιατί θα φτάσει σε σημείο να πρέπει να πιάσεις αμέτρητα pokémon...
συμφωνω... δεν γινεται να βγαινουν καθε 3,5 χρονια καινουργια pokemon, οποτε οταν πιστευω οτι θα σταματησουν στην εκτη γενια θα ασχοληθουν και με τις επανεκδοσεις. Απλα σκεφτηκα οτι μπορει να σταματησουν να βγαινουν νεα pokemon στην εκτη γενια(στα 20 τους χρονια δηλαδη) και μετα μπορει να βγαλουν (επιτελους) remakes των Ruby and Sapphire
1)Που το ξεθαψατε αυτο;
2)Πως και δεν ειχα απαντησει τοτε ;
3)Τα ποκεμον επρεπε να χαν σταματησει στη δευτερη γενια παιδια...αντε στην 4η. Πλεον τραβαει και τραβαει τοσο που τα παιδακια δεν εχουν ιδεα πχ τι ειναι ενα Bulbasaur ή τι ειναι το Zapdos.
4)Ωστοσω απ'την αλλη , ειναι και θετικο να βγαινουν συνεχως νεα ποκες.