Legendary Pokémon

Full Version: E3 2009
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mε αφορμή αυτό :Ρ
(03-06-2009 02:33 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Επίσης μήπως χρειαζόμαστε ένα θεματάκι E3 2009? -lazy- Smile

Η Ε3, ήρθε, πέρασε και άφησε εντυπώσεις και νέα προς συζήτηση μέχρι αηδίας και άπλετο χώρο για να ρίξει ο καθένας κάρβουνο στις εταιρίες που δε χωνέυει.
Οκ, discuss, and feel free to kick fr3 if nesessary!
Εdit: Διάφορες πληροφορίες σχετικά, για όσους δεν ξέρουν ακόμα τι πάιζει εδώ

Metroid ρε
Σε γενικές γραμμές απογοητεύτηκα από την όλη E3. Περίμενα περισσότερα. Τέσπα, ένα ένα.

Microsoft: Οκ, πήρατε το Metal Gear Solid, μπορείτε να χαρείτε. Από 'κεί και πέρα όμως, δεν με ενθουσίασε τίποτα. Το Project Natal δεν φαίνεται να λέει και πολλά. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Δεν θέλω να το συγκρίνω με το Eye Toy, περιμένω κάτι πολύ καλύτερο, αλλά η αποτυχία του Eye Toy λογικά θα συνεχιστεί, η κάμερα δεν μοιάζει να είναι αυτό που θέλει ο κόσμος. Επίσης, αν αυτό το πράμα κάνει όσο κάνουν 3-4 παιχνίδια, ποιος θα το αγοράσει? Όσο για το skateboard controller πράμα, πάλι δεν μπορώ να ξέρω. Λογικά απευθύνεται μόνο στους φανατικούς του είδους. Ωστόσο ούτε αυτό μου φαίνεται να πιάνει. Προσωπικά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κανένα Tony Hawk game χωρίς χειριστήριο PS ή DS. Γενικά, θα έλεγα ότι η Microsoft δεν πήγε καλά.

Nintendo: Το Wii Motion Plus φαίνεται να είναι αυτό που έλειπε για κάποιους τίτλους, ίσως το πιο καλό παράδειγμα να είναι το Red Steel. Με το Wiimote να διαβάζει πλέον άψογα τις κινήσεις του χεριού, πάμε μια χαρά. Τα Wii Sports Resort και Wii Fit Plus λογικά θα αγοραστούν από πραγματικά πολύ κόσμο, και μετά έχουμε τους τρανταχτούς τίτλους. New Super Mario Bros. Wii, Mario Galaxy 2, Metroid M και λοιπά. Η Nintendo νομίζω ότι ευχαρίστησε αρκετά τον κόσμο της, αν και η απουσία ενός νέου Zelda (το οποίο αποκάλυψε ο μεσιέ Miyamoto σε μια συνέντευξη αργότερα) πείραξε πολλούς απ' ό,τι έχω δει στον Internet. Και για το DS δεν είδαμε άσχημα πράματα, Golden Sun, Kingdom Hearts, κλπ. Και τελοσπάντων περιμένουμε καλά παιχνίδια στο Wii από τα Mario μέχρι τα No More Heroes 2 και The Conduit, δεν βλέπω γιατί θα μπορούσε να πάει στραβά η χρονιά για την Nintendo. Also, κομμάτι από τη συνέντευξη του Miyamoto για το Wii Vitality Sensor (όπου he ο Miyamoto):

Quote:[7:14] He then makes a crack about a love-tester device which can check couples' compatibility.

[7:14] He then mentions a tech demo he took part in where you can control a robot with your thoughts--he jokes that they thought about doing something similar with Pokemon.

[7:14] Where even two guys could get together and create a new Pokemon egg.

Αστειεύεται προφανώς, μη ρωτήσει κανείς πώς θα γίνουν αυγά Pokémon.

Sony: Βαριέμαι να γράψω πολλά για αυτούς. Μπορεί να παρουσίασαν ωραίους τίτλους, αλλά το γεγονός ότι αντιγράφουν το Wiimote είναι αυτό που τραβάει την προσοχή, αρνητικά πάντα. Από παιχνίδια, μου άρεσαν τα Assassin's Creed 2, ModNation και God of War III, το Uncharted 2 φάνηκε να έχει ωραίο περιβάλλον αλλά δεν μου λέει πολλά γενικότερα. Επίσης φαίνεται ότι ρίχνουν αρκετή βάση στο PSP-Go και θέλουν να το κάνουν να πουλήσει. Παρουσιάστηκαν αρκετά παιχνίδια για το PSP όπως MGS Peace Walker και Gran Turiδmo PΘP (Toungue) καθώς κι ένα βιντεάκι με πολλά μελλοντικά games (το Soul Calibur ήταν το μόνο που μου τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή). Anyway, έχουν παιχνίδια να πουλήσουν, το Motion Controller να δω τι θα κάνουν.
(03-06-2009 02:41 PM)Celesi Wrote: [ -> ]and feel free to kick fr3 if nesessary!

Kick me ωρέ! xD

Λοιπόν, κατά 30% συμφωνώ με τον NM2.

Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να δω τη Nintendo, και δεν γνωρίζω τι είναι το Wii Motion Plus. Αλλά πιστεύω η καλύτερη ήταν η Microsoft, με πρωτότυπες ιδέες, όπως το Natal, και το Tony Hawk με το skateboard.(+1 για το XBOX360) Έπειτα έχουμε την Sony, η οποία ναι, το παραδέχομαι, αντέγραψε το Wii. Αλλά πιστεύω πως η τεχνολογία της Sony και της Microsoft είναι καλύτερη από αυτήν του Wii. Ελπίζω να μετατρέψουν τον πειραματικό «μοχλό» σε γάντια. Πάντα μου άρεσε αυτή η ιδέα, και, γενικά, να κινώ τα χέρια μου και να κινείται το σπαθί/τόξο.

Από τα παιχνίδια, τα καλύτερα ήταν: Assasin's Creed 2, Uncharted 2 και εκείνο με τα αυτοκινητάκια, αλλά μου θύμισε Crash/Mario.

Και.... εννοείται... το GOD OF WAR 3!

Τρώγαμε μια Pizza 4x4 και βλέπαμε τη Sony ζωντανά. Και μετά, όταν έδειξε το God of War 3(όχι συντομίες κι έτσι, είναι ΤΟ παιχνίδι και οφείλουμε να το λέμε με το όνομα του! xD) κάναμε πάρτι. Αλλά απογοητευτήκαμε όταν είπαν «Μάρτιο 2010». Τ_Τ

Ε καλά, έως τότε, θα βγουν πολλά παιχνίδια, όπως Assassin's Creed 2, Uncharted 2. Δυστυχώς τα Pokemon θα βγουν μετά το God of War 3.

Ninjomewtwo Wrote:αλλά το γεγονός ότι αντιγράφουν το Wiimote είναι αυτό που τραβάει την προσοχή, αρνητικά πάντα.

Ποτέ δεν πίστεψα να αντιγράψει η Sony τη Nintendo ΤΟΣΟ πολύ. Η μόνη πρωτότυπη ιδέα ήταν το Natal. <3
Από που ν' αρχίσω... Λοιπόν, αρχίζουμε με Sony. Καταρχάς, οι τιμές είναι εξωφρενικές. Με τα ίδια χρήματα (και λιγότερα) αγοράζεις PC με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εντάξη, μπορεί να μην έχει την ίδια κάρτα γραφικών με το PS3, αλλά κάνει πολλά περισσότερα + παίζει και παιχνίδια. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω... Αντιγράφουν κάτι και το παρουσιάζουν ως δικό τους ή άφησαν την Nintendo να το παρουσιάσει για να δουν αν θα έχει ευτυχία και μετά το βγάζουν κι αυτοί; Φυσικά η Ninty, ως καινοτόμος, το έβγαλε πρώτη. Sure, η τεχνολογία υπήρχε πολύ πιο πριν την κυκλοφωρία του Wii αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο χώρο του gaming (ή τουλάχιστον δεν ήταν γνωστή). Ο πρώτος που βγάζει κάτι νέο, παίρνει και όλη τη δόξα και όλο το παραδάκι. Τώρα που τελειώνει και η γενιά, καλά κρασιά. Σε δύο - τρεία χρόνια θα βγάλουν PS4 και θα αρχίασουν πάλι κάποιοι που δίνουν 500 ευρώ για να το πάρουν την πρώτη μέρα να λένε: OOOOOWOOOOO ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4!!!! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠ' ΤΟ WII!!! Και τότε, η Nintendo θα τους χώσει στη μάπα μια νέα καινοτομία και θα αρχίζουν να κλαίνε και να τη ζηλεύουν. Και, όπως πάντα, ο άνθρωπος, ως ένα άβουλο πλάσμα βλέπει την τιμή και λέει: PS3 FTW! Ok, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πολύ που θα πάρουν στα παιδιά τους ένα παιχνίδι με 500 ευρώ. Φυσικά και όχι, γι αυτό όσοι παίρνουν PS3 είναι 20+ ή κάποιοι που προτιμούν να δώσουν όλες τους τις οικονομίες να πάρουν ένα PS3 αντί για ένα Wii + 5 παιχνίδια, πολύ πιο πρωτότυπα και διασκεδαστηκά. Το "νέο" χηριστήριο του PS3, είναι βασικά σαν του Wii, απλός η μόνη του χρήση θα είναι να μαχαιρώνεις και να πυροβολείς, τα κλασικά του PS. Και, δεν ξέρω, η Sony, δεν έβγαλε ποτέ κάτι χαρακτηριστηκό που να το βλέπεις και να λες Sony, κατευθείαν. Αντίθετα, η Ninty, είχε, έχει και θα έχει τεράστειες επιτυχίες με τα Mario και Pokemon, άσχετα εάν κάποιοι fans του PS τα ζηλεύουν και λένε πως είναι bebe. Ναι, το έχω ακούση και αυτό για τα Mario. Έλεος! Δηλαδή μέσα απ' τα video games κάνεις εξάστηση για περίπτωση πολέμου; Δε λέω, κάποια είναι ωραία, αλλά εάν παίζεις συνέχεια και μόνο αυτά, τότε είναι που λένε: "Αυτός στην Αμερική πήγε και σκότωσε 10 συμαθητές του". Τί να φταίει άραγες; Τα παραδείγματα δεν είναι λίγα και πολύ απλά, με την καθημερινή οκτάωρη εξάσκηση το πετυχαίνει κανεις. Τέλος, κάποια πράγματα είναι για γέλεια, έχουν τρεις ενεργές κονσόλες και η πιο παλιά έχει περισσότερες πωλήσεις! Κάτι τέτοιο θα γίνει και στο PS4. Για να αρχίσει να πουλάει, θα πρέπει να κάνει ~ 300 ευρώ. Εάν περιμένουν να πουλήσουν με 500+ ευρώ, τότε ok, γιατί δεν φτάνουν το δεκαχίλιαρο; Ποιός δεν προτημάει ένα PS από ένα αμάξι;

Microsoft τώρα: Η εταιρεία, κατάχει πολύ καλά τους υπλογιστές και μπορούσε να βγάλει πρώτη τον επαναστατικό χειρισμό του Wii, αλλά προτημάει να αφήσει τους άλλους να το κάνουν. Και, αντίθετα από τους υπολογισμούς της δεν έφαγε τα μούτρα της η Nintendo. Αχ, τη συγκινητικό... Μου 'ρχεται να κλάψω... Γενικά, νομίζω πως έχουν παραμελίσει το X-Box. PC FTW! Είναι σαν να έχεις δύο δυνατούς πολιτικούς στο ίδιο κόμμα, και να θέλει ο καθένας να δοξαστεί πιο πολύ. Ε, στο τέλος θα φαγωθούν. Δεν έδωσα πολύ βάση στις κυκλωφωρίες της, και δεν έχω τίποτα να πω...

Άφησα το καλύτερο για το τέλος, Ninty: Οι νέες κυκλοφωρίες πραγματικά θα είναι ανεπανάληπτες! Το καλοκαιράκι θα έχουμε το Νέο Mario Bros με τα γραφικά του Wii! Ανυπομονώ να παίξω καμιά 20αριά ώρες να μπώ στο πνεύμα Toungue. Τέσσερεις παίχτες ταυτοχρόνως! Τα λόγια είναι περιττά. Εάν δεν το έχετε δει, δείτε αυτό το video: http://www.youtube.com/watch?v=HVtWpKMxOS8
Μετά, το Mario Galaxy 2, παιχνίδι που έγραψε ιστορία και για 'μενα είναι μέσα στα τρία καλύτερα του Wii αυτή τη στιγμή, ξαναβγαίνει ανανεωμένο. Με νέες πίστες και σίγουρα νέες εκπλήξεις! Επίσης, το Metroid μου τράβιξε το ενδιαφέρον. Αν και θα αργίσει λίγο, όπως το Mario Galaxy, αξίζει να περιμένεις. Τα γραφικά του φαίνονται τέλεια, καθώς και το gameplay. Και βέβαια, δεν ξεχνέμε το νέο Zelda για το DS και, εμείς οι Pokemon fans, τις Heart Gold & Soul Silver! Δεν θα βγούν όλα μαζί, αλλά δεν νομίζω να βαρεθούμε, με τόσο νέα παιχνίδια. Όποιο Mario ή Pokemon RPG και να βγεί, αξίζει και με το παραπάνω. Επίσης, πιστεύω πως τον ερχόμενο χρόνο θα κυκλοφωρίσει και ένα Zelda στο Wii, για να ολοκληρώσει το πακέτο της χρονιαίας διασκέδασης! Αντε, δεν μπορώ να περιμενο το Μario το καλοκαίρι, πάντα ήθελα να γίνω στάχτη Toungue!
(03-06-2009 06:15 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Η μόνη πρωτότυπη ιδέα ήταν το Natal. <3

Από το πιο πρόσφατο στο πιο παλιό: DSi (έχει κάμερες), Eye Toy, Game Boy Camera. Πολύ πρωτότυπο. Κοινώς, η Nintendo είχε κάμερα στα παιχνίδια πριν από το 2000. Απλά τότε δεν είχε την τεχνολογία να την αξιοποιήσει πλήρως.
Duke nukem forever με το wiimote της sony.Enough said...Τυχαίο ήταν το χρυσό ντήγκλ δηλαδή;
Μην περιμένετε και τίποτα το σπουδαίο από Sony/Microsoft (εκτός από κάποια παιχνίδια) αυτόν τον καιρό. Πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να βγουν οι καινούργιες κονσόλες, ότι "επαναστατικό" είναι να βγει θα βγει τότε ακα 2010-12 περίπου. Όπως και για το wiimote, η Sony έκλεψε από την Nintendo, το έχει ξανακάνει. Μην ξεχνάμε ότι η Sony είναι μια εταιρία που δεν παράγει μόνο παιχνίδια, αλλά γενικά ηλεκτρικές συσκευές, σε αντίθεση με την Nintendo που ασχολείται μόνο με ηλεκτρονικά παιχνίδια, άρα κατεπέκταση θα δίνει μεγαλύτερο βάρος πάνω σε αυτά, λογικά πάντα. Και στο κάτω κάτω δεν θέλω να γίνομαι δραματικός και κυνικός αλλά ζούμε μια οικονομική κρίση, κάποιος θα το σκεφτεί 2 φορές για να πάρει μια παιχνοδομηχανή αξίας 400Ε, και έτσι οι πωλήσεις πέφτουν. Και τότε έχεις 2 επιλογές, η να βγάλεις κάτι το "επαναστικό" που θα πουλήσει, κάτι που είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο, η να λουφάξει σε μια γωνιά, και να περιμένει να τελειώσει η κατάσταση. Και εδώ επανέρχεται το ότι η Sony είναι μια μεγάλη εταιρία, με επέκταση σε όλα τα ηλεκτρικά είδη, που θα κάνει την σίγουρη επιλογή, δηλαδή να περιμένει. Ενώ μια εταιρία που βασίζεται μόνο στα παιχνίδια, πιστεύω θα πάρει ποιο μεγάλα ρίσκα και θα είναι ποιο δημιουργική. Αυτό δεν είδαμε εξάλλου και στην E3?

P.s. Spam
P.s. μεγάλο κείμενο έγραψα, μπράβο μου
Τους κλέφτες τους Σόνιδες! (Sonyδες) , αλλά τι να πεις , δε με νοιάζουν αυτοί , μόνο Nintendo για Videogamez. Αλλά να βγάλουν και αυτοί σαν το wii remote; πφφφ....

Λοιπόν αυτοί οι νέοι τίτλοι Μάριο πορώνουν , το Galaxy 2 θα το πάρω σίγουρα(έχει τον Yoshi ωρέ σιγά μην το αφήσω!) και το New Super Mario Bros , κάπου θα το παίξω , όλα μια χαρά , πάντα μ'αρεσε το Ε3 , ανακοινώνει φοβερά πράματα , και συμφωνώ με αυτά που λέει ο Slide , δηλαδή πως τα χουν σε πολύ υψηλές τιμές τις κονσόλες και τα παιχνίδια της Sony. Wii και πάλι Wii και ας παίζω στην πιο μάπα τηλεόραση....Big Grin(εξάλου το PS3 παίζει μόνο σε HD...)
Και όπως κάθε χρόνο:

http://press.nintendo.com/E32009/

username: E32009
password: nintendo

Τρέχτε όσο προλαβαίνετε, super high resolution artwork για τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν, συμπεριλαμβανομένων των 3rd parties.
Reference URL's