Legendary Pokémon

Full Version: Διπλή ταυτότητα *ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

dimomarg

Διπλή Ταυτότητα Κεφάλαιο 1: Το ξύπνημα

Παρασκευή 13/8/2015

Όλα ξεκίνησαν ενώ πήγαινα στη δουλειά. Κατέβηκα τις κυλιόμενες σκάλες, επικύρωσα το εισιτήριο μου, χωρίς τη παραμικρή ιδέα του τί με περιμένει. Περιμένοντας στην αποβάθρα, άκουσα έναν τρομερό θόρυβο, σαν το φρένο του μετρό. Όταν πλησίασε, μόνο αυτό δεν περίμενα να δώ... ένα μάυρο τέρας, σα δράκος έσκιζε τα τοιχώματα του υπογείου και βρυχούταν. Επικρατουσε πανικός ενώ άρχιζε να ξεσκίζει το πλακόστρωτο πάτωμα του σταθμού. Χύμηξε τότε σε ένα ζευγάρι το οποίο έτρεχε να ξεφύγει απο το σταθμό, αλλα γιά κάποιο λόγο σταμάτησε! Ενω εγώ όμως προσπάθουσα να ξεφύγω, του τράβηξα τη προσοχή και μου επιτέθηκε με μεγαλύτερη ορμή, τα μάτια του κοκκίνησαν, σαν να προτιμούσε εμένα! Γιατί; Τί το ιδιαίτερο είχα; Γνωρίζοντας οτί δεν έχω καμία ελπίδα αν πάλευα μαζί του, έτρεξα. Όμως, και πάλι ήταν γρηγορότερος απο εμένα. με ένα χτύπημα με έριξε στη κεντρική κολώνα του σταθμού. Αλλά... ενώ το σώμα μου είχε πεταχτεί εκεί, εγώ απέφυγα το χτυπημα, είχα ακούσει για εξωσωματικές εμπειρίες, αλλά ποτέ δεν τίς πίστεψα... τότε ο χρόνος σταμάτησε και όλα θόλωσαν... είχα πεθάνει; Εμφανίστηκε τότε μπροστά μου ένας άντρας, τριαντάρης, με μαύρο μαλλί και κάπα, σκισμένη σε ορισμένα σημεία, με σκληρό βλέμμα.
-Ποιός είσαι εσύ; Τον ρώτησα με περιέργεια και ίσως φόβο.
-Με ρωτάς;! Είμαι εσύ. Η Πραγματική σου Δύναμη!
-Είσαι εγω;
-Εμπιστέψου με! Θες να πεθάνεις; Χρησιμοποιήσε με! σκώτοσε το τέρας!
-Δεν έχω άλλη επιλογή. ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!
Δεν μου έδωσε απάντηση. Όμως όλα ξεθόλωσαν και ο χρόνος συνέχισε. Οι γροθιές μου άναψαν. Μία μπλέ φωτια, δεν έκαιγε, αλλα η ενέργεια της ήταν τεράστια. Ακόμα δεν είχα καταλάβει αν αυτό ήταν καλο ή κακο. Δέν είχα όμως άλλη επιλογη. Έπρεπε να τη χρησιμοποιήσω...

Διπλή Ταυτότητα Κεφάλαιο 2: Η μάχη
Όρμηξα λοιπόν. Απέφυγα μια γροθιά και το χτύπησα στο στήθος. Το τέρας κουνήθηκε, έτριψε λίγο το σημείο του χτυπήματος και συνέχισε σαν να μην είχε πάθει τίποτα! Ήταν φανερό οτι δεν θα νικούσα χρησημοποιόντας μόνο δύναμη. Αν είναι έτσι, τοτε πώς; Όλοι έχουν ένα αδύνατο σημείο... Ιδέα! Πήδηξα πάνω απο τις ράγες, στην απέναντι, εξίσου κατεστραμένη πλευρά του σταθμού(Χωρίς το σώμα μου είμαι πολύ ελαφρύς) Όταν έφτανε και αυτό στην άλλη πλευρά τον κλώτσησα προς τις ράγες περιμένοντας να τηγανιστεί απο τον ηλεκτρίσμο, αλλα τίποτα. Απ’ ότι φαίνεται, είχε σκίσει τις ράγες σα χαρτί στο δρόμο του, πράμα που εξηγεί γιατί δεν είχε περάσει το μετρό απο τότε που προτοεμφανίστηκε. Η μόνη μου επιλογή ήταν να ρίξω πάνω του το ταβάνι, μα τότε θα κατέστρεφα το σώμα μου, και αν έμπαινα ξανά μέσα, θα ήμουν εντελώς ανίκανος να ανταγωνιστώ τη ταχύτητα του. Άνοιξα την εντοιχισμένη αποθήκη με τον πυροσβεστήρα, και του τον πέταξα πάνω του. Τσίμπησε αμέσως το δόλωμα. Πιστέυοντας ότι είναι κάτι επικύνδινο, το πιασε και το ‘σπασε περικυκλώνοντας τον εαυτό του σε ένα σύννεφο δειοξιδίου του άνθρακα. Δεν έχασα χρόνο. Άρπαξα το σώμα μου, το έσυρα στην αποθήκη του πλέον κατεστραμένου πυροσβεστήρα και την έκλεισα. Με το σώμα μου ασφαλές, είχε έρθει η στιγμη να βάλω σε δράση το άκρως ριψοκύνδινο μου σχέδιο: την κατάρρευση. Ο σταθμός στηρίζεται σε δεκάξι κολώνες. Αν έπευτε ενας συγκεκριμένος αριθμός θα κατέρεε. Βυθισμένος στις σκέψεις μου, άκουσα το ουρλιαχτό του. Χρησιμοποίησα τον εαυτό μου ως δόλωμα και τον παρέσυρα στην πιο απομακρυσμένη απο το σώμα μου κωλόνα. Την διέλυσε. Το ταβάνι ράγισε και... ΝΕΡΟ;! Έπεφτε σαν ανοιχτη βρύση και όλο και δυνάμωνε. Από έστινκτο απομακρύθηκα. Το τέρας απ’ οτι φένεται φοβόταν το νερό καθώς κατέστρεψε πέντε κωλόνες προσπαθώντας να ξεφύγει. Τότε θυμήθηκα. Πάνω από αυτό το σταθμό υπήρχε ένα σχετικά μεγάλο συντριβανι. Η έλλειψη πέντε κωλόνων επιτάχυνε πολύ τη κατάρευση του σταθμού-πεδίου μάχης. Ξαφνικά έσπασε ένα τεράστιο μέρος του ταβανιού κάνοντας όλο το νερό του συντριβανιού μαζί με τα συντρίμια να χυθεί πάνω στο τέρας παρασύροντάς το στις βραχυκυκλωμένες ραγες. περικυκλώθηκε απο κεραυνούς οι οποίοι τον σκότωσαν. Ή έτσι νόμιζα. Τότε το δέρμα του διαλύθηκε σαν κρύσταλλο για να αποκαλύψει ένα διπλάσιου μεγεθους σκούρο μώβ τερας περικυκλωμένο απο ένα μάυρο σύννεφο. Πολύ γρηγορα με στρίμωξε σε μιά γωνία, μου έριξε ένα πολύ δυνατό χτύπημα και πάνω που θα με αποτελείωνε, τον πέτυχε στο λαιμο ενα βελάκι, αλλά πώς θα βοηθούσε αυτο; μετα τον χτυπησε κι’ αλλο, και μετα κι’ αλλο...

Μπορείται να κατεβάσεται τα pdf από εδώ: http://snurl.com/kn0ep
ωραια ιστορια φιλε! συνεχισε την!!
Καλή είναι ρε Dimonmarg μπράβο γεια αρχή!Καλώς ήρθες εδώ.

PS:Δεν επιτρεπονται polls δυστηχώς αλλά δεν πειράζει μπρε.
τα polls είναι απαγορευμένα για την ώρα και αν είναι ωραίο θα σου το πούνε όσοι το διαβάζουν!
Κοίτα, η ιστορία φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, δεν μπορώ να κρίνω από τις πρώτες 20 γραμμές πάντως. Το poll όμως το διέγραψα, ένα poll σε fanfic μόνο φασαρίες μπορεί να προκαλέσει.

@ Εβρυμπάντε: Όταν μπαίνει κάποιο καινούριο μέλος και ανοίγει ένα poll για τον έναν ή τον άλλο λόγο, μπορείτε και να μην του ορμάτε.
πολυ ωραιο το πρωτο κεφαλαιο, μου αρεσει πολυ το storyline. σου ευχομαι καλη συνεχεια.Big Grin

(22-06-2009 01:32 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]@ Εβρυμπάντε: Όταν μπαίνει κάποιο καινούριο μέλος και ανοίγει ένα poll για τον έναν ή τον άλλο λόγο, μπορείτε και να μην του ορμάτε.

ελα ρε, αφου τα παιδια θελουν να γινουν moderators...-.-
μπα εώ δεν καίγομαι να γίνω(και δεν θέλω τις ευθήνες ενός Mod)

@ΝΜ2 εγώ απλά τον ενυμέρωσα δεν του όρμηξα!
(22-06-2009 01:32 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]@ Εβρυμπάντε: Όταν μπαίνει κάποιο καινούριο μέλος και ανοίγει ένα poll για τον έναν ή τον άλλο λόγο, μπορείτε και να μην του ορμάτε.

προφανως δεν απευθυνεται συγκεκριμενα σε εσενα johan, αλλα σε ολους αυτους που ποσταραν και ανεφεραν το θεμα των polls.

επισης, για να μην συνεχισουν οι παρεξηγησεις και αρχισουμε να σπαμμαρουμε το fic του dimomarg, ας σταματησουμε εδω.
ωραιο story για νεος...μπράβο και εις ανώτερα
ουτε εγω καιγομαι να γινω μοντ, αλλα θα μ αρεσε αυτο το "αξιωμα", ομως η πιθανοτητα να γινει κανεις (κατα τη γνωμη μ) μοντ ειναι 1 στο 10000000000000000000000.... Sad

anyway, ωραιο στορυ dimomarg.

εντιτ: εγω συμβουλευω. δεν "ορμαω"....
Ναι, εντάξει, όλοι σας συμβουλεύετε και δεν ορμάτε. Αφήστε να κάνουν τη δουλειά τους οι Admins και μην μπαίνετε στα πόδια τους, γιατί ζαλίζετε ολόκληρο το forum. Αμέσως μόλις δείτε ένα νέο μέλος, πάτε να το κατασπαράξετε.


Btw, Chaos, εάν θες να γίνεις Mod άι σε άλλο forum. Εγώ προσωπικά, έχω βαρεθεί αυτήν την ιστορία κάθε μέρα. Δε χρειάζεται να το λες σε όλους μας.
Χμμμμ,για αρχη καλο φαινεται....αν κ μου θυμισε πολυ Bleach στη μαχη Ichigo-Kenpachi...τεσπα θα περιμενω να διαβασω περισσοτερο για να κρινω.


Επισης,γουελκαμ του δα κλαμπ!!!
@ Garam , ναι είναι γεγονός ο Dim βλέπει Bleach.

Τεσπά , πολύ καλό φίλε! Περιμένω και γω το 2ο.
I'm waiting the second one!!!!Μην αργισεις!
Μπράβο dimomarg, ωραίο φαίνεται το story με Dragon. Big Grin
Reference URL's