Legendary Pokémon

Full Version: Legendary Pokemon Clan ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ!

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια official klan απο τα μελη του φορουμ. Αν οχι , πιστευω οτι θα ηταν μια πολυ καλη ιδεα να φτιαχναμε μια.
Αν σας ενδιαφερει να συμμετεχετε , καντε ενα ποστ εδω , αναφεροντας αν εχετε προσβαση σε wifi , ετοιμη ομαδα για μαχη κτλ.
Ξεκιναω εγω . Εχω ετοιμη ομαδα , φτιαχνω και δευτερη και επισης εχω σταθερη προσβαση σε wifi.
Πολυ ασχημη ιδεα. Επισης ειναι clan, εκτος αν klan ειναι κατι καινουργιο που δεν ξερω.
εγω θα ηθελα μιας και εγω εκανα αυτην την ερωτισηXD αλλα το wifi θα μου κοστισει κανα 50ευρο ε?ισος θα παρω
Συγγνωμη, αλλα δε σκοπευουμε να δημιουργησουμε clan. Η clan παραπεμπει σε ανταγωνιστικες ομαδες. Εμεις δεχομαστε εδω περα οποιονδηποτε και ειμαστε θελουμε να ειμαστε φιλικοι προς ολην την Pokemon κοινωτητα. Αν ξεκινησουμε να δημιουργουμε clan θα καταληξουμε σαν κατι αλλα site που νομιζουν πως μονο αυτα εχουν τη δυναμη. Ειμαστε μια παρεα εδω, υποστηριζουμε ο ενας τον αλλο, αλλα clan δεν ειμαστε. Αν θελετε να δημιουργησετε clan, θα πρεπει να χρησιμοποιησετε αλλο ονομα και οχι το Legendarypokemon.
λοιπον... να το πω διαφορετικα...οχιι clan...ομαδα π.χ καποια μελοι ειναι trainers αλλοι profesore αλλοι για contest κατι τετοιο.δλδ αυτο εξαρτατε απο το τι γνωριζουμε καλητερα ετσι ωστε να ρωταμε το σωστο ατομο η απλος για διασκεδαση.δεν ειναι τοσο κακο πιστεβω!
Αυτο ειναι κατι διαφορετικο. Διαφορες τετοιες ιδεες υπαρχουν, αλλα αυτο που πρεπει να προσεξουμε εδω ειναι να μην στενοχωρησουμε κανεναν. Εδω ακομα και οταν καναμε το πρωταπριλιατικο αστειο με τους Moderators πολλοι το πηρα στα σοβαρα γιατι το θεωρησαν ως μετρο του skill τους στα Pokemon ενω ο Moderator χρειαζεται βασικα αλλα προσοντα. Τελος παντων αυτο που θελω να πω ειναι πως η τελευταια ιδεα δεν ειναι ασχημη αρκει ο τιτλος που εχει ο καθενας να ειναι δικαιος και κοινως αποδεκτος.
Reference URL's