Εγω με ομαδα Torterra,Luxray,Rapidash,Garchomp,Staraptor και Gastrodon αρχικα που τα ειχα lvl μεταξυ 45-51 δεν καταφερνα τιποτα και συνεχεια εχανα.Τα εφτασα τελικα lvl 50-58 lvl ολα και καταφερα να νικησω τους E4.Απλα προσπαθεια θελει το παιχνιδι σε αυτο το επιπεδο και θα τα καταφερετε!!!
Τελικά κατέκτησα το πρωτάθλημα.
Βέβαια είχα πει ότι θα το κάνω μόνο με πόκεμον που θα είχα πιάσει και εκπαιδεύσει στην Platinum αλλά τελικά το θεώρησα
σπατάλη χρόνου και για αυτό μετέφερα το uxie και το roserade από την pearl. Θα μου πείτε γιατί δεν πήρες κατοστάρι. Κοιτάξτε. Αρχικά τα 2 αυτά πόκεμον με βοήθησαν να πιάσω το giratina λόγω των moveset που έχουν.
Βλέπετε δεν είχα κατοστάρι με sleep move.
Επιπλέον πίστευα ότι θα μπορούσα να κερδίσω χωρίς κατοστάρι. Παρόλα αυτά σωστά επέλεξα να μπω στο πρωτάθλημα με 84 revive και 72 Hyper Potion.
Γιατί τελικά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μετά ειδικά από τον Lucian το Infernape είχε σχεδόν μείνει από PP και έτσι έπρεπε να βασιστώ στα άλλα πόκεμον μου. Όμως δεν είχαν υψηλα level και έτσι κράτησε πολύ η τελευταία μάχη. Αξίζει να αναφέρω ότι έμεινα στο τέλος με 46 revive και 34 Hyper Potion. Συνολικά πάλευα στο πρωτάθλημα για 1 ώρα.
Λοιπόν τώρα
η πρωταθλήτρια ομάδα μου
Infernape level 80 Cut Mach Punch Flare Blitz Close Combat
Uxie level 54 Extrasensory Yawn Future Sight Amnesia
Roserade level 53 Sleep Talk Magical Leaf Giga Drain Grass Whistle
Geodude level 8 Rock Climb Rock Polish Strength Rock Smash
Marill level 22 Tail Whip Surf Rollout Waterfall
Staravia level 28 Endeavor Defog Aerial Ace Fly
μιας και ο odisseas είπε την ομάδα με την οποία περασε το πρωταθλημα την πρώτη φωρα, είπα να γραψω και εγώ
Gengar 65lv Destiny Bond Dark Pulse Shadow Ball Thunder Bolt(αυτό ςέκανε την περισότερη δουλειά)
Froslass 42lv Icy Wind Protect Wake-Up Slap Ominous Wind(Αυτή έβγαζε έξω pokemon με λίγα hp)
Dialga 86lv AncientPower FLash Cannon Earth Power Roar of Time(αυτόν τον έβγαλα μόνο στην Cynthia στο Garchomp και μπορεί και σε κάνα άλλο... δεν θημάμε τώρα)
Staravia 31lv Endveavor Aerial Ace Quick Attack Fly
Quagsire 28lv Mud Shot Strength Surf Amnesia
Bibarel 26lv Rock Climb Rock Smash Headbutt Waterfall
Καλά αυτό το
garchomp της Cynthias ήταν ανίκητο!
Είχα ξεμείνει από close combat και είχα μόνο 1 mach punch στο infernape που ήταν το καλύτερο μου πόκεμον. Οπότε για να το νικήσω έβαλα το staravia για να του χαμηλώσω την επίθεση.
Το staravia όμως έχανε αμέσως γιατί είχε χαμηλό level
οπότε έβαζα το geodude χρησιμοιούσα revive στο staravia και το ξαναέβαζα. Μετά έβαζα revive στο geodude όταν ήταν η σειρά του staravia να επιτεθεί και το ξαναέβαζα (Έκανα το ίδιο πράγμα 4 φορές και μετά το νίκησα με συνεργασία του uxie και και του roserade.)
Γενικά πάντως η Cynthia μου φάνηκε βουνό.
Χαίρομαι όμως που ήταν τόσο υψηλό το επίπεδο γενικά και των 4 εκλεκτών γιατί έτσι δεν έχανα το ενδιαφέρον μου
και σκεφτόμουν στρατηγικές για να νικήσω!
Τα level των pokemon της cynthia δεν έχουν πέσει λίγο σε σχέση με τις dp; Έχει βέβαια και ένα togekiss που είναι πιο αξιόλογο από το gastrodon, ελπίζω να μη με εκνευρίσει με τίποτα hax. Οι υπόλοιποι E4 είναι καθόλου δυσκολότεροι τώρα που άλλαξαν pokemon;;Anyway, εγώ platinum θα πάρω ή σήμερα αν βρω ανοιχτό μαγαζί(χλωμό το βλέπω) ή αύριο...
Αυτό που είπες
Grovyle Fan είναι σωστό.
Γενικά πάντως τα level των πόκεμον και των 4 εκλεκτών στην platinum είναι χαμηλότερα από αυτά στις d/p. Εμένα όμως μου φάνηκε δύσκολο να αναδειχτώ πρωταθλητής
γιατί δεν είχα πολυεκπαιδεύσει τα πόκεμον μου
και έτσι αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ hyper potion και revives για να νικήσω.
Έχω ποστάρει πιο πάνω την ομάδα μου οπότε καταλαβαίνεις πόσο δυσκολεύτηκα με αυτά τα πόκεμον.
Ενώ στην pearl από όσο θυμάμαι νίκησα εύκολα γιατί είχα κάνει εκπαίδευση στα πόκεμον μου.(κατοστάρι Empoleon)
Τώρα όμως προτίμησα να ασχοληθώ με το wifi plaza!!!
και άφησα στην άκρη την εκπαίδευση.
[quote='Grovyle_Fan' pid='64319' dateline='1246803473']
Τα level των pokemon της cynthia δεν έχουν πέσει λίγο σε σχέση με τις dp;
Ναι έχουν πέσει αλλά μόλις πάρεις το national pokedex γίνονται πιο δυνατά και από των LG/FR!
Zhse Mai mou na fas trifili!!!Emena to prwta8lhma pote den mou fanhke kati 3exwristo.8a h8ela ki egw me th seira mou na pw thn omada mou:
1.Garchomp Lv.59:Crunch,Slash,Dragon Rush,Dragon Claw
2.Luxray Lv.56:Swagger,crunch,thunder fang,discharge
3.Empoleon Lv.57:Brine,drill peck,Surf,Aqua Jet
4.Lucario Lv.59:Extremespeed,Dragon Pulse,Aura Sphere,Swords Dance
5.Staraptor Lv.57:Aerial Ace,Close Combat,Fly,Wing Attack
6.Bibarel Lv.28:Strength,Rock Climb,Rock Smash,Waterfall.
To PSP mou den grafei Ellhnika.
just finished it.
εξαδα: infernape, garchomp, giratina, electabuzz, staraptor, rhyhorn(
).
στην bertha και τη cynthia δυσκολευτηκα λιγο, αλλα κλαην.
Νίκησα κι εγώ τη Cynthia και τώρα πιάνω αμέτρητα ditto για να στείλω από leaf green.
Η ομάδα μου ήταν η εξής:
Infernape Garchomp Floatzel Gardevoir Luxray Yanmega, όλα 47 με 51lv στο τέλος του πρωταθλήματος.
Μπορώ να πω ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ τη μεγαλύτερη δουλειά έκαναν floatzel και infernape. Κάπως σπαστικά και δύσκολα μου φάνηκαν
μόνο το gliscor της bertha και το garchomp της cynthia, το οποίο μετά από 3 intimidates του Luxray δεν ήταν πια πρόβλημα.
Και τώρα breeding, ev training και battle frontier.
Εμενα εκτος απο τα level μ'αρεσαν τα καινουργια pokemon και το μερος πριν απο την μαχη. Οταν νοικησα ειχα Empoleon Arcanine & Azelf. Α και ενα staravia που το ειχα για fly αλλα με το intimidate ηταν χρησιμο οταν αλλαζα για να γιατρεψω.
Εγώ το πρωτάθλημα το πέρασα και λίγο πιο πριν είχα πάρει το National Dex!!! Και ειδού η νηκήτρια ομάδα μου:
Staraptor:LVL59
Giratina:LVL51
Garchomp:LVL52
Floatzel:LVL49
Luxray:LVL50
Torterra:LVL53
(όλα τα πόκεμον δικά μου)
Το giratina δεν εχει τοσο καλο attack, ειναι αμυντικο pokemon. Γι' αυτο προτιμησα το Azelf. Ολα το Pokemon που χρησιμοποιησα τα επιασα κανονικα εκτος απο το arcanine που το πηρα σε αυγο αλλα και παλι λεβελ 1
So το χω περάσει καιρό αλλά τώρα που έχω το pc θα γράψω την ομάδα μου στο league της Πλατινουμ.
1)Empoleon
2)Staraptor
3)Luxray
4)Crobat
5)Giratina
6)Bibarel(δεν ξέρω γιατί ήταν μαζί , απλά ξέμεινε...
)
τέλως πάντων το πέρασα με την 3η , και αφού είχα δυαλήσει τους elite 4.......(κυριολεκτικά ομως)
ωχ τωρα ειδα αυτο το thread τεσπα οριστε και η δικια μου (χαρη στο wifi βεβαια)
Garchomp lv 61
Giratina lv 56
Magmortar lv 58
Infernape lv 60
"Shocker"(Electivire) lv 58
Torterra lv 61
PS δεν εκανα καθολου ανταλλαγες με τη diamond μου μονο με φιλους για εξελιξεις και για να παρω αυγο Chimchar