Legendary Pokémon

Full Version: Σε ποιά ταινία/σειρά/anime θα θέλατε να "πάρετε" μέρος και να ζούσατε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
στους 300 φυσικα, να ειμαι ντουμπακι, να εχω μουσι σαν του λεωνιδα και να λεω "this is Sparta!"

ασομ!
(12-07-2009 11:26 AM)mew4lugia Wrote: [ -> ]συμφονω με τον FakeApology...supernatural

μπορει να ειμαι μεγαλη φαν του σουπερνατουραλ αλλα δεν μπορω να καταλαβω δλδ δεν θα φοβοσασταν τους δαιμονες βρυκολακες τα ολα αυτα δαιμονικα οντα που υπερχουν και καλα αναμεσα μας?πως θα περνατε μερος σε ενα κοσμο που ολοι πεθαινουν εκει στα ξαφνικα απο αγνωστες αιτιες για μας οχι για τον Ντιν!τλσπα εγω θα φοβομουν να παρω μερος αλλα αφου ειναι απλα μια ερωτηση πιος νοιαζεται για πλακα τα λεμε Big Grin
Οτιδηποτε που να εχει φαντασια! Αν μπορουσα να επιλεξω εναν ρολο, θα ηθελα αυτον του δυνατου και σοφου μαγου (τυπου Dumbledor). Δεν με ενδιαφερει το aligment, μαλιστα μου αρεσει η ιδεα του ρολου του κακου! και δεν με ενδιαφερει αν θα παιθανω στο τελος, αρκει να πεθανω με τροπο επικο και οχι να μου φυτεψουν μια σφαιρα ενω περπαταω στον δρομο, χωρις να δω τον shooter! Επισης, θελω να ειμαι καποιος συμαντηκος στην πλοκη του εργου, αλλα ταυτοχρωνα να δρω στα παρασκινια, με λιγες εμφανησεις.

εαν τωρα μηλαμε για ποιο Fictional univerce θα ηθελα να ζουσα, θα μου αρεσε το Wizarding World του Harry Potter, to Marvel univerce, το DC univerce, το Linage2 univerce, το WoW και γενικοτερα ενας κοσμος γεματος μαγεια και φαντασια. Φυσικα, σε εναν τετοιο κοσμο θα εχω πανυσχηρες μαγικες δυναμεις, οπος να ανασχηματηζω τον χρονοχωρο κτλ...
δυαφορετηκα θα μου αρεσε να ημουν ο Char που εφτοιαξα για το κομιξ της Rene!
εγω επισης θα ηθελα να ειμαι ο ''gohan" στη σειρα anime DragonBall Z Big Grin
Γεια εγω φυσικα θα ειθελα απο ανιμε ενοειτε τα πιο κοριφη(POKEMON DIGIMON DRAGONBALL)και σε ταινια η σηρα θα ειθελα να παιζω σε καμια με δρακους η βρικολακε(ERAGORN,HOW TO TRAIN YOUR DRAGON,UNDERWORLD)
(13-12-2010 04:14 PM)songohan Wrote: [ -> ]Γεια εγω φυσικα θα ειθελα απο ανιμε ενοειτε τα πιο κοριφη(POKEMON DIGIMON DRAGONBALL)και σε ταινια η σηρα θα ειθελα να παιζω σε καμια με δρακους η βρικολακε(ERAGORN,HOW TO TRAIN YOUR DRAGON,UNDERWORLD)

Oi Vrikolakes me glitter i xwris Toungue?

Hmmmm....tha hthela na eimai sto Yu-Gi-Oh GX h 5Ds h sto pokemon.
Χωρις φυσικα ειπα (UNDERWORLD)ωραιος καλη ερωτιση.
Toungue πως βαζεις αυτα τα πρωσοπακια
Όσο για μένα, θα έλεγα One Piece ή Harry Potter. Έχουν και τα δύο δράση, συναίσθημα, φαντασία (ofc) και τα λατρεύω.
Supernatural of course!
Στο One Piece για να παλεψω με τον Mihawk!
supernatural καρφωτὀ φυσικά απο σειρές και απο anime metabots (πιο παλιό)
(17-12-2010 07:48 PM)lokopoko13 Wrote: [ -> ]supernatural καρφωτὀ φυσικά απο σειρές και απο anime metabots (πιο παλιό)

[οφφτοπικ]0_0 WELCOME BACK?[/οφφτοπικ]
Pages: 1 2
Reference URL's