Legendary Pokémon

Full Version: Αγαπημένο φαγητό;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(06-07-2009 07:17 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]@Charizard2005: κι εσυ κρεατοφαγος? απλα ειμαι κι εγω κρεατοφαγος, γιατι τρωω συνηθως αρκετα κρεατα, οπως μπιφτεκια, μακαρονια με κυμα, σουβλακι κ.α., αν και μ αρεσει το τυρι, σ αντιθεση με σενα, οταν ειναι φετα.... Big Grin

Hah, εγω ειμαι σε υπερβολικο βαθμο. Η μαμα μου πιστευει οτι μπορω να φαω κρεας και για πρωινο. Και πιστεψε με, δεν κανει λαθος. Toungue

(06-07-2009 08:29 PM)skorp Wrote: [ -> ]Exw akousei polla asxhma sxoleia gia to kakomoiro to turi.Ti sas exei kanei?Exete dokimasei pote feta?Den lew kapoies fetes(katsikisies)den mou aresoun ka8olou.Alla h ageladinh einai g@m@th!!!Otan ka8omai sto trapezi den ginetai na mhn faw toulaxiston 5 kommatares.

Βασικα δεν εχω κατι συγκεκριμενο εναντιον του τυριου. Toungue
Απλα σαν φαγητο δεν το πολυανεχομαι. Οπως και ολα τα γαλακτοκομικα. Μια θεια μου, μου ειχε πει οτι και καλα μου λειπει καποιο ενζυμο και γι' αυτο δεν μπορω να τα φαω. Το μονο τυρι που ανεχομαι ειναι αυτο που λιωνει οταν το ψηνεις. Κοινως, γκουντα, ρεγκατο κτλ. Και αυτα να τα φαω χωρις να εχουν λιωσει σε πιτσα/τοστ/μακαρονια/ομελετα δεν γινεται. Οπως και το γιαουρτι δεν μπορω να το φαω σκετο. Συνηθως βαζω μια κουταλια μελι...
(05-07-2009 10:12 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Τώρα αν θα πρεπε να διαλέξω, καρμπονάρα (ναι, χωρίς τυρί) και Schnitzel ακα σνίτσελ :Ρ

Those, σε ανάποδη σειρά. Το schnitzel νικάει τα πάντα. Η καρμπονάρα ακολουθεί από κοντά μαζί με το παστίτσιο. Ε, και μετά κάτι σουτζουκάκια, μπιφτέκια, μπριζόλες, φαρονέφρια, ξέρετε, ό,τι έχει η ταβέρνα.

Γενικά δεν μου πολυαρέσουν τα θαλασσινά. Τρώω ελάχιστα ψάρια, άντε και κανα καλαμαράκι/χταπόδι, αλλά μέχρι εκεί. Κάτι γαρίδες, αστακοί, μύδια, στρείδια, κτλ. τα σιχαίνομαι.

Επίσης, παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που από 2 χρονών έτρωγε σαλιγκάρια. Δεν φταίω εγώ, ο ταβερνιάρης απέναντι τα έφτιαχνε τέλεια. Γαμώτο, θυμήθηκα τον κυρ-Σπύρο τώρα. Θεσχωρέστον.
(06-07-2009 10:39 PM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]
(06-07-2009 07:17 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]@Charizard2005: κι εσυ κρεατοφαγος? απλα ειμαι κι εγω κρεατοφαγος, γιατι τρωω συνηθως αρκετα κρεατα, οπως μπιφτεκια, μακαρονια με κυμα, σουβλακι κ.α., αν και μ αρεσει το τυρι, σ αντιθεση με σενα, οταν ειναι φετα.... Big Grin

Hah, εγω ειμαι σε υπερβολικο βαθμο. Η μαμα μου πιστευει οτι μπορω να φαω κρεας και για πρωινο. Και πιστεψε με, δεν κανει λαθος. Toungue

Χεχε,εδω μοιαζουμε....εγω πολλες φορες εχω παρει σουβλακι το βαζω στο ψυγειο,το πρωϊ το ζεσταινω στο φουρνο και ετοιμο το πρωϊνο μου,και μπορω να πω οτι σκιζει Big Grin

Τωρα απο τα υπολοιπα,θαλλασινα τρωω πιο πολυ ψαρια τα μαλάκια(εβαλα τονο για ν μν γινει παρεξηγηση)δν τα πολυγουσταρω,με εξαιρεση το χταποδι.
Απο γαλακτοκομικα,ειναι μια περιεργη φαση...ενω γαλα μπορω να παρω το λιτρο και να το πιω σε δευτερολεπτα,τυρια γιαουρτια κτλ δν μπορω να τα φαω(εξαιρεση φυσικα η πιτσα(οπως για ολους,πιστευω))
Και τελος,λαχανικα και οσπρια....επισης δεν τρελενομαι,αλλα οταν τα μαγειρεψει η μητερα μου θα τα φαω,δν θα το κανω με ευχαρηστηση αλλα πρεπει ολα τα ειδη τροφων να καταναλωνονται.
Γυρος, μονο γυρος...
Η κοτόσουπα!ναι αυτό που τρώμε όταν είμαστε άρρωστοι..και το κρητικό γαμοπίλαφο τώρα που το θυμήθηκα, τα σπάει. Επίσης, οι μακαρονάδες, είναι τρέλα. Και τα γεύματα των Applebees και Fridays!
(24-08-2009 08:28 PM)Marihja Wrote: [ -> ]Και τα γεύματα των Applebees και Fridays!

Jack Daniels steak... Priceless...
Herc's cup of tea!i don't like the sauce that much:<
Μακαρονάδες.....κιμάς preferred.Ε και μετά πάω σε κρέατα όπως σνίτσελ κ.ο.κ
Πιο πολυ μου αρεσει το παστιτσιο.Αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!
όταν οι Ευρωπαίοι έμαθαν να ψήνουν εμείς είχαμε ήδη LDL χοληστερίνη στα ύψη.
αρά και εγώ δεν είμαι εκτός του κανόνα.

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ !
Μηπως να γραψω καλυτερα τι ΔΕΝ τρωω?Ναι... τα τρωω ολα εκτος απο:αρακα,μπαμιες, αγγιναρες και δεω τρελενομαι για τηγανιτες πατατες.Φυσικα εχω και μια ιδιετερη προτημηση και ειναι η καρμποναρα(με πολλα μανιταρια) και το τζατζικι!
Το αγαπημένο μου φαγητό είναι η ......... ΜΠΡΙΖΟΛΑ. Τί άλλο Toungue;;;
Αλλά μου αρέσει επίσης και η καπμπονάρα!
μπριζολα 4ever
Haha! Αρκετοι κρεατοφαγοι εδω, ε? XD
Ηρθε η ωρα του παμφαγου!!!
Ζητω το σούσι! xD
Οκ, μ αρεσει το sushi απο ξενη κουζινα αλλα απο Ελληνικη τρελλαινομαι για καθε ειδους ντολμαδες! *slurp*
Laugh
Βασικα δεν εγω δεν εχω συγκεκριμενο αγαπημενο φαγητο... Ειναι αναλογα με το τι εχω ορεξη, ας πουμε αν εχω ορεξη για ψαρι δεν μου παει να φαω κρεας(όχι πολυ τουλαχιστον :Ρ), αμα είναι όμως χορταρικα τοτε θα τρωγα και ότι αλλο εβρισκα Toungue
Pages: 1 2 3
Reference URL's