Legendary Pokémon

Full Version: Σωσίες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εγώ προσωπικά συνάντησα έναν σωσία ένος στενού συγγενή και από τότε πύστικα πως τελικά υπάρχουν σωσίες.
Πήγα να μιλήσω στον υποτειθέμενο γνωστό μου.Οι ομοιότητες ήταν πολλές και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβεις ότι αυτό το άτομο που κοιτάς δεν είναι αυτό που νομίζεις.Εγώ είχα κάνει την λάθος κίνηση και πήγα να μιλήσω στο άτομο και μόλις κατάλαβα ότι είναι άλλο άτομο ντράπηκα και απόρησα και στην αρχή νόμιζα πως με δούλευε......και οι διαφορές ήταν ελάχιστες!
Εγώ μετά απο αυτό το συμβάν όπου δύσκολα το δέχτηκα και το πίστεψα κατάλαβα πως τελικά υπάρχουν σωσίες..Και πιστεύω πως ο καθένας μας έχει τουλάχιστον από έναν σε όλοκληρο τον κόσμο.
Εσείς συναντήσατε ποτέ κάποιον που μοιάζει σε συγγενικό σας πρόσωπο πάρα πολύ;
no
/thread
Πολλοι ανθρωποι μοιαζουν, λογικο ειναι να υπαρχουν ομοιοτητες στα ντη εν εη που και που.
εγω δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης σωσια αλλα συνεχια μου λενε ειδα μια που σου μιαζει λολ εχει γινει 3-4 φορες ελεος...



100 ποστ weeeeeee!!!!
Το DNA αποτελείται από δυο πολυνουκλεοτιδικές αλυσίδες(το είπαν οι Watson και Crick to 1953). Η κάθε μια αποτελέιται από νουκλεοτίδια, η δομη των οποίων χαρακτηρίζεται από 1 πεντόζη (δεοξυριβώζη) ενωμένη με μια φωσφορική ομάδα στο 5' της πεντόζης, και με μία αζωτούχα βάση (μια εκ των αδενινη θυμινη γουανινη κυτοσύνη) Αυτές οι βάσεις είναι υδρόφοβες για' αυτό τείνουν στο εσωτερικό του σκελετού του μορίου του dna. Όντας αντιπαράλληλες και συμπληρωματικές, οι 2 αλυσίδες του dna είναι ικανές για αυτοδιπλασιασμό, μια ζωτικής σημασίας λειτουργία για τους οργανισμούς..
Η ομοιότητα μεταξύ των οργανισμών (ανθρώπων στην προκειμένη περίπτωση) όταν δεν οφείλεται στην ιδιότητα του DNA για "διατήρηση και μεταβίβαση" της γενετικής πληροφορίας, είναι καθαρά θεμα τύχης ή μηπως όχι...
Προσωπική εκτίμηση: Για όλα ευθύνεται ο Griffith και τα πειράματά του στο στέλεχος του βακτηρίου πνευμονιόκκοκος...
Εγώ σήμερα κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και παρατήρησα ότι έμοιαζε με τον χθεσινό μου εαυτό. Δεν είναι πράγματα αυτά κύρίε μου! Δηλαδή, εγώ είμαι ο σωσίας του χθεσινού μου εαυτού, ο οποίος είναι ο σωσίας του προχθεσινού μου εαυτού;
I just failed to be funny. xD



Σωσίες. Μμμμ, όχι, δεν υπάρχουν. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός λόγω του DNA, και ότι είπε ο κύριος ταραμάς. Πάντως αυτό με τους σωσίες είναι ενδιαφέρον, αλλά, ευτυχώς, είναι στη σφαίρα της φαντασίας του ανθρώπου. Ένα καλό άρθρο περί σωσιών, μπορεί να βρεθεί στο Wikipedia.




"Doppelgänger, or Fetch, is the ghostly double of a living person, a sinister form of bilocation.

In the vernacular, "Doppelgänger" has come to refer (as in German) to any double or look-alike of a person. The word is also used to describe the sensation of having glimpsed oneself in peripheral vision, in a position where there is no chance that it could have been a reflection. They are generally regarded as harbingers of bad luck. In some traditions, a doppelgänger seen by a person's friends or relatives portends illness or danger, while seeing one's own doppelgänger is an omen of death. In Norse mythology, a vardøger is a ghostly double who precedes a living person and is seen performing their actions in advance."

Doppelgänger
εγω πιστευω οτι εχω βρει τον σωσια μ. τον βρηκα σε μια φωτο του, που την ειχε σ ενα βιβλιο αγγλικων και μ ειχε κανει εντυπωση το οτι εμοιαζε απιστευτα πολυ μ εμενα. ηταν λες και κοιτουσα τον εαυτο μ σε καθρεφτη!!!

@φρ3: επειδη ειχες δειξει στο σπαμ κορνερ φωτο με τον εαυτο σ, νομιζω οτι βρηκα τον σωσια σ. ομως, αν αυτος ο σωσιας ηταν πιο κοκαλιαρης και πιο ασπρος, θα σ εμοιαζε εκπληκτικα!
(06-07-2009 12:13 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]πιο κοκαλιαρης και πιο ασπρος, θα σ εμοιαζε εκπληκτικα!

Ε τότε θα είδες τον NM2, γιατί σε αυτά τα δύο, μοιάζουμε. ToungueToungue
(06-07-2009 12:29 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]
(06-07-2009 12:13 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]πιο κοκαλιαρης και πιο ασπρος, θα σ εμοιαζε εκπληκτικα!

Ε τότε θα είδες τον NM2, γιατί σε αυτά τα δύο, μοιάζουμε. ToungueToungue

ο θανος δεν εχει καμια σχεση. εννοω ενα φιλο του αδερφου μ, που παιζει ποκεμον και ειναι μαστορας στο yugioh....

(εχει το ιδιο ονομα με εσενα.... Confused )
Να βρω καποιον που να μοιαζει πολυ σε καποιο συγγενη μου, δεν μου εχει τυχει. Σε καποια φαση ομως, ημουν για καφε στο κυλικειο της σχολης μου και νομιζα οτι ειδα τον Γιωργο Καραμιχο, τον ηθοποιο. Οχι δεν κανω πλακα. Καθομουν και κοιταζα το παιδι και λεω "Τωρα, αυτος ειναι? Κι αν ειναι, τι δουλεια εχει εδω?". Ευτυχως που δεν πηγα να ζητησω και αυτογραφο. Toungue
(05-07-2009 11:46 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]Πολλοι ανθρωποι μοιαζουν, λογικο ειναι να υπαρχουν ομοιοτητες στα ντη εν εη που και που.

i'll have to agree.

εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει κανεναν που να μου μοιαζει η να μοιαζει σε συγγενη μου εως τωρα. (αλλα που θα παει, πιστευω πως θα ερθει αυτη η μερα.)
α, μπορει να μου εχει συμβει αυτο που συνεβη της char απο πανω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, δεν θυμαμαι δηλαδη.Toungue
Ο Billaros και ο Ninjomewtwo ειχαν ενα παιδι στο σχολειο τους που μου λενε πως ηταν ιδιος με εμενα και μαλιστα τον ονομασαν Red...
Σιγουρα υπαρχουν σωσιες και αν οχι στον πλανητη που ζουμε μαλλον σε εναν παραληλλο κοσμο....Εγω πχ ειχα συναντησει εναν σωσια ενος καθηγητη μου και μετα καταλαβα οτι αυτος ηταν ενας απλος γιατρος(αφου πηγα και τον χαιρετησα)
εγω παντως, ενω βρισκομουν σε ιντερνετ καφε, ειχα δει διπλα μ ενα τυπο που εμοιαζε εκπληκτικα σε εμφανηση και σε φωνη με εναν συμμαθητη μ απ το σχολειο (!!!!), παρολ αυτα, ηταν πιο κοντος απ οτι αυτος ο συμμαθητης μ, αρα δεν μπορει να ηταν σωσιας του. ομως δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γι αυτο.....
Για τον άπιστο Θωμά, οι ποιό φτιστοί από τους διάσημους που βρήκα:
[Image: michealjackson-michaelnathan.jpg]
Michael Nathan
(Ναί δεν είναι ο Jackson.)
[Image: diannroos-Deanne.jpg]
Deanna Keene
(Δεν είναι η Diana ross).
[Image: Di%202.jpg]
Nicky Lilley
(Δεν είναι η πριγκίπισσα Diana).
Αυτές είναι οι ποιό φτιστές που βρήκα.Έχει πάρα πολύ περισσότερα http://www.splitting-images.com/celebrity_list.html
Pages: 1 2
Reference URL's