Πολύ ωραίο παιδιά. Για άλλη μια φορά μπράβο σας. Kαι οι διπλές μάχες μου φαίνονται πιο ενδιαφέροντες από τις 1v1. Όσο για το totodile, λίγο παράξενο να ξέρει από τόσο νωρίς τέτοιες moves, αλλά που ξέρεις; Ίσως ο πατέρας του να ήταν κανά dragonite και κανένας abomasnow να του έδειξε πως να κάνει ice punch.
Ρε παιδια,πολυ απλο...το Totodile ειναι Hacked
Aπλα ετσι ειναι κ το Totodile στ Diamond μου,οποτε απλα το βαλαμε ετσι και στο ΦανΦικ
Μπράβο παιδιά!!! Μου αρέσε πολύ αυτό το επεισόδιο (αν και έχασα στην μάχη)
όχι ρε, το totodile είχε πατέρα Kingdra, και ένας Tutor του έμαθε το Ice Punch! πάντος δεν χριάζετε τα ρωτάτε πως νίκησα τόσο εύκολα! Παγος vs Γρασσίδι 1-0!
ουαου ορεο επεισοδιο(αν εξερεσετε οτι ΜΙΣΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ<---οχι οτι ειπατε κατι τετοιο αλλα δεν ειμαι τοσο εμ...το στυλ που εχου τα κοριτσια στις μερες μας(αν εξερεσετε το πως φερομαι στο αγορι μου))anyway συνεχιστε εχει πλακα!δεν με πειραξε το totodile γτ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ DS ΠΟΚΕΜΟΝ DIAMOND/PEARL/PLATINUM μια ιστορια ειναι ελεος!!!(μην το παρετε ως μαλωμα και φωνες απλα το γραφω με εντονα γραμματα!)
Τι ειστε εσεις,ρε;Να απαντησω εγω...Οι καλυτεροι ειστε!Ανυπομονω για το 7ο επισοδιο!
Καλα,αυτο το επεισοδιο δν ειναι τοσο τρομερο οσο η μαχη στο γυμναστηριο αλλα μαλλον θα σας αρεσει
Επεισοδιο 7
Οι τρεις ηρωες μολις ειχαν βγει απο το γυμναστηριο,καθως προχωρουσαν ο Garam ειδε πως η Rene εδειχνε λιγο πεσμενη.Πλησιασε και την σκουντησε λιγο στον ωμο
-Ει,εισαι καλα?,την ρωτησε
-Ναι,μια χαρα....απλα,βλεπωντας την μαχη σας στο γυμναστηριο καταλαβα οτι ισως δεν ειμαι αρκετα καλη για το πρωταθλημα,απαντησε η Rene
-Μην ανυσηχεις,θα σου μαθω οτι ξερω για τα Pokemon και μετα.......,αλλα πριν προλαβει να τελειωσει ο Vespio την φραση του ο Garam τον διακοπτει και λεει
-.....Και μετα ειναι που δεν θα εχεις καμια ελπιδα
Ολοι αρχισαν να γελανε,και ετσι η διαθεση της Rene επανηλθε,ειχε παρει μια αποφαση
-Δεν πειραζει,θα κανω οτι εκανε και η μητερα μου.....αφου δεν ξερω αν ειμαι καλη στις μαχες,θα ασχοληθω με τους διαγωνισμου,ειπε η Rene χαμογελωντας.Τα δυο αδερφια υποστηριξαν την αποφαση της και ολοι μαζι συνεχισαν τον δρομο τους.
-Ωραια,τωρα που τελειωσαμε με την μαχη σας,παμε για ψωνια,ειπε η Rene
-Αχ,δεν θα καταλαβω ποτε τα κοριτσια...πως γινεται να αγοραζουν ρουχα και ποτε να μην τους ειναι αρκετα?,απορρισε ο Vespio
-Και ποιος σου ειπε οτι παμε για ρουχα?...ξεχνας οτι ταξιδευουμε?Θελουμε προμηθειες,φαγητο κτλ...αλλα επι τη ευκαιρια και ενα νεο σορτσακι δεν θα με χαλαγε,απαντησε η Rene
-Ωραια,εχω το ιδανικο μερος.....το Sygmants Soul,ειπε ο Garam διχνοντας στον οδηγο της πολης το εμπορικο κεντρο της Sygmant.Ακολουθησαν λοιπον τον δρομο τους και εφτασαν στο εμπορικο κεντρο,ηταν ενα τεραστιο κτιριο και ολοι εμεινα αναυδοι οταν το ειδαν.
-Παιδια,περιμενατε οτι μια σχετικα μικρη πολη σαν αυτη ειχε ενα τετοιο?,ρωτησε ο Vespio
-Η αληθεια ειναι θα χρειαστουμε δυο μερες να το γυρισουμε,απαντησε η Rene
-Απλα,θα χωριστουμε....και σε δυο ωρες τα λεμε στον τελευταιο οροφο,ειπε ο Garam
Αφου αποφασισαν που θα πηγαινε ο καθενας,η Rene μπηκε μεσα,και λιγο πριν μπουν ο Garam και ο Vespio,ο Vespio λεει στον αδερφο του
-Αγαπημενε μου αδερφουλιιιιιι....εχεις να μου δανεισεις τιποτα λεφτα?
-Αχ,some things never change,σωστα?,απαντησε ο Garam και εδωσε μερικα χρηματα στον Vespio και στη συνεχεια μπηκαν και αυτοι στο κεντρο.Λιγο μετα αφου μπηκαν τα παιδια,τρεις σκοτεινες φιγουρες εμφανηστηκαν στην εισοδο του εμπορικου,και ενας αυτους ειπε
-Να παρει,χωριστηκαν...γρηγορα,καθενας ακολουθει απο εναν,και ετσι οι τρεις αγνωστοι μπηκαν μεσα και ακολουθησαν τα παιδια.Ο αντρας ακολουθησε τον Vespio,μια γυναικα ακολουθησε την Rene και ενα κοντο ατομο τον Garam.Ολα εδειχναν να κυλουν ηρεμα,βεβαια οι ηρωες δεν ειχαν αντιληφθει οτι καποιοι ελενχαν το καθε βημα τους.Ολοι τους ειχαν τελειωσει τα ψωνια για το ταξιδι και ο καθενας τους κοιταζε πραμματα για τον εαυτο του.Καποια στιγμη καθως εκανε τα ψωνια του ο Vespio,ακουει μια φωνη,ηταν ενας περιεργος τυπος με ενα ενυδριο και του ελεγε
-Ψιτ,εσυ...θες να δεις την προσφορα της ζωης σου?,ο Vespio τοτε πλησιασε και ο τυπος του ειπε
-Σημερα ειναι η τυχερη σου μερα...σου πουλαω ενα χρυσο Magikarp,μονο για 500 ευρω,και εβγαλε απο το ενυδριο ενα χρυσο Magikarp.Οταν το ειδε ο Vespio ενθουσιαστηκε,εβγαλε αμεσως τα λεφτα,αλλα για κακη του τυχη ειχε μονο 450 ευρω.Τοτε ο αντρας που ακολουθουσε τον Vespio τρεχει προς το μερος του,ομως αντι να κανει κατι στον Vespio αρπαζει τον τυπο με τo Magikarp και του λεει
-Απατεωνα,θελω τα λεφτα μου πισω...σε βρηκα μετα απο τοσα χρονια,ηταν ο James απο την ομαδα Πυραυλο.Ο Vespio δεν τον αναγνωρισε αμεσως,και ο James δεν ειχε αντιλειφθει οτι εχε τιναξει στον αερα τη καλυψη του.Οταν συνειδητοποιησαν τη κατασταση,εβγαλαν εξω τα Pokemon τους και μια μαχη ηταν ετοιμη να αρχισει.Εν τω μεταξυ,και τα αλλα δυο μελη της ομαδας ειχαν εμαφανιστει στους αλλους δυο ηρωες.Η Rene συναντησε τη Jessy σε ενα μαγαζι με μαγιο,οπου ειχε μεινει το τελευταιο στο μοντελο που αρεσε και στις δυο,και ετσι ενας καυγας ειχε αρχισει.
-Εγω το ειδα πρωτη,ειπε η Jessy τραβοντας το μαγιο προς το μερος της
-Και λοιπον?Δεν σου ταιριαζει....εισαι γρια και χοντρη,απαντησε η Rene τραβοντας και αυτη το μαγιο,με αποτελεσμα να σκιστει
-Ειδες τι εκανες τωρα?...Δεν πειραζει,θα παρω τα pokemon σου...εμπρος Seviper,ειπε η Jessy
-Ονειρεψου....πηγαινε Rao,απαντησε η Rene βγαζοντας εξω το Buneary.Ο Garam που ειχε ηδη τελειωσει και ειχε ανεβει στον τελευταιο οροφο,πηρε ενα παγωτο και ετρωγε περιμενοντας τους αλλους.Ξαφνικα καθως γυρναει βλεπει μπροστα του τον Meowth,ο οποιος του ειπε
-Φλωρε,δωσε μου τα Pokemon σου αμεσως....γιατι αλλιως θα γνωρισεις την οργη του Meowth
-Ναι,ναι,ναι οτι πεις,ειπε ειρωνικα ο Garam και συνεχισε τον δρομο αλλα ο Meowth του επιτεθηκε με τα νυχια του.O Garam απεφυγε την επιθεση,αλλα τα νυχια χτυπησαν το παγωτο και το εριξαν κατω
-Αυτο παθαινει οποιος με υποτιμαει....slpoop....μμμμμμ,γευση φραουλααααα,ειπε ο Meowth καθως εγλυφε τα νυχια του.Ο κοσμος που ηταν τριγυρω μαζευτηκε να δει τι συμβαινει,ενα παιδακι βλεπωντας τον Meowth να μιλαει αρχισε να τραβαει την μανα του απο το χερι και να λεει
-Μαμα,μαμα δες το Meowth μιλαει....θελω και εγω ενα
Ο Garam κοιτουσε το παγωτο του που ηταν στο εδαφος,και αρχισε να λεει
-Αυτο που εκανες ειναι ασυνχωρητο....κανεις δεν καταστρεφει τα φαγωσημα μου,ο Garam εδειχνε τοσο θυμωμενος που εκανε τον Meowth να τρεμει βλεπωντας το προσωπο του
-Εεεεεε,να το συζητησουμε λιγο?Οριστε θα σου αγορασω αλλο,ειπε ο Meowth
-Πρεπει να σε προϊδοποιησω,κανω χρονια προπονηση TaeKwonDo,απαντησε ο Garam που ειχε παρει θεση και ηταν ετοιμος να κλωτσησει τον Meowth.Το χτυπημα ηταν αμμεσο και ο Μeowth πεταχτηκε εξω,απο την γυαλινη οροφη του εμπορικου.Ταυτοχρονα οι υπολοιποι εδιναν τις μαχες τους,βεβαια δε δυσκολευτηκαν πολυ να νικησουν.Ο James ηταν ετοιμος να επιτεθει στο Totodile του Vespio
-Παμε Cacnea...Pin Missile,ειπε ο James
-Ηληθιο...Totodile κανε Dragon Dance για να διαλυσεις τη επιθεση,ειπε ο Vespio και ο μαυρος στροβιλος που δημιουργηθηκε απο το Dragon Dance σκορπισε τις βελονες απο την επιθεση.Μεσα στον χαμο,ο τυπος με τα Magikarp πηγαινε να το σκασει,ο James τον βλεπει και του λεει
-Δεν θα μου το σκασεις αυτην την φορα
-Μην χανεις την προσοχη σου απο την μαχη....γρηγορα Totodile Ice Punch,ειπε o Vespio και το Totodile χτυπησε με μια παγωμενη γροθια το Cacnea.Το Cacnea παγωσε ολοκληρο και απο το χτυπημα πεταχτηκε πανω στον James,και οι δυο εκτοξευτικαν εξω απο το κτιριο.
Τελος ειχε μεινει η Jessy με την Rene,μονο που εδω υπηρχε ενα προβλημα.Οι δυο τους καθοντουσαν και τσακωνονταν για καποιο αλλο μαγιο που μολις ειχαν δει
-Σου ειπα εγω το ειδα πρωτη,ειπε η Jessy
-Kαι εγω σου ειπα οτι αυτο το μαγιο δεν ταιριαζει στο χρωμα των μαλλιων σου,απαντησε η Rene
-Αληθεια?Και τι θα μου προτεινες?,ρωτησε η Jessy
-Μμμμμ,αυτο εδω φαινεται πολυ καλυτερο,απαντησε η Rene διχνοντας ενα αλλο μαγιο στη Jessy
-Α,σε ευχαρηστω,ειπε η Jessy και ετσι οι δυο τους συνεχισαν να ψωνιζουν
-Bun?....Ssssss?,απορρισαν τα pokemon και των δυο τους οταν ειδαν τι συμβαινει.
Καποια στιγμη η Jessy συνειδητοποιει οτι κατι δεν παει καλα και λεει
-Ει,υποτειθεται πρεπει να σε κλεψω....Seviper,Poison Tail
-Το ηξερα οτι δεν επρεπε να σε εμπιστευτω....Rao,Focus Punch,απαντησε η Rene και τοτε το Buneary αρχισε να αυτοσυγκεντωνεται.Λιγο πριν το χτυπημα του Seviper πετυχει την Rao,κινηθηκε με απιστευτη ταχυτητα και απεφυγε.Στη συνεχεια το δεξι χερι της αρχισε να λαμπει και εριξε μια γροθια στο προσωπο του Seviper.Το χτυπημα πεταξε το Seviper προς τα πισω και πετυχε την Jessy που προσπαθουσε να παρει το μαγιο στα κρυφα.Τα τρια μερη της ομαδας πυραυλος συναντηθηκαν στον αερα,τοτε αγκαλιαστηκαν ολοι μαζι και ειπαν
-Ωρα να την κανουμε παιδιαααααααααα.
καλο φαση ειχε XD
ηταν και μεγαλο μπραβο μπαβο συνεχισεεε ^^
Ρε με έχεις κάνει καπως χαζό στην φάση με το Magikarp.Και καλά οτι τον πίστεψα.Έλεος.Κατά τ'άλλα ήταν μια χαρά
lol, είναι γραμμένο με χιούμορ!
Keep up!
Πολύ ωραίο και αστείο επεισόδιο(και ευτυχώς αρκετά μεγάλο), παρ' ότι δεν είχε τόση δράση όσο αυτό στο γυμναστήριο. Anyway, keep up the good work!!(To buneary πρέπει να έσκασε critical με τη focus punch xD)
αυτά είναι! φοβερο επισόδειο
συνεχείστε έτσι!
Επεισοδιο 8
Οι ηρωες μετα απο την βολτα τους στην Sygmant επεστρεψαν στο κεντρο pokemon για να πεαρασουν την νυχτα τους.Το αλλο πρωϊ θα συνεχιζαν τον δρομο τους,οι επομενες περιπετειες τους περιμεναν.
Μεσα στη νυχτα,στο δωματιο που κοιμοντουσαν οι τρεις ηρωες,η Rene σηκωνεται απο το κρεβατι της και βλεπει κατι που την ξαφνιασε
-Τι στο καλο ειναι αυτο?,αναρωτηθηκε η Rene
Τα δυο αδερφια κοιμοντουσαν και γυρω τους υπηρχε ενα περιεργο φως,ομως πριν προλαβει να καταλαβει κατι η Rene επεσε αναισθητη.Οταν ανοιξε τα ματια της ειχε ξημερωσει και ολα εδειχναν φυσιολογικα,τοτε ειπε απο μεσα της
-Ηταν απλα ενα ονειρο,αν ειναι δυνατον....πως το πιστεψα?
Στη συνεχεια,αφου μαζεψαν τα πραμματα τους ετοιμαστηκαν να συνεχισουν το ταξιδι τους.Βγαινοντας απο την πολη αλλο ενα τεραστιο δασος ηταν μπροστα.Καθως προχωρουσαν ο Vespio γυρναει και λεει στον Garam
-Αληθεια αδερφουλι,δεν νομιζεις πως ειναι καιρος να πιασεις και ενα νεο pokemon?
-Αν βρω το καταλληλο pokemon,θα το πιασω,απαντησε ο Garam
Μετα απο αρκετη ωρα περπατημα αποφασισαν να ξεκουραστουν για λιγο μεσα στο δασος.Οπως καθοντουσαν και ετρωγαν ξαφνικα ακουνε ενα ελαφρυ βουητο.Παρολο που το βουητο δεν ηταν πολυ δυνατο,ειχαν καταλαβει οτι αρχισε να πλησιαζει
-Παιδια,τι ειναι αυτο?Ελπιζω μονο να μην ειναι Beedrill,ειπε η Rene
-Δεν βαριεσαι,οτι ειναι σε λιγο θα εμφανιστει και θα δουμε,ειπε χαλαρος ο Vespio
Λιγα δευτερολεπτα μετα η πηγη του βουητου εμφανιστηκε,και ηταν οντως ενα pokemon.Οταν το ειδαν η Rene και ο Vespio γουρλωσαν τα ματια και ειπαν μαζι
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΜΙΑ ΛΙΒΕΛΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ
Ο Garam γυρναει και κοιταει τι τρομαξε τοσο τους αλλους δυο,αντικρυσε ενα κοκκινο εντομο pokemon που εμοιαζε οντως με λιβελουλα.Το pokemon ειχε ορμισει στην τσαντα του Garam,εκεινος εβγαλε εξω το pokedex για να μαθει πληροφοριες.Kαι εμαθε οτι αυτο το pokemon λεγεται Yanma,και οτι οπως ολα τα pokemon εντομα ετσι και αυτο το προσελκισε το αρωμα καποιου φυτου η φρουτου.
-Μα μαζι μας δεν εχουμε φρουτα η φυτα,τι θελει με εμας?,ειπε η Rene
-Για αυτο μαλλον ευθυνομαι εγω,απαντησε o Garam και αρχισε να κατευθυνεται προς την τσαντα του.Το Yanma βλεπωντας τον Garam να πλησιαζει απομακρυνθηκε απο την τσαντα αλλα εμεινε εκει και εδειχνε σε ετοιμοτητα,ο Garam ανοιξε την τσαντα
-Ηρεμισε μικρε,αυτο δεν θες?,ειπε και εβγαλε εξω ενα φρουτο.Το αφησε στο εδαφος και το Yanma πλησιασε ξανα για να φαει το φρουτο.
-Ωστε αυτο εκανες πανω στο δεντρο πριν,ειπε ο Vespio
-Ναι,ειδα αυτο το μουρο Petaya και το εκοψα γιατι ειναι σπανιο....αλλα μιας και ο φιλος μας απο εδω πειναει δεν πειραζει,απαντησε ο Garam
To Yanma τελειωσε το γευμα του και εδειχνε πολυ χαρουμενο,στο μεταξυ οι ηρωες ειχαν μαζεψει τα πραμματα τους και ηταν ετοιμοι να ξαναξεκινησουν τον δρομο τους.Αφησαν λοιπον πισω το μικρο Yanma και συνεχισαν να περπατανε.Οπως περπατουσαν συνεχισαν να ακουνε το βουητο απο τα φτερα του Yanma,αλλα καθε φορα που γυριζαν να κοιταξουν δεν εβλεπαν τιποτα
-Μαλλον θα ειναι η ιδεα μου,ειπε ο Vespio
-Μα καλα αφου ολοι το ακουγαμε,τι στο καλο?,απαντησε η Rene
Ο Garam τοτε αρχισε να προχωραει προς το μερος ενος δεντρου και ειπε
-Τελικα το κρυφτο δεν ειναι το δυνατο σου σημειο,ειχε αντιληφθει το Yanma που τους ακολουθουσε και κρυβοταν πισω απο τα δεντρα για να μην το δουν.Ομως η ουρα του το προδωσε γιατι φαινοταν και ετσι το Yanma αποφασισε να εμφανιστει.O Garam το πλησιασε και αρχισε να το χαϊδευει στο κεφαλι,το Yanma εδειχνε πολυ χαρουμενο και ο Garam ειπε
-Νομιζω πως με συμπαθει,λετε να το πιασω?
-ΤΙΙΙΙΙ?...Ποιος λογικος ανθρωπος θα ηθελε ενα τετοιο pokemon?,ειπαν οι αλλοι δυο
-Εγω το βρισκω γλυκουλι....και μιας και διαφωνειτε...θα το πιασω,απαντησε ο Garam γελοντας
Στη συνεχεια εβγαλε μια pokeball και την εριξε στο Yanma,εκεινο ομως εκανε στην ακρη και η pokeball επεσε στο εδαφος,ο Garam χαμογελασε και ειπε
-Ωστε δεν θα με ακολουθησεις απλα....ακομα καλυτερα,πηγαινε Blazer
Ο Charmander του Garam βγηκε εξω και πηρε σταση μαχης,ο Garam του ζητησε να επιτεθει με Flamethrower.Oμως το Yanma αρχισε να κανει ελιγμους με απιστευτη ταχυτητα και απεφυγε την επιθεση,μετα εφτασε μπροστα στον Charmander και τον χτυπησε με το κεφαλι.Ο Charmander επεσε με φορα πανω σε ενα δεντρο και πριν προλαβει να συνελθει τελειως το Yanma αρχισε να χτυπαει πολυ δυνατα τα φτερα του.Και χτυπησε τον Charmander με ενα ηχητικο κυμα που εκοψε το δεντρο στη μεση,τοτε ολοι εμειναν εκπληκτοι απο την δυναμη του Yanma και ο Garam ειπε
-Αυτη ηταν μια πραγματικα δυνατη επιθεση Sonicboom...πρεπει να φταει και η επιδραση απο το μουρο Petaya
Μολις ο Charmander σηκωθηκε ξανα ορθιος ο Garam ειχε αποφασισει πως ηταν ωρα να σοβαρεψει η μαχη.Το Yanma συνεχισε να κανει ελιγμους προσπαθωντας να βρει ανοιγμα για να επιτεθει
-Βlazer,κανε Belly Drum,ειπε ο Garam και ο Charmander αρχισε να χτυπαει την κοιλια του με τα χερια του σαν να ηταν τυμπανο.To Yanma εδειχνε λιγο σαστισμενο αλλα αποφασισε πως αυτη ηταν η ευκαιρια για αλλη μια επιθεση.Συνεχισε τους ελιγμους και αρχισε να πλησιαζει το Charmander,ηταν πια ετοιμο για αλλη μια επιθεση με το κεφαλι,λιγο πριν χτυπησει ομως
-Γρηγορα Blazer....κανε Fire Punch,ειπε ο Garam και η γροθια του Charmander τυλιχτηκε στις φλογες και χτυππησε το Yanma στο προσωπο.Το Yanma επεσε αναισθητο και ο Garam εριξε την pokeball,περασαν λιγα δευτερολεπτα και το κουμπι της pokeball ασπρισε.Ο Garam πλησιασε και σηκωσε την pokeball,αφου την κοιταξε σκεπτικος ειπε
-Εσυ κανεις αρκετο θορυβο,οποτε θα σε φωναζω.....Buzzer
Ετσι,με εναν νεο φιλο να εχει προστεθει στη παρεα συνεχισαν την υπολοιπη διαδρομη.Καθως προχωρουσαν,σε μια διασταυρωση ειδα κατι,στο σημειο που χωριζονταν οι δρομοι ηταν ενας τυπος.Ειχε βγαλει την μπλουζα του και ενα pokemon,που εμοιαζε με χελωνα και τα αυτια του μοιαζαν σαν μικρα φτερα,τον εβρεχε.Οι ηρωες πλησιασαν για να δουν τι συμβαινει,ο τυπος με μια πετσετα σκουπιστηκε και εβαλε την μπλουζα του και ειπε
-Γεια σας παιδια,μηπως εχετε μαζι σας καναν χαρτη?Δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο δρομος....
Ταυτοχρονα σχεδον το στομαχι του αρχισε να γουργουριζει,και τοτε ειπε
-....και λιγο φαϊ δεν θα ηταν ασχημο
Τα τρια παιδια σαν καλα ατομα που ηταν,μοιραστηκαν το φαγητο τους με τον ταξιδιωτη και τα pokemon του.Ειχε δυο pokemon το ενα η χελωνα που τον εβρεχε και ενα περιεργο καφε,προς πορτοκαλι,σκυλι.Ο Garam και ο Vespio εβγαλα εξω τα pokedex και ακουσαν τις περιγραφες
Wartortle:Το pokemon χελωνα,σαν ολα τα pokemon νερου ζει κοντα σε λιμνες,τα αυτια του χρησιμευουν πολυ για να κραταει την ισσοροπια του καθως κολυμπαει
Growlithe:Το pokemon κουταβι,ζει κυριως σε περιοχες με χαμηλη βλαστηση,εχει πολυ καλη οσφρηση και μπορει να μυρισει σχεδον τα παντα,ειναι πολυ πιστος και προστατευτικος χαρακτηρας
-Ουαου,εχεις πολυ ενδιαφεροντα pokemon,ειπε ο Garam
-Ναι,και πολυ γλυκουλια...να τους κανω μια αγκαλιτσα?,απαντησε η Rene
-Εγω παλι εχω μια αλλη απορια...ποιος εισαι ρε φιλε?,ειπε ο Vespio
-Ειμαι ο επομενος αφεντης των pokemon....με λενε Shadow Darks,απαντησε και ο Garam με τον Vespio αρχισαν να γελανε,και ειπαν στον Shadow
-Αφεντης των pokemon?Λυπαμαι αλλα αυτος ο τιτλος ειναι δικος μου
Και τα τρια αγορια επιασαν τις pokeballs τους και ηταν ετοιμοι για μια μαχη,και οι τρεις τους διεκδικουσαν τον ιδιο τιτλο και αυτο ηταν μεγαλος ανταγωνισμος.
Το επεισόδιο τα σπάει άγρια.Μακαρι να τα καταφέραμε και να σας κάνουμε να το λατρέψετε.
Χεχε τα σπάτε
.
πολύ ωραίο Verpioxd, και οι δυό γράφετε πολύ καλα! Συνεχίστε και θα γίνει επιτήχια όπος και το Elemental Lords!