Λοιπόν εγώ πιστεύω πως για κάποιους σταρ ίσως ναί υπάρχουν πιθανότητες(Δεν λέω για την Έφη Σαρή xD?)να ξαναυπάρξουν σαν και αυτόν/αυτήν.Πολλοί τραγουδιστές αλλά και άλλα μεγάλα ταλέντα έχουν ''φύγει''.Εγώ πιστεύω πως όχι πάντος.Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και εφόσον και ο σταρ είναι άνθρωπος είναι και εκείνος μοναδικός....
Πιστεύω ταλέντα όπως τον Elvis Presley, Michael Jackson κ.α δεν θα ξαναυπάρξουν.Ναί εντάξει υπάρχουν δεν λέω και ταλέντα που είναι ζωντανά ακόμη και αξίζουν όπως Maddona, η Band των Metallica, scorpions κ.α.αυτοί πιστεύω πως κανένας δεν θα υπάρξει όπου θα τους περάσει σε ταλέντο, σε ''λαμψη'' etc.
Εντάξει μπορεί για τις Bands που ανέφερα να μην είμαι και σίγουρος αλλά για τους υπολοιπούς είμαι απόλυτα σίγουρος πως κανένας δεν θα τους περάσει(άντε με το ζόρι να τους φτάσει).
Εσείς τι πιστεύετε;
Είναι αλήθεια ότι ουδεις δεν είναι διπλός (που τα βρισκω κατι τετοια...). Ίσως όμως κάποτε κάποιοι (μπορεί και από μας) να τους φτάσουν και να τους ξεπεράσουν. Όμως αυτοί θα έχουν μήνει στην αιωνιώτητα και δε θα σβήσουν ποτέ.
Αυτά.
εγώ πιστεύω οτι μεγάλοι αστέρες θα υπάρξουν και θα περάσουν και τα μεγαλήτερα αστέρια της μουσικής που εζησαν αυτή την εποχή, γιατί δηλαδή να μην υπάρξει κάποιος/κάποια καλύτερος/καλύτερη απο τον Mickael Jackson ή την Madona; Φυσικά και θα υπάρξουν και άλλα άτομα που σίγουρα θα τους φτάσουν, και μάλιστα μπορεί και να τους περάσουν σε ταλέντο, διότι ναι μεν ο οποιος δήποτε είναι μοναδικός αλλα σε τόσα χρόνια που περιμένουν την ανθρωπότητα γιατί να μην υπάρξει κάποιος καλύτερος απο αυτους; Σε κάθε είδος της μουσικής δεν έχει υπάρξει ακόμα ο απόλητος αστέρας(και το λέω με βαριά καρδιά διότι έχω θεοποιήσει τους Megadeth) και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα υπάρξει, δεν λέω ο Jackson ήταν ο καλύτερος Pop τραγουδιστής αλλα είμαι σίγουρος οτι θα εμφανιστεί κάποιος καλύτερος, όπος και στο Metal θα υπάρξει μια μπάντα που θα περάσει τους Metallica, Megadeth κλπ κλπ. Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν ξέρουμε πότε.
αυτά απο μένα.
1 πραγμα εχω να πω. σιγα μην ξεχασουμε ποτε τους σταρ που πεθαινουν! αν και θα χουν πεθανει, θα ναι παντα στην καρδια μας και δεν θα τους ξεχναμε ποτε οτι και να γινει! σιγα μην ξεχασουμε δηλαδη τον M.J.!! αφου ηταν και θα ναι ο βασιλιας της ποπ για παντα!!!
Μπα δεν νομιζω να ξαναυπαρξουν ΠΟΤΕ τετοια ταλεντα....Αλλωστε οτι καλο πεθαινει δν ξαναεπιστρεφει....Οι υπολοιποι που προσπαθουν να γινουν stars ειναι απλα μπαζα!!!
και τοτε τα παγκοσμια ρεκορ πως "σπανε" παντα απο καινουργιους αθλητες?
δινω καπως διαφορετικο παραδειγμα αλλα δεν εχει και πολυ νοηματικη διαφορα
ελα μωρε, 6 δις ειμαστε, χαλαρα θα ξαναυπαρξουν μεγαλα ταλεντα σε ολους τους κλαδους, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν.
μονο αν εννοειτε 1 ή 2,μπα οχι αλλα ονοματα