Ηταν Απριλης του 2007,οταν εψαχνα για ενα on-line Pokemon game,οταν ξαφνικα βρηκα αυτο το Forum.Μπηκα,εψαξα και ανακαλυψα πολλα πραγματα,αλλα τοτε δεν ημουν και τοσο κολλημενος με τα forums.Τελικως επεστρεψα τον Σεπτεμβρη και ο Blue με βοηθησε να ενεργοποιησω ξανα τον λογαρασμο μου εδω....
Με επρηξε ο BLUE.
Ειχα μπει μια φορα αλλα δεν γραφτηκα αμεσως γιατι βαριομουνα. Και μετα μου ελεγε, "Μπες και γραψου στο φορουμ" συνεχεια.
Seriously, ηθελα να μαθω περισσοτερα για τα Pokemon και το παιχνιδι. Οταν μου ειχε πει ο BLUE για Effort Points, IVs κτλ ηθελα να μπω και να καταλαβω τι εννουσε με αυτα που μου ελεγε. Επισης, ηθελα να ανταλλαξω αποψεις με αλλα ατομα.
Είδα το thread για το Celebi glitch και γυάλισε το μάτι μου.
Εγώ για να γνωρίσω κόσμο, ποιο πολύ η δημοτικότητα με ενδιέφερε γιατί τότε είχα στο μυαλό μου να γίνω βουλευτής της Ν.Δ. αλλά παράλληλα να μάθω έστω και κάτι παραπάνω για τα pokemon
Εγω γραφτηκα αμεσως οταν ειδα οτι υπαρχει ελληνικο φορουμ για τα Pokemon.
Η ενγραφή σε ενα forum Pokemon με τοσους Ελληνες πατριώτες νομιζω οτι ηταν απαραιτητη.
(12-07-2009 02:43 PM)pokeman Wrote: [ -> ]γραφτηκα γιατι την περιοδο 2006-2008 προσαπθουσα να κατακτησω το ιντερνετ, και το να γραφτω εδω ηταν αλλο ενα μικρο βημα, φυσικα τωρα προσπαθω να κατακτησω τον κοσμο γιατι το ιντερνετ ειναι πολυ μεγαλο οπως και να το κανεις, κανεις δεν το εχει καταφερει πραγματικα.
κι εγω τον ιδιο στοχο εχω, τι συμπτωση? κι αν συνεργαζομασταν? εσυ περνεις τα χρηματα κι εγω τις ψυχες των ανθρωπων! muahahahaha
muahahaha!
αρχηκα γραφτηκα για να βελτιωθω, να μαθω νεες τεχνικες, νεες τακτηκες, και να συναντησω ατομα με κοινα ενδιαφερωντα με εμενα (οπος τα ποκεμον). Σημερα, οχι απλα εχω πετυχει αυτους τους στοχους, αλλα και πολλα περισοτερα, με δεδομενο το οτι εκανα πολλους και καλους φιλους, βελτιωσα την τεχνικη μαχης και την τακτικη μου τουλαχηστων οκτω φορες παραπανω, καταλαβα τα mechanics του παιχνιδιου, ξανασχεδιασα τα ποκεμον μου, αυτην την φορα σωστα εκπεδευμενα και με καινουριες κηνησεις, εμαθα πως καθε ποκεμον εχει των ρολο του και πως δεν μπορουν ολοι να ειναι sp.sweepers (οπος τους χρησημοποιουσα παλια), εμαθα πως η χρηση εξωτερικων συσκευων για την διευκοληνση του παιχνιδιου ειναι ατιμια, απετηχα στην δυμιουργια μιας clan (αν και δεν με πολυπειραζει, διοτη στην πορια καταλαβα οτι στο LP (σχεδων) ολοι μια ομαδα ειματσε, με μια κοινωνικη συνηδιση ως μελοι του LP), επισης εμαθα και πραγματα πολυ πιο συμαντικα οπος το fair play, το ανταγωνιστικο πνευμα που μενει στα περιθωρια της φιλιας (με λιγα λογια οτι ο ανταγωνιστης σου δεν ειναι απαρετητα και εχθρως σου), καθως και να μαθαινω απο της ητες μου (και να παψω να φοβαμαι να ητηθω), και ταυτοχρωνα να τις αποδεχωμαι, αποδεχωμενως και το περιθωριο βελτιωσης μου: κανεις δεν γεννηθηκε expert των ποκεμον, οι αληθηνοι expert ειναι αυτοι που εχουν αφηερωσει χρωνο και κοπο για να τελειοποιηθουν και ταυτοχρονα ξερουν οτι εχουν περιθωρια βελτιωσης. Τελος, απο τοτε που απαγορευτηκαν τα greecklich, η αναγκη την συγγραφης με ελληνικους χαρακτηρες βελτιοσε ικανοποιητικα την ορθογραφια μου (αν και κανω ακομα απαραδεκτα λαθοι). Οι τωρινοι μου στοχου στο LP ειναι: να κανω περισοτερους φιλους και φιλες, να βελτιωθω ακομα περισοτερο, να βοηθησω τους πιο αδυναμους να βελτιωθουν, και ισως να δημηουργησω επιτελους το δικο μου φαν φικ. Επισης, θα ηθελα να δημειουργησω πολα ακομα ποκεμον απο το POTW, καθως και, γιατι οχι, να γραψω κανα-δυο δικα μου ποκεμον για το POTW (σαν επιπλεων στιλ του ποκεμον, οχι ολοκληρο το POTW του ποκεμον, και φυσικα μονο αν συμφωνισουν οι υπευθηνοι). What is more, ελπιζω να συμετασχω στο επομενο τουρνουα ποκεμον, μιας και φετος εχασα τις εγγραφες! Επισης με ενδιαφερει πολυ να δω την συνεχεια του κομικ της Rene και, εαν το επιθυμει, να την βοηθησω στην συνεχεια του πλοτ! Finally, ελπιζω πως η ιδεα μου για τις οργανομενες μαχες και τα μινι cups θα δουλεψει καλυτερα στο μελον...
Ηθελα να ασχοληθω με forum και αρχισα με pokemon επειδη μου αρεσουν πολυ.
εγω καθομουν μια μερα και εψαχνα για ποκεμον.Ε,βρηκα το LP μπηκα και απο τοτε εμπαινα οποτε ειχα ευκαιρια στο chat.Ε,μετα απο πολυ καιρο λεω:"ωχ,εχει και forums"(lol,huh?) ετσι μπηκα ειδα οτι οι περισσοτεροι του chat ηταν μεσα και γραφτηκα....
ego i8ela na antalakso merika FC alla meta arxisa na kolao perisotero kai name tora mpeno ka8e mera
Παίζω ποκεμον απο τοτε που εμαθα να μιλαω και ενα ελληνικο φορουμ μου κανει
Ειναι και ο αδερφος μου εδω, ένας Μπιλλς
Χμμμ... αρχικά ο λόγος που μπήκα ήταν για να δω αν υπήρχε στα αλήθεια σοβαρή ελληνική κοινότητα που να ξέρει αρκετά πράγματα με τα games... τελικά αποδείχθηκε όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι εγώ δεν έπιανα μία μπροστά τους.... XD
Srsly, they guys here τα σπάνε. <διαφήμιση, ban hammer>
γεια σας, ειμαι νεος στο φορουμ.ισως καποιοι με ξερουν απο το nintendo.gr.Απο εκει εμαθα για το site και σημερα αποφάσισα να γραφτώ.