Legendary Pokémon

Full Version: Τόποι εκπαίδευσης των Pokémon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Θα ήθελα να μάθω που εκπαιδεύεται τα Pokémon σας και αν έχεται έναν συγκεκριμένο τόπο εκπαίδευσης όπου πηγαίνεται εκεί για καλύτερη και γρηγορότερη εκπαίδευση.Ναί υπάρχει και το Vs seeker όμως και πάλι σε μερικούς εκπαιδευτές το level των Pokemon τους δεν ανεβαίνει σε μεγάλο επίπεδο.Εγώ πάντος στις D/P/P το καλύτερο μέρος είναι το πρωτάθλημα seriously.Βάζω exp.Share(αν το πκεμον είναι αδύναμο βέβαια) και πολεμάω με τα δυνατά μου για να κερδίσει εμπειρία ποιό εύκολα(όμως το κάνω αυτό πρίν τελειώσω το Ev training).
Στις παλαιότερες γενιές και συγκεκριμένα στην Emerald/Saphire/Ruby το καλύτερο μέρος που ήξερα εκτός από το πρωτάθλημα ήταν η πόλη Mauville(κοντά στο Take care).
Εσείς τα εκπαιδεύτετε κάπου αλλού;ή και εσείς τα εκπαιδεύεται εκεί που τα εκπαιδεύω εγώ ή ακόμη καλύτερα τα εκπαιδεύεται σε συγκριμένο τόπο;Γιατί ξέρω και αρκετούς που πηγαίνουν όπου να ναι..
Εάν εννοείς «γενικά» εκπαίδευση, κάνω στο πρωτάθλημα. Σε όλες τις κασέτες. Όμως στην Platinum, κάνω και στο πρωτάθλημα ΚΑΙ στο Trainer Caffe. Εκεί μπορείς να ξαναπαλέψεις τους γυμναστές με νέα Pokemon, κινήσεις, και, φυσικά μεγαλύτερα Levels. Και έξω από την καφετέρια, είναι ο αντίπαλός σου, τον οποίον παλεύεις τα Σαββατοκύριακα.

Εάν εννοείς EV εκπαίδευση, αυτήν την κάνω με Power Items, βιταμίνες και άγρια Pokemon που αυξάνουν τα επιθυμητά stats.

(11-07-2009 11:29 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Βάζω exp.Share(αν το πκεμον είναι αδύναμο βέβαια) και πολεμάω με τα δυνατά μου για να κερδίσει εμπειρία ποιό εύκολα(όμως το κάνω αυτό πρίν τελειώσω το Ev training).

Μπορείς να του βάλεις και Power Items αντί για Exp.Share για να κάνεις την EV εκπαίδευση πιο εύκολη. Εάν πολεμάς την Elite Four όμως έτσι, και πιστεύεις ότι κάνεις EV training, σε γελάσανε. Toungue
εγω την εκπαιδευση την κανω με διαφορους εκπαιδευτες in game, αναλογα με τα ποκεμον που εχουν. πχ, ο ενας εχει salamence, που προσφερει +3 ΕΡs στην επιθεση. αρα, ειναι οτι πρεπει για ev training, εκτος απο defense & sp def, που τα κανω με αγρια ποκεμον.
εγώ για attack EP trainingπάω στον Rich Boy που είναι έξω απο την Sunyshore(δίνει και πολλά λεφτά και στην Pt έχει Luxray!), για Speed στον τυπά με τα Magicarp, για Sp.Attack στο στοιχιμένο σπίτι στο δάσος(lol), για defence πάω στο coal mine και για Sp.Def βρίσκω Tentacool/Tentacruel μετά για exp πάω με 1 Pokemon στο πρωταθλημα και το περνάω (με το Garchomp περνάω άνετα το πρωτάθλημα και είναι μόλις 74lvl)
Εγώ για Speed στα Magikarp ενός τύπου,Sp.Atk έναν με Roserade ή Roselia(Diamond),για Attack σε κάτι Gyarados καμιά φορά,αν και πολλά τα έχω εκπαιδεύσεις στην Emerald.Στην Plat δεν έχω αρχίσει εκπαίδευση.Και ναι είπα 3 στατς,τα άλλα δεν τα χρησιμοποιώ και τόσο...
Για sp.atk παω στο αγαπημενο μου μερος μεσα στην Platinum/Diamond (Pearl δεν εχω): το "Old Chateau" (μαζι με power lens)! Για deff. και sp.deff. παω για tentacool και geodude, για hp παω για Skutank (κοντα στο Pal Park), για atk παω για Gible και για speed παω για Fearow (με τα αντιστοιχα αντικειμενα/ναι, τα εχω συλεξει ολα!).
Λοιπόν, εγώ για hp πάω route 201 και κάνω chaining wild bidoofs (cause killing bidoofs is fun), για speed πάλι προτιμώ αυτόν έξω από την eterna με τα 6 magicrap.
Special attack στο old chateau με τα gastly και special defence, όποιο tentacool βρεθεί μπροστά μου. Για defence πάλι επιλέγω τη σπηλιά στη route 214, όπου εμφανίζονται μόνο geodude και hippopotas, ενώ τέλος για attack ψαρεύω συνήθως για gyarados.

Τώρα σχετικά με τα level, κάθε μέρα παλεύω με τους γυμναστές στο battleground και για τα πιο δυνατά pokemon πηγαίνω στο πρωτάθλημα.
Στην pearl ήταν και μία πάνω από τη resort area με μία chansey, που έδινε πολύ exp, τώρα όμως την αλλάξανε.
Εγώ για DEF πάω στο σπηλιά του πρωταθλήματοσ που έχει graveler αλλά όμως έχουν explosion και με κοτώνουνShy
Egw gia Hp paw dipla apo ekei pou einai h Dawn/Lucas kai xrhsimopoiw pokeradar gia na skotwnw bidoof(plus killing bidoofs is fun as Grovyle_Fan said),gia Attack Sthn 1h lake kai skotwnw Gyarados & Seaking.Gia Defense paw sto Iron Island enw gia Sp.Atk kanw surf sth Resort Area(ekei pou pianeis ta hi-level magikarp) afou mono Golduck synantas.Gia Sp.Def skotwnw Tentacool/Tentacruel dipla sto spiti tou Move Tutor(Me ta heart Scale sthn Pastoria).Telos, gia Speed paw Trophy Garden gia pichu,pikachu & Staravia
Eγώ πάω ή στο πρωταθλημα , ή άμα κάνω εκπαίδευση για να εξελίξω κάποιο για το πόκεντεξ. (αυτό σχεδόν τέλειωσε , μόνο τα αρχικα τζότο δεν έχω) πάω στη survival area (στα tall grass) ή στη resort area εκεί που υπάρχει ένας με ένα salamence και σε αυτόν με το Αmpharos.
Για Attack παω σε εναν τυπο που εχει Salamence (στο Route 229 νομιζω).Defense στο Pokemon League στην Agatha.Speed στον τυπο με τα 6 Magikarp στη γεφυρα διπλα στην Eterna.Special Attack στο Old Chateau και νικαω Gastly.Με Special Defense δεν εχω ασχοληθει ακομη.ΑυταSmile!

Α,επισης χρησιμοποιω Power Items.Αν βαριεμαι να κανω EV Train προπονω τα Pokemon με ο,τι βρω μπροστα μου και οταν ξε-βαρεθω δινω στα Pokemon τα σωστα Berries (Pomeg,Kelpsy,Qualot,κλπ) και αρχιζω το EV Train.
Εγώ δεν έχω ένα spesial μέρος.Όπως είπε ο The Human Torch,πάω όπου να'ναι. Toungue
Εγω παω στα δυο σταδια που εχει η Nimbasa City, για τεννις, ποδοσφαιρο και μπασκετ. Επισης πηγαινω και στο Victory Road για να προκαλεσω τον Cheren και τα Σαββατοκυριακα στην Bianca στην Nuvema Town. Μετα υπαρχει και η βιλα της Cynthia στην Undella Town και στην Castelia City ο Morimoto στο κτηριο της Game Freak. Υπαρχει και ενα πλοιο το οποιο πηγαινει μεχρι την Marvelous Bridge και γυρναει πισω στην Castelia City. Γενικα η Unova εχει παρα πολλα σημεια για να εκπαιδευσεις τα pokemon σου
(18-09-2012 02:17 AM)Water Gym Leader Wrote: [ -> ]Εγω παω στα δυο σταδια που εχει η Nimbasa City, για τεννις, ποδοσφαιρο και μπασκετ. Επισης πηγαινω και στο Victory Road για να προκαλεσω τον Cheren και τα Σαββατοκυριακα στην Bianca στην Nuvema Town. Μετα υπαρχει και η βιλα της Cynthia στην Undella Town και στην Castelia City ο Morimoto στο κτηριο της Game Freak. Υπαρχει και ενα πλοιο το οποιο πηγαινει μεχρι την Marvelous Bridge και γυρναει πισω στην Castelia City. Γενικα η Unova εχει παρα πολλα σημεια για να εκπαιδευσεις τα pokemon σου

Ναι, αυτά καλά είναι αλλά δεν είναι και τα καλύτερα για συγκεκριμένο EV training. Εγώ άμα θέλω να ανεβάσω απλώς lvls πάω στο πρωτάθλημα με xp share και το σαρώνω στα γρήγορα με κάνα Mewtwo ή Volcarona. Άμα είναι λίγα τα lvl σκοτώνω απλώς Audino έξω από την Black City.

Για EVs πάω στο route 1 για attack, στο νερό του route 1 για speed, στο πύργο με τους τάφους για special, στα νερά της Driftveil για spdef, Relic Castle για def και εκείνες τις λιμνούλες που παγώνουν τον χειμώνα και είναι γεμάτες Stunfisks για HP.
(18-09-2012 11:37 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Άμα είναι λίγα τα lvl σκοτώνω απλώς Audino έξω από την Black City.

Αυτο κανω και εγω αλλα στην Route 12. Πηγαινω περα δωθε στην Route 12 μεχρι να εμφανιστει ενα Audino να κινειται στα χορτα (γιατι μονο ετσι το βρισκεις το Audino). Ετυχε να βρω και ενα shiny Audino μια φορα

EDIT: Το θεμα με το Audino ειναι οτι δινει περισσοτερα Hit Points απο ενα απλο pokemon
Pages: 1 2
Reference URL's