Legendary Pokémon

Full Version: Αν ξέρατε ότι θα αποβιώσετε σύντομα τι θα κάνατε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
analoga to poso xrono exo................an ixa ligo 8a pigena volta me tin parea mou kai 8a diaskedaza mexri na tavliasto........an ixa poli xrono gia arxi 8a tin epefta gia ipnoToungue
Θα πήγαινα σε μαγαζιά, θα έκλεβα πράματα (κυρίως μαγαζιά στυλ φνακ και πλαίσιο) από βιτρίνες και τα δείγματα κτλ και θα τα σπαγα πετώντας τα πάνω σε κόσμο.

wat
Εγω θα περναγα τον χρονο μου με τους φιλους μου και την οικογενεια μου και θα εβριζα οποιον δεν παω.Επισης,θα ετρωγα το αγαπημενο μου φαγητο (παστιτσιο) για τελευταια φορα.
Egw tha aftoktonusa na teliona pio grigorra,siga min perimeno. Toungue
ΣωστοςWink

Ξεχασα να πω πως θα πραγματοποιουσα τα πιο τρελα μου ονειρα.

Από το ποστ πιο κάτω:
(25-10-2009 11:01 PM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Seriously, μπορω να σας αραδιασω 1000 λογους για το τι θα εκανα, αλλα αν εφτανε εκεινη η ωρα να μην εκανα ουτε τα μισα. Για μενα θελει κοτσια και κουραγιο για να αποδεχτει καποιος το γεγονος οτι θα πεθανει και να κανει οτι του κατεβει στις τελευταιες του ωρες. Το πιο πιθανο ειναι να πεσει σε τετοια καταθλιψη που να μην κουνιεται απο το κρεβατι του.

Κάποια έχει δίκιο...Οπότε η σωστή ερώτηση θα ήταν "Τι θα θέλατε να κάνετε πριν αποβιώσετε" ή κάτι τέτοιο.
α) Τουμπες στην πλατεια Συντ*οκλοκύθος*
β) Θα εβαζα μια βομβα στη Βουλη
γ) Θα αδειαζα τα Attica/Mall/Golden Hall
δ) Θα εβαζα μια βομβα και στη σχολη μου
ε) θα εκανα φαρσες σε ολο τον κοσμο
στ) κτλ

Seriously, μπορω να σας αραδιασω 1000 λογους για το τι θα εκανα, αλλα αν εφτανε εκεινη η ωρα να μην εκανα ουτε τα μισα. Για μενα θελει κοτσια και κουραγιο για να αποδεχτει καποιος το γεγονος οτι θα πεθανει και να κανει οτι του κατεβει στις τελευταιες του ωρες. Το πιο πιθανο ειναι να πεσει σε τετοια καταθλιψη που να μην κουνιεται απο το κρεβατι του.
αμα ηξερα ποτε θα πεθανω θα εκανα οτι δν εχω κανει εως τωραToungue
εγω αμα ηξερα οτι κοντεβω να ψοφισω θα πηγενα να πειδουσα απο το παραθιρο για να ψοφισω πιο γριγορσ
(31-10-2009 09:45 AM)staraptoras Wrote: [ -> ]εγω αμα ηξερα οτι κοντεβω να ψοφισω θα πηγενα να πειδουσα απο το παραθιρο για να ψοφισω πιο γριγορσ

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

αλσο

δεν είναι σωστό να λες απο τώρα τι θα κάνεις ΤΟΤΕ γιατί δεν θα ξέρεις την ψυχολογική σου κατάσταση.

πολυ ωραίο παράδειγμα αποτελεί η ταινία " επιθυμίες στο παρά πέντε"
Εγω... θα εφτιαχνα κατι για ολους και θα ειχα συνεχως αγκαλια την Ελινα...αλλα δεν θελω να παιθανω... ισως να εβρισκα κανα max revive
Kαι για να μην παρεξηγηθω η Ελινα δεν ειναι ανθρωπος!
εγω θα.............................................εκανα οτι ηθελα να κανω παντα
Να σας πω εγώ δεν θα έκανα κάτι τρελό,αλλά θα προσπαθούσα να εκτιμήσω τα πράγματα που ήδη έχω. Επίσης πιστεύω στην μετενσάρκωση. Αν τελικά δεν μετενσαρκωθώ,ελπίζω να πάω στον παράδεισο του Αρκά.
Pages: 1 2
Reference URL's