Legendary Pokémon

Full Version: Πιστεύετε στην θεωρία του ''ναι'';
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
προσφατα ειδα την ταινια YES τοθ Jim Karey...ειχα μια απορεια...Υπαρχει αυτη
η 8εωρια του ''ναι''? δλδ να απαντασ στα παντα με ναι και μετα να σου συμβει
κατι το καλο...ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???????
απαπα δεν μπορουμε να απανταμε σε ολα ναι!ειναι χαζο πιστευω δεν εχει νοιμα
πολλες φορες θα λες ψεματα μετα παρεξιγησεις αλλα μιας και ειδες τη ταινια και εγω την ειδα αυτος ο κακομοιρης ειχε περασει πολλα χαρις αυτη τη ''θεωρια'' λολ και αρχιζεις να τη πιστευεις?καλα δικο σου δικαιομα εγω απαντησα στο θεμα....
δε θέλω να το παίξω μοντ , αλλά πολλς=forbiden εκτός κι αν επιτραπηκαν τωρα...:/

τελως παντων δεν πιστευω σε τετοια , σιγα μην λεω : ναι σε οτι @@@@ μου λενε για να γινει κατι καλο. αν ειναι να γινει θα γινει.
Και φυσικά όχι δεν λέω ποτέ ναί!Βέβαια κάποιες φορές πρέπει να λέμε την αλήθεια και το ναί.Αλλά σιγά μην απαντάω και σε όλους και πάντοτε ναι...
όχι, δεν πιστεύω διότι είναι, συγνόμη κιόλλας, χαζό. δεν γίνετε αν κάποιος λέει συνέχεια ναι να πηγένουν όλα καλά! εγώ λέω σπάνια ναι αλλα η ζωή μου είναι μιά χαρά! οπότε αυτή η θεωρία του ναι είναι τελείως άκυρη.
οχι φυσικα! αφου λεμε και οχι συνηθως. οχι ολο "ναι"! Wink
(12-07-2009 12:09 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]σιγα μην λεω : ναι σε οτι @@@@ μου λενε για να γινει κατι καλο. αν ειναι να γινει θα γινει.

ακριβως, ενα ευχαριστο γεγονος δεν εξαρταται απο ενα 'ναι' η ενα 'οχι', αυτο στηριζεται στις πιθανοτητες. βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, που με μια σου απαντηση οριζεις το αποτελεσμα η το συμβαν ας πουμε.

mew4lugia, το 'yes' οπως ειπες και εσυ ειναι μια ταινια, στην οποια κατα την γνωμη μου πιστευω πως η παραγωγη εχει ριξει τονους φαντασιας.
Αυτο το θρεντ ειναι τρανη αποδειξη οτι οι ταινιες επηρεαζουν αρνητικα τα παιδια, δε χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω.

ΕΙΜΑΙ Ο ΡΑΜΠΟ!
Θεωρια του "ναι"? Αυτο βασικα δεν υφισταται.. Και συνεχεια "ναι" να λες στη ζωη σου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου συμβει κατι κακο.

(13-07-2009 11:29 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]Αυτο το θρεντ ειναι τρανη αποδειξη οτι οι ταινιες επηρεαζουν αρνητικα τα παιδια, δε χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω.
What he said.

(13-07-2009 11:29 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]ΕΙΜΑΙ Ο ΡΑΜΠΟ!
Ωχ, επηρεαστηκε... Toungue
Το νοημα της ταινιας δεν ηταν να λεμε ολη την ωρα ναι. Ηθελε ομως να μας δειξει πως αν ημασταν πιο ελευθεροι θα περνουσαμε πολυ καλυτερα και αυτο νομιζω πως ισχυει. Προφανως αν σου πουν να σκοτωσεις καποιον δεν θα πεις ναι. Κι εγω ειχα επηρεαστει απο την ταινια αλλα σε επιπεδο τροπου αντιμετωπισης των καταστασεων και οχι στο να λεω ολο ναι. Μερικες φορες με το να λεμε ολο οχι στις διαφορες ευκαιριες απλα μας κανει πιο δυστυχισμενους.
Η απαντηση μου λοιπον, ειναι οχι στην "κυριολεκτικη" σημασια της θεωριας, αλλα ναι στη συμβολικη της.
Συμφωνω με την αποψη του Blue απο πανω...Δεν γινετε να λες μια ζωη <<ναι>> σε ολα!!Γιατι αν το κανεις οι συνεπειες θα ειναι τραγικες...
(13-07-2009 09:29 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]ακριβως, ενα ευχαριστο γεγονος δεν εξαρταται απο ενα 'ναι' η ενα 'οχι', αυτο στηριζεται στις πιθανοτητες. βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, που με μια σου απαντηση οριζεις το αποτελεσμα η το συμβαν ας πουμε.
Ακριβώς, και για να υπολογίσεις τις πιθανότητες πρέπει να ξέρεις καλά Άλγεβρα 1 2, ΝΤ, Γεωμετρία κ.α. κάνεις υπολογισμούς και τότε απαντάς κατάλληλα Lol
...δεν εννοουσα αυτο που νομιζεις. απλα ελεγα οτι δεν μπορεις να ξερεις αν θα συμβει ενα ευχαριστο η ενα δυσαρεστο γεγονος, και οτι αυτο το οριζουν οι πιθανοτητες, η τυχη και αλλα πολλα πραγματα.
μπορώ να σου μετατρέψω και τα συναισθήματα σε συναρτήσεις Toungue
Οχι, δεν πιστευω στην θεωρια του Ναι γιατι πολυ απλως ακουγεται (δεν εχω δει την ταινια) χαζο

πχ
-Γεια σας
-Γεια σας
-Καφενειο εδω?
-Ναι
-Φτιαχνεις τοστ?
-Ναι
-Ωραια, θελω ενα με ζαμπον τυρι μανιταρια μπιφτεκι (το αγαπημενο μου, ασχετο)
-δεν μπορω να στο φτιαξω, χαλασε η τοστιερα
-Καλα ρε φιλε, με κοροιδευεις?
-Ναι
...
Pages: 1 2
Reference URL's