Legendary Pokémon

Full Version: Σας ενοχλούν τα άτομα που είναι Emo/Goth;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Είμαι περίεργος να μάθω αν σας ενοχλούν τόσο πολύ.Προσωπικά ξέρω 2 άτομα Emos στο σχολείο(δεν είμαι μέσα σε αυτά btw) και προσωπικά δεν με ενοχλούν, είναι μια χαρά.Αν και είναι λίγο αρνητηκοί για την ζωή εγώ προσωπικά δεν κρίνω ένα άτομο από εκεί αλλά από την συμπεριφορά του και όλα τα άλλα και δεν κοιτάω αν είναι Emo ή Goth ή ότι άλλο.Και δεν είμαι κομπλεξικός για να μην του κάνω παρέα γιατί και αυτοί άνθρωποί είναι αν και λίγο παράξενοι βέβαια είναι μια χαρά imo και αυτός δεν θα ήταν ένας λόγος να μην κάνω παρέα ένα άτομο.
Εσείς τι πιστεύετε για αυτά τα άτομα;
Όχι. Δεν είμαι ρατσιστής. Το πως είναι ή ντύνονται ή συμπεριφέρονται, δε με αφορά. Βασικά, με αφορά ως μέλος της κοινωνίας, αλλά δε μου την «σπάνε». Εννοώ oh come on, βρείτε ένα hobby και αφήστε τα κακόμοιρα άτομα να κάνουν ότι θέλουν.
Δεν με ενοχλεί το ντύσιμο τους και τα σχετικά. Σε κάποιους πραγματικά ταιριάζει. Μου τη σπάει όμως που έρχονται και σε πρηζουν και κλαίνε για τη μοίρα του κόσμου, τη φτώχεια και την αδικία, ενω τα ίδια στην πραγματικότητα είναι πλουσιόπαιδα, που δεν έχουν ζήσει πραγματικά καμία δυσκολία και κανένα πόνο στη ζωή τους, ενώ αν είχαν, δε θα το εξέφραζαν με αυτό το τρόπο. Τεσπα, αυτά για τους Ευρωπαίους βασικά, και ειδικά για τους δικούς μας ελληναράδες emo που κλαίγονται στα μακΝτοναλντς της Κηφισσιάς και στα σκαλιά στο Σύνταγμα, ενώ δεν είναι καν emo. Σο... τι είναι emo;

Emo είναι μουσική, genre που κατα κάποιους κατάγεται από την Punk και έχει διάφορες επιρροές από blues(κι ομως), είναι ένα είδος ροκ, με συναισθηματικούς στίχους και μπλα μπλα. Το κίνημα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο στην Ιαπωνία (δείτε πως είναι ντυμένα τα J-bands) και το ντύσιμο είναι μόδα που βασικά ξεκίνησε εκεί, πήγε Αμερική με τα "Scene kids" και μετά έφτασε εδώ και υιοθετήθηκε χωρίς κανένα παιδάκι από αυτά που το παίζουν emo να ξέρει πραγματικά τι είναι. Μουσική γαμώτο, όχι οργάνωση-μαζευτείτε-όλοι-να-μπλοκάρετε-ενα-δρόμο-σωριασμένοι-στο-πάτωμα-κλαίγοντας-γιατί-είστε-attention-whores. Pathetic. Xαζά παιδάκια, που come on, δεν έχουν βρει κάποιο hobby και απλά προσποιούνται κάτι που δεν είναι. Οπώτε ναι, μου τη σπάνε τα "δικά μας" emo γιατί "κατηγοριοποιούνται" δεξιά και αριστερά, από μίντια και άκυρους σαν να είναι ένα άλλο είδος ανθρώπου, κατι διαφορετικό, ενώ δεν είναι. γτφεμαηραητινγκ

Οι Goth είναι άλλη ιστορία <3 Mη τους συγχέουμε με τα emo :Ρ
Σωστή Cel.

Σε κάποια κορίτσια τους πάει πολύ το στυλ ίμο. Στα αγόρια όχι και τόσο αν και οι ίμο πουλάνε....(απ'ότι ξέρω) Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους , αλλά οι ίμο που ξέρω είναι κάτι χαμένοι που βαριούνται και ακούνε μπαλάντες και δεν βλέπεις τα μάτια τους. Οι περισσότεροι πάντως emo στη χώρα μας είναι fake φτηνές απομιμήσεις.
emo ειναι ξεπερασμενη μοδα πια!απαισιο στιλλ ολοι μιμουντε και απαισιο σκεπτηκο και ναι δεν μου αρεσαν με ενοχλουσε σαν στιλακι οπως και το πολυ ψωνιστηκο tredy...goth ...ειμουν πριν λιγα χρονια gothic lolita κοιτα ειπαρχουν πολλα ειδη goth οπως light dark κ.α. αυτο το στυλ δεν με ενοχλει και τοσο βασικα καθολου απλα ειναι καπος ιδιαιτερο!ομως τωρα τελευτεα ουτε goth ουτε emo βλεπω εξαφανιστηκαν!!!
ε? εξαφανιστηκαν? στις συναυλιες ολες με βαμενα κοκκινα μαλλια και μαυρα αθλια ρουχα ειναι.

Οσο για τους ημω:
[Image: 11-1.jpg]
οχι δεν με ενοχλουν ουτε οι emo ουτε οι goth ουτε οι καγκουρες. δεν με ενοχλουν τα ενδιαφεροντα τους ουτε το ντυσιμο τους, αρκει να μην με ενοχλει ο χαρακτηρας τους και η συμπεριφορα τους.

(12-07-2009 01:59 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Εννοώ oh come on, βρείτε ένα hobby και αφήστε τα κακόμοιρα άτομα να κάνουν ότι θέλουν.

απλα μερικοι ειναι no-lifers, σπασικλακια και καφροι, και την μπαινουν συνεχως στους emo ετσι για να τονωθουν ξερω'γω. επισης, οι emo ειναι κακομοιροι εξαιτιας του χαρακτηριστικου τους στυλ τους, μεσω του οποιου εκφραζουν διαφορα, οπως συνηθως ψυχολογικα προβληματα.
βασικα οχι, οι emo δεν εχουν ψυχολογικα προβληματα, τουλαχιστο για αυτους στην ελλαδα λεω τωρα.
αφου ρε μιλησα με μια ξαδερφη μου και μου ελεγε "σημερα δεν ειμαι emo επειδη δεν εκανα φρατζα". Δηλαδη οταν κανει φρατζα εχει ψυχολογικα προβληματα και ειναι κακομοιρη? ποζεραδες ειναι μωρε, για προσοχη το κανουν.
μα οι ημω και οι goth αν δεν κανω λαθος, εγινε και μοδα! αφο ενας φιλος μ στο σχολειο εγινε ημω για να ναι μοδατος οπως μ ειχε πει παλιοτερα....
ο καθε ενας απο εμας ακολουθει την δικη του 'μοδα'. το γεγονος οτι ο φιλος σου εγινε emo δεν τον κανει μοδατο, απλα ακολουθησε ενα στυλ που του αρεσε. και ffs, οι emo δεν εγιναν μοδα, μπελας εγιναν(η μοδατος μπελας?). μια μερα το συζηταγαμε στο σχολειο, στην τριτη γυμνασιου αν θυμαμαι καλα, και απο τοτε γινανε το μεγαλο θεμα το οποιο αφορουσε και πολλους.
Προσωπικα δεν εχω κατι εναντιον τους. Το αν ο αλλος εχει ψυχολογικα προβληματα και μια αρνητικη σταση προς τη ζωη, γουστο του και καπελο του. Απλα ειμαι της αποψης οτι οποια στιγμη κι αν θες, μπορεις να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου και να την αλλαξεις.

Οσον αφορα το ντυσιμο τους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και παλι. Οπως ειπε και η Cel, υπαρχουν ατομα που τους παει το συγκεκριμενο ντυσιμο. Αυτο που με εκνευριζει ειναι που μερικοι το θεωρουν "μοδα" και το υιοθετουν ετσι. Ειδαμε τη μιση Ελλαδα πριν λιγο καιρο να εχει φραντζα και gadget των emo, χωρις καν να ξερουν τι παει να πει emo...

Για τους Goth θα σας πω αλλη φορα.. Toungue
με ενοχλει η ΗΛΙΘΙΑ ποζερια, το να κανεις κατι το ξεχωριστο και να κανεις ποζεριες γιαυτο, π.χ. να περασεις σε σχολη με βαση 18, ναι οκ, κατανοητο, αλλα οταν ντυνεσαι σαν λακης μονο και μονο για να βρεις κοπελα (γιατι κυριως γιαυτο το κανουν (εκαναν κυριως, επαψε να ειναι πλεον τοσο στην μοδα)), ναι με ενοχλει, και μην πεταχτει κανεις και πει, ναι μα υπαρχουν και αλλοι που το κανουν επειδη το νιωθουν, μπορει να ειναι 2-3 κλινικα ηλιθιοι σε ολο τον κοσμο, σοβαρα, καθημερινα πεθαινουν και γενιουνται εκατομυρια κοσμος, γιατι πρεπει να νιαζομαι?

αν και στην πραγματικοτητα ειχε πλακα, περσι που ηταν στα πανω του εχαμε παει με το σχολειο εκδρομη αθηνα, και θυμομουν ειμουν στο μαλλ και τους μετρουσα, στις 9 μετρησα καπου στους 50, στις 10 καπου στους 100, στις 11 καπου στους 200, μεχρι και οι τοτε δικοι μας ημω απο Ναξο τους βαρεθηκαν, ουαου?

(α ναι, και η ημω μουσικη ειναι γελοια, περνουν τα ποιο αθλια ριφφ του πανκ, χωνουν χαζους στοιχους τυπου η μαμα μου δεν μαγαπα και νταταν περνεις το ημω)
εμενα στους ημω μ τη δινει το οτι γουσταρουν υπερβολικα το μαυρο και οτι βαριουνται τη ζωη τους! ουτε εγω δεν τη βαριεμαι τοσο!
Μπα δεν με απασχολει καθολου!Αλλωστε αυτη η τρελα ξεπεραστηκε και τα ατομα που λεγοντουσαν ετσι εχουν μειωθει...οποτε no problem!!!
Οχι, δεν ειμαι κοντοφθαλμος κομπλεξικος που δεν ανεχετε τις ιδεολογιες των αλλων και προσπαθει με φασιστικο τροπο να επιβαλει την συμβατικη εικονα που εχει ως προτηπο κοινωνιας. Μονο καποιος κομπλεξικος και με ρατσιστικες τασεις θα μπορουσε να τους δει με κακο ματι: ειμαστε ελευθεροι να ακολουθουμε το στιλ και ιδεαολογια που γουσταρουμε χωρις να μας καινε οπος στο κυνηγι μαγησων. Μπορει να μην ακολουθω κανενα απο αυτα τα στιλ επιδη δεν τεριαζει η ιδεολογια μου (καλα, ισως τεριαζει λιγο στο Goth, αλλα τεσπα), αλλα ειληκρηνα θαυμαζω ολλα αυτα τα ατομα που τολμουν να εκφραζοντε ελευθερα ητε με τον ρουχισμο τους ητε με τις λεξεις τους: σηκονουν κεφαλι στην κλειστομυαλη σημβατικη κοινωνια. Ιστως μπορει να θεωριθει ενα ειδως νεο-punk-ισμου: ανιστεκοντε στις κλειστες συμβατικες ιδεες, οπος αλωτε οι Punk στην συμβατικη μοδα!
Pages: 1 2
Reference URL's