Εγω προσωπικα,ποτε δεν ειχα προβλημα με την μουσικη.Ισα-ισα που μου αρεσουν αρκετα κομματια στις D/P/Pt.Ειδικα η μουσικη στην μαχη εναντια στο Giratina και στα Frontier Brains στην Platinum.
(09-09-2009 01:54 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Εγω προσωπικα,ποτε δεν ειχα προβλημα με την μουσικη.Ισα-ισα που μου αρεσουν αρκετα κομματια στις D/P/Pt.Ειδικα η μουσικη στην μαχη εναντια στο Giratina και στα Frontier Brains στην Platinum.
Ούτε εγώ.Μού αρέσουν τα κομματάκια που βάζει η Nintendo.Και στις καινούργιες κασέτες γίνονται ακόμη ποιό αγμτα.
Καλύτερες για μένα είναι οι Fire red Leaf Green. Γιατί γραφικά = Supeeeer(ναι μου αρέσουν πολύ τα γραφικά τους.) , και είναι και στην πρώτη κλασική περιοχή.
ι γενικώς οι παλιότερες κασέτες έχουν κάτι πιο ωραίο από τις καινούργιες....Πλέον είναι καλές από άποψη γραφικών και εφε καθώς και οι ήχοι των πόκεμον αλλά πιστεύω ότι κάπου υστερουν....
1st &2nd gene own!!!!!!!Crystal: η κασετα που με μαγεψε.....
Εχω παιξει ολες τις κασσετες Pokemon που εχουν κυκλοφορησει απο την red μεχρι την Platinum.Μπορω να πω οτι το story που με εχει "μαγεψει" περισσοτερο ηταν αυτο της Silver/Gold και έπειτα της Platinum...και πολυ πιο πισω στην προτιμηση μου ειναι η yellow... εχω αναφερει 2 remakes των κασσετων εκτος των leafgreen/firered που κατα τη γνωμη μου ηταν κουραστικες και βαρετες και την Crystal που ειχε ενα μειωνεκτημα στο πιασιμο του Ho-Oh!!!...Ενω οι κασσετες που ειπα πιο πισω ηταν "τιγκα" απο Pokemon's και φυσικα περιελαμβαναν τα θρυλικα Pokemon's που ειχαν "διασκορπιστει"αναλογα τον τιτλο που διαλεγες και ησουν αναγκασμενος ή να παρεις και τους 2 τιτλους ή να βρεις κανενα φιλο σου ωστε να ανταλαξετε....Γενικο συμπερασμα???Platinum ως προς το θεμα των pokemon και Silver/Gold ως προς το gameplay....
(29-07-2009 06:03 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]η παλιεσ κασετες πιο απλες και πολυ πιο ευχαριστες τα χουναι πολυ μπερδεψει να το πω -υπερβολη τελοσπαντων πειτε εδω πιο στυλακι κασετασ σας αρεσε περισοτερο και σε κανονεσ τ γενικα σε ολα τ επανω
(αυτο που θελω να πω κιολας ειναι οτι με τα EVs τις εχουν χαλασει της κασσετες και σε αλλα θεματα )
Εμενα παντος απο πλευρα γραφικων,προτιμω τις καινουργιεςΕπισηςοι καινουργιες εουν και πιο δυνατα pokemon!
Εγώ προτιμώ τις καινούργιες κασέτες επειδή πρώτον έχουν το Garchomp, δεύτερον επειδή έχουν καλύτερα γραφικά και καινούργια πόκεμον και πόλεις και τρίτον επειδή δεν θα μπορούσα να παίξω emerald π.χ. γιατί δεν ξέρω τις πόλεις που βρίσκεις τα πόκεμον και σε τι lv...
Τέταρτον οι καινούργιες κασέτες έχουν πιο ωραία events, ποιός χάνει στην platinum τη φάση με το spear pillar;
Απ' την άλλη δεν βρίσκεις deoxys ούτε mewtwo στις diamond and pearl, εκτός από ανταλαγή...
garchomp το spear pillar δεν ειναι στην emerald αν δεν κανω λαθος????
οχι το spear pillar ειναι στη sinnoh στο Mt Coronet ξερεις εκει που πιανεις Palkia/Dialga
Sky Pillar στην 3η γενιά,πιάνεις το Rayquaza.
Spear Pillar στην 4η,πιάνεις το Dialga/Palkia και είναι η είσοδος για το Hall of Origin όπου πιάνεις το Arceus.
(04-12-2009 04:28 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Spear Pillar στην 4η,πιάνεις το Dialga/Palkia και είναι η είσοδος για το Hall of Origin όπου πιάνεις το Arceus.
moreover εκει που μπαινεις πρωτη φορα Distortion World
pokemon red , missingno , elit four, God city
'nuf said
εμενα μου αρεσαν πολυ τις οποιες εχω κιολας οι blue και crystal
Θα συμφωνήσω με τον BLUE!Οι παλιές κασέτες φαντάζουν θεϊκές στα μάτια όλων επειδή ήταν ο πρώτος σύνδεσμος του καθένα με τα pokemon.Οι παλιές κασέτες είναι σαν τον πρώτο έρωτα..Πάντοτε τον νοσταλγείς και ποτέ δεν τον ξεχνάς
egw den tis exw paixei,mias kai xekinisa na paizw apo leaf green kai emerald, omws mporw na pw oti sigoura 8a itan pio aples apo tis twrines, xwris diafora perierga.