Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό starter προτιμάτε; (Ένα για κάθε region)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Τωρα μην το παραχε.....!
τα αρχικα τυπου φωτιας ειναι πολυ καλυτερα, ασχετος οτι στις τελευτεες δυο gen ειναι πιο cool τα χορτου! αλλα τα φωτιας σαρωνουν, ειδικα αν εισαι τυπος της sp.atk!
Τωρα δικη μου η γνωμη, αλλα πιστευω οτι πολοι συμφωνουν!!!
simfonw kai egw me ton manuelf dikio exei
kanto : squirtle

jhoto : cyndaquil

hoenn : torchic

sinnoh : κανενα η αηδια στο μεγαλειο της για μενα που ασχολουμαι 9 χρονια
εγω προτιμω το charmander k to totodile ligo περισσοτερο απο τ΄αλλα!προσωπικα ομως πιστευω πως στα στατιστικα τo καλυτερα απ' ολα τα παραπανω αρχικα ειναι to mudkip!
(28-12-2009 12:38 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Τωρα μην το παραχε.....!
τα αρχικα τυπου φωτιας ειναι πολυ καλυτερα, ασχετος οτι στις τελευτεες δυο gen ειναι πιο cool τα χορτου! αλλα τα φωτιας σαρωνουν, ειδικα αν εισαι τυπος της sp.atk!
Τωρα δικη μου η γνωμη, αλλα πιστευω οτι πολοι συμφωνουν!!!

Συμμερίζομαι την αποψή σου , εγώ όμως ξεκινάω με water εξαιτίας του moveset που σου επιτέπει να χεις και επιθέσεις πάγου με αποτέλεσμα να κερδίζεις και αντιπάλους φωτιάς αλλά και χόρτου. Φυσικά πολλές φορές χάνεις κι απ'τα δύο λόγω των gtpιασμένων stats (για παράδειγμα: Empoleon που δεν έχει καλό speed και με falcon punch από infernape ψοφάει (και κυρίως από Earthqake.)) ωστώσω πιστεύω ότι είν οι καλύτερες επιλογές για αρχή.....Αν και απ'ότι μου χει πει ένας φίλος η Νιτεντο προτείνει να παίρνουμε για starter πάντα της φωτιάς.
(03-01-2010 05:07 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Empoleon που δεν έχει καλό speed και με falcon punch από infernape ψοφάει

Wat. Focus Punch? Fire Punch?
Μαλλον Focus Punch εννοει. Αλλα Aldark ξεχασες οτι χρειαζεσαι 2 γυρους για να κανεις αυτην την επιθεση?...
(03-01-2010 06:41 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]Μαλλον Focus Punch εννοει. Αλλα Aldark ξεχασες οτι χρειαζεσαι 2 γυρους για να κανεις αυτην την επιθεση?...

Ένα γύρο.Στην αρχή του γύρου ξεκινάει να ετοιμάζει την επίθεση,και αν δεν δεχτεί επίθεση βαράει μετά.Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο Toungue.Και παίζει να εννοεί και Mach Punch,θα δούμε.Ή και Close Combat Toungue.
kanto=bulba jotto=toto hoenn=mudkip(torchic is χαλι) sinnoh=piplup alla kai to turtwig is ok.και μια παρατηρηση...blazicken βγενει απο το blaze + chicken, δηλαδη ψητο κοτοπουλο! ΧΑ ΧΑ!!!!
(07-01-2010 06:27 PM)staraptor Wrote: [ -> ]kanto=bulba jotto=toto hoenn=mudkip(torchic is χαλι) sinnoh=piplup alla kai to turtwig is ok.και μια παρατηρηση...blazicken βγενει απο το blaze + chicken, δηλαδη ψητο κοτοπουλο! ΧΑ ΧΑ!!!!

καπου αλλου δεν ειπες οτι δεν σου αρεσει το totadile?:S
Τα αγαπημένα μου Starter Pokemon είναι:
Kanto:Charmander FTW
Johto:Totodile
Hoen:Treecko
Sinnoh:Chimchar
Αν όμως ήταν για competitive battling δεν θα διάλεγα Charizard γιατί με το Stealth Rock χάνει 50% της ζωής του.Τα άλλα 3 σίγουρα θα τα διάλεγα.
Kanto:Squirtle
Johto:Cyndaquil
Hoenn:Torchic
Sinnoh:Chimchar

That's all folks~
kanto:Squirtle (γιατι το Blastoise ειναι απο τα αγαπημενα μου pokemon νερου)
Johto:todadile
Hoenn:εκει μου αρεσουν ολα!
Sinnoh:Turtwig
Αυτα πιστευω πως ειναι τα καλυτερα!
(09-01-2010 04:23 PM)jimmy23 Wrote: [ -> ]Hoenn:εκει μου αρεσουν ολα!

και τοτε τι ψηφισες?
Kanto:Charmander

Johto:Cyndaquil

Hoenn:Torchic

Sinnoh:Piplup
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's