Legendary Pokémon

Full Version: Darkrai event!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Eγώ θα επέλεγα πάντως nasty plot. Το darkrai λόγω dark void προκαλεί πολλά switch -outs οπότε κοιμίζεις το πρώτο ποκεμον, κάνεις nasty plot την ώρα που αλλάζει και βαράς ό,τι έρθει.
(09-08-2009 03:51 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Λετε να του βαλω Nasty Plot η Ice Beam;Το Focus Blast ειναι σιγουρο.

Dark Void, Nightmare/Nasty-Plot, Dream Eater/Dark Pulse και ή Ice Beam ή Focus blast
Nightmare και Dream Eater δεν αξίζουν, αφού κανένας δε θα άφηνε το pokemon του μέσα με τέτοια ability που έχει το Darkrai. Και γενικότερα επιθέσεις τύπου dream eater,nightmare είναι άσκοπες εφόσον υπάρχει sleep clause. Mόνο αν καταφέρεις να παγιδεύσεις το άλλο pokemon κάτι κάνουν, αλλά και πάλι δεν αξίζει να ξοδέψεις ένα moveslot.
(09-08-2009 04:18 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Nightmare και Dream Eater δεν αξίζουν, αφού κανένας δε θα άφηνε το pokemon του μέσα με τέτοια ability που έχει το Darkrai. Και γενικότερα επιθέσεις τύπου curse(για ghosts),dream eater,nightmare είναι άσκοπες εφόσον υπάρχει sleep clause.

Είναι και το clause. Τελος παντον γιαυτο εβαλα διπλα το Dark Pulse για STAB και το Nasty Pot οταν αλλαζει pokemon.
Aμάν , το Ηβέντ έγινε......:Ο , τώρα δε θα αποκτήσω ποτέ Darkrai.....:/

Damiiiit!

Μες στο καλοκαίρι βρήκαν να το κάνουν....

άρα θα πρέπει να το πάρω από AR.....Sad
Έχεις άλλες δυο ολόκληρες μέρες βρε, στις 13 τελειώνει, και επίσης το ότι έγινε το event έτσι, σημαίνει ότι πλέον μπορείς να το βρείς και legit στο GTS
Και δεν ειναι αναγκη να παρεις AR. Ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο, αν δεν το παρεις μεχρι αυριο, να ψαξεις να το βρεις με νομιμο τροπο.
(12-09-2009 12:32 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Έχεις άλλες δυο ολόκληρες μέρες βρε, στις 13 τελειώνει, και επίσης το ότι έγινε το event έτσι, σημαίνει ότι πλέον μπορείς να το βρείς και legit στο GTS

sorry αλλα ειναι μονο μια μερα τελειωνει στις 13 αλλα σημερα εχουμε 12
Ακριβώς, σήμερα μέχρι στις 12 το βράδυ και αύριο πάλι μέχρι το βράδυ, επομένως οκ, 1 μέρα και μισή...
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά το member's card μπορούν να το κατεβάσουν μόνο οι κάτοιχοι του πλάτινουμ, γμτ!
Αν δεν συνεβαινε αυτο τωρα θα ειχα 3 Darkrai!1 απο την Diamond,1 απο την Pearl και 1 απο την Platinum.Anyway,οσοι δεν εχετε ακομη Darkrai βιαστειτε!
Λοιπον, το εβεντ τελιωσε. Ελπιζω ολοι να πηραν απο ενα. Απο δω και μπρος ποσταρετε οτι εχει σχεση με το Darkrai. Movesets, EVs, τη γνωμη σας κλπ.
τελειωσε; δηλαδη να μην κανω προσπαθεια;

καλα αν καποιος ξερει να κανει κλονοποιηση μου κλονοποιει ενα και να μου το δωσει;

(αυτο με την AR που είπα ήταν άκυρο , σιγά μην πάρω AR , έχω κάνει τόσο κόπο στην κασέτα σιγά μην το χαλάσω με μια AR...)
δεν τελειοσε εχετε ακομα 9 ωρες :I
(12-09-2009 03:04 PM)Fourty3 Wrote: [ -> ]Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά το member's card μπορούν να το κατεβάσουν μόνο οι κάτοιχοι του πλάτινουμ, γμτ!

Welcome back?!
Pages: 1 2 3
Reference URL's