Legendary Pokémon

Full Version: Αν ζουσες στο pokemon anime, ποιος θα ησουν.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Μπορειτε να χρησιμοποιησετε οποιονδηποτε χαρακτηρα, αρκει να εχει μηλησει σε τουλαχηστον ενα επισοδιο. Μονο humans, οχι ποκεμον!

Εγω θα ημουν συγουρα ο Riley Wink! Ειναι ο μονος με τον οποιο μπορω να ταυτηστω στην σειρα! Επισης, ισως και ο Sir Aaron, υποθετωντας πως εχει περιπου τον ιδιο χαρακτηρα με τον Riley.
Μάλλον ο Wallace ή η Champion Cynthia ή κάποιος άλλος που μιλάει σαν κι αυτούς.
Για παράδειγμα, ο Wallace μιλάει συνέχεια για την ομορφιά του Milotic του και άλλες ωραίες εμφανίσεις στους διαγωνισμούς pokemon. Η Cynthia λέει για τους θρύλους και τους μύθους της Sinnoh και πως αυτό ήταν το όνειρό της από μικρή και τέτοια.
Οπότε, σίγουρα κάποιος από τους δύο. Μετά, ενναλακτικός είναι και ο Cyrus της ομάδας Galactic.
χμμ, δεν μπορώ να πώ με ακρίβια αλλα θα πώ Gary(όπος είναι τώρα στο Anime) διότι μου αρέσουν τα πολύ δυνατά pokemon και η συμπεριφορά μου μοιάζει αρκετά με την δική του.
Lt. Surge μονο και μονο γιατι λεει τον πρωταγωνιστη παιδακι και παρ ολα αυτα χανει λογω της υπεροψιας του.
Cynthia φυσικα ειναι δυνατη,ομορφη,φοβερη,champion,τελεια!!!^^εχει και milotic garchomp lucario Heart Α! και ειναι ψυλη, ξανθια και φοραει φοβερα σκουρα ρουχα!!! ΧD
Θα ελεγα Riley,οπως κι ο Manuelf.
εγω θελω να μαι ο lance
Δεν έχει φτιαχτεί κάποιος αρκετά καλός για εμένα ακόμα,και με τον Gary δεν ταιριάζουμε γιατί είναι ψώνιο Toungue.
Flannery ή Winona.

Tα μαλλιά τους τα σπάνε :Ρ
(09-09-2009 09:44 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Δεν έχει φτιαχτεί κάποιος αρκετά καλός για εμένα ακόμα,και με τον Gary δεν ταιριάζουμε γιατί είναι ψώνιο Toungue.

Μπα, ηταν ψωνιο, αλλα τωρα εστρωσε (απο τοτε που του την ειπε ο Ας)!
Drake(αυτός από το Orange League) μόνο και μόνο επειδή το dragonite του χρησιμοποίησε 10 διαφορετικές κινήσεις σε ένα επεισόδιο.
Kαι ο Blaine(7ος gym leader στο Kanto) είναι πολύ ωραίος, όμως στο anime τον χαλάσανε. Ούτε γυαλιά ηλίου, του βγάλανε και το μουστάκι >.<
Εγώ θα ήμουν σίγουρα ένας τυχαίος από ενα άκυρο επεισόδιο μου δε θα ξαναέπαιζε ποτέ στη σειρά. Για παράδειγμα στο πρώτο επισόδειο κάποιος μες στο πλήθος όταν ο gary πήρε squirtle. XD

Αν ήθελα να ήμουν κάποιος πιο σημαντικός θα επέλεγα τον Jimmy/Gold ή τον παππού της Flannery (cough celesi xD) επειδή έχουν Typhlosion.. xD Big Grin

(και ο Blaine νομίζω είχε μουστάκι αλλά το είχε σαν μάσκα στην αρχή αν θυμάμαι καλά) xD
(09-09-2009 10:13 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Drake(αυτός από το Orange League) μόνο και μόνο επειδή το dragonite του χρησιμοποίησε 10 διαφορετικές κινήσεις σε ένα επεισόδιο.
Kαι ο Blaine(7ος gym leader στο Kanto) είναι πολύ ωραίος, όμως στο anime τον χαλάσανε. Ούτε γυαλιά ηλίου, του βγάλανε και το μουστάκι >.<

Λολ, Hacked ητανε! Ο Ντρεϊκ το ευτιαξε με AR! και το Ditto του ητανε το Missigno! XD
θα ελεγα ο Bruno, γιατι κυριος εχει μακρια μαλλια (ακα μεταλας), ειναι μαστερ πολεμικων τεχνων (ακα Ninja) και στο ανιμε που ειχε παιξει σε ενα επεισοδειο ηταν κουλ (αν και δεν θυμαμαι πολλα, μονο τον Ash που ηθελε να μαθει ενα μυστικο για τα ποκεμον και αυτος ειπε οτι το μυστικο ειναι η θεληση του εκπαιδευτη η κατι τετοιο, μιλαμε για την πρωτη σεζον, πριν 150 χρονια), συν των αλλων ειναι και ελιτ.

[Image: bruno.gif]
για οσους δεν θυμουνται (και επειδη μονο η πρωτη σεζον αξιζε κατα την αποψη μου)
θα ημουν ο Ροαρκ απο την Gενια D/P/P
Pages: 1 2
Reference URL's