Legendary Pokémon

Full Version: The Manuelf Trylogy: Medival Journeys!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Αυτο το νεο Φανφικ, που θα χωρισω σε 3 κοματια, εχει να κανει με την ιστορια του Manuelf, του χαρακτηρα που δημηουργησα για το κομιξ της Rene.
Λιγο "Lucario and the mystery of mew (aura gardiens)", προσθετουμε μια κουταλια επικο χαρακτηριστικο, ανακατευουμε με λιγο Tales of Symphonia και ιδου το αποτελεσμα: Η ιστορια αρχηζει στον μεσαιωνα, και το πρωτο κοματι θα εξιστορισει τις περιπετιες του Manuelf σε ενα κοσμο βασισμενο στο ToS. Θα υπαρξουν πολλες περιπετιες και πολλα επικα στοιχεια απο την ζωη του Μαγου-Ψιονικου-εκπαιδευτη (και φυλακα της αυρας):

(σας παραπεμπω: "παρατσουκλι: Manuelf
ιστορικο: αποσιαζε απο την γη για 500 χρωνια ωστε να τελειοποιησει τις ψιονικες του δυναμεις στην αυλη του αρηανου βασιλια: ομως, μετα την μεγαλη καταστροφη του αρη, γυρισε στην γη, νιωθωντας το χαος που κυριαρχουσε πανω της!
χαρακτηριστικα: δεν εχει γερασει καθολου απο τοτε που εκλεισε τα 25. Μαυρα μακρυα μαλια, περιπιημενο μουστακι και φαβοριτες, καθως και ενα μικρο μουσακι στην ακρη του σαγωνιου. υψως 192cm. βαρος 109 kg. μεγαλη ευλιγησια, μυηκη δυναμη και ταχητητα. υπερανθρωπα αντανακλαστικα.
χαρακτηρας: απομακρος, παραξενως, με μακαβριο χιουμορ. απρωβλεπτος και κυκλοθυμικως. IQ 178.
αρνητικα χαρακτηριστικα: δεν σηκωνει κοροϊδεμα, ειναι καπως υπεροπτηκως, και συνεχως χαρακτηριζει οσους δεν εχουν υπερφυσικες δυναμεις ως "κατωτερα οντα". επισης, για εναν αγνωστο λογο, αναφερετε στο ανθρωπηνο ιδως σαν να μην ανηκε σε αυτο. εχει την κακη συνηθεια να μελετα την καθε του κηνιση απο ολες τις οπτικες γωνιες, πρην την κανει. Επιπλεων, παρα την μακροχρωνια εκπεδευση του, δεν μπορει με τιποτα να αρνηθει ενα γευμα, καθως και "πειναει" σε τακτηκα χρωνικα διαστηματα! επισης ειναι πολυ ξεροκεφαλος και δεν υπακουει ποτε εντολες! Τελως, εχει μεγαλη αδυναμια στα κοριτσια, και δεν μπορει να τους αρνηθει ποτε τιποτα!

οκ, αρκετα για τον εκπαιδευτη: ιδου και τα ποκεμον του:

Gengar: ο Γκενγκαρ του Manuelf ηταν καπωτε ενα Αλακαζαμ που των αγαπησε τοσσο, οστε οταν πεθανε (σχετικα νεο, μολις 120 χρωνων) επελεξε να μεινει μαζι του ως γκενγκαρ! Τον γκενγκαρ, ακομα και απο τα χρωνια που ηταν αλακαζαμ των χαρακτηριζε το μαυρο χιουμορ του: διολου παραξενο που ακολουθει τον Manuelf, αφου εχουν την ιδια αισθηση του χιουμορ! επιδη καπωτε ηταν αλακαζαμ, υπηρξε ενα λαθως στην μεταμορφωση του, και ετσι εγινε shinny!

Alakazam: το αλακαζαμ του Manuelf επεσε μπρωστα του για να των σωσει απο μια επιθεση "sheer cold" που εκτελεσε ενα Articuno πανω στον Εμμανουελ, επιδη αυτος ειχε παει να το ελευθερωσει απο εναν μαγο που το ελεγχε. ολοι νομιζαν το αλακαζαμ νεκρο, και το εθαψαν, αλλα οταν επεστρεψε στην γη, αντικρησε το αλακαζαμ του να ξεπαγωνει, νιωθωντας την παρουσια του εκπαιδευτη του! Γενεωτητα, αυτοθυσια, σοφια: αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του αλακαζαμ!

Lucario: Ο λουκαριο, ακολουθησε τον Manuelf απο μικρο ριολου. Μια μερα, οταν εξεληχθηκε σε λουκαριο, ο Manuelf εκανε μια δεξιωση: εκει, ενας μαγος, ξεγελασε το λουκαριο και του εδωσε ενα "διαμαντι" ως δωρο! ο λουκαριο, μολις το ακουμπισε, αιχμαλοτηστικε στον μαγεμενο κρυσταλο αυρας, και οταν τον βρηκε ο Manuelf, καταλαβε οτι ο μονος τροπος να τον ελευθερωσει θα ηταν να μεγαλωσουν οι δυναμεις του: αυτος ηταν αλωστε και ενας απο τους βασικωτερους λογους που πηγε στον αρη: για να βρει τροπο να ελευθερωσει το λουκαριο. τελικα, μολις πρωσφατα, ανακαληψε οτι το ξωρκι εξασθενισε και ο λουκαριο βγηκε απο τον κρυσταλο, μετα απο 489 χρωνια! (ναι, παραδεχωμε οτι αυτο το εμπνευστηκα απο την ταινια) Ο λουκαριο ειναι ο καθρευτης του Manuelf: ακρυβος ιδια συμπεριφορα!

Latios: ενα ποκεμον που ακολουθησε τον Manuelf στον αρη, και, με εναν περιεργο τροπο δεν επιρεαστηκε απο την παροδο του χρωνου. ακομα και ο ιδιος ο Manuelf αγνωει τα αιτια. Παιχνιδιαρικο, αλλα και με βαθια σοφια! απολαμβανει ιδιετερα την παρεα του γκενγκαρ (λογικο, 500 χρωνια μαζι κανουν παρεα!)

Charizard, Dragonite: θα τα γνωρισει και θα τα πιασει κατα την διαρκια της ιστοριας.

Raiquaza: αν και δεν τον εχει μαζι του, λογω των καθηκωντων του ποκεμον, ο Manuelf ειχαι αιχμαλωτησει το ποκεμον των αιθερων. παρ'ολο που ειναι μακρια, κρατανε συχνα τηλεπαθητικη επαφη!

??? (οχι, δεν ενοω το misigno): στον αρη, ο Manuelf γνωρισε και επιασε πολλα ποκεμον, αγνωστα εδω! αγνωστο το αν αυτα επιβιωσαν την μεγαλη καταστροφη...

οι φυλακες: ο Manuelf, με την παροδο του χρωνου γνωρισε τους φυλακες των τριων αρχων: χαος, χρωνος και χωρος. αν και επισημα δεν τα εχει πιασει, ειναι φιλοι του, και μπορει να τους ζητησει καποια χαρη!

PS: ολα τα ποκεμον ειναι αρσενικα, ακομα και τα θρυλικα!

αργωτερες αποκαληψεις: ο Manuelf δεν ειναι ανθρωπος, αλλα Elf, και ετσι δικαιολογουντε ολα τα μυστηρια στο πρωσοπο του!")

5/9/632: Βρησκωμαστε σε μια μεσαιωνικη πολη, την Ισελια .Ενας νεαρος μολις εκλεισε τα 15 του, που σημενε οτι θεωρουνταν πλεων ενιλικας. Το ονομα του: Σαλοκιν. Ο στοχος του: Να μεινει το ονομα του στην ιστορια. Μιας και πλεων ηταν ενιληκας, ειχε το δικαιωμα να αγωρασει ExsphereΩ. Οι Exsphere εχουν την ιδιοτητα να μπορουν να συγχρονιστουν με την αυρα ενος ατομου (με ενα ιδικο μικρο-ξορκι που αρκει να πεις για να ενεργοποιηθουν, και να συγχρωνιστουν με την αυρα μιας οντοτητας με την οποια εχουν αμεση επαφη), αποροφωντας ετσι και το σωμα του οντος μεσα στον κρυσταλο. Μετα, αρκουσε να πεις το ονομα του οντος, κρατοντας τον κρυσταλο και πιεζωντας την μεση του "key crest" και αυτο βγενει απο τον κρυσταλο. με τον ιδιο τροπο ξαναμπενει! Ο Σαλοκιν ηξερε μοναχα οτι αρκετα χρωνια πρην αυτα τα πετραδακια μπορουσαν να δωσουν υπερανθρωπες δυναμεις σε αυτον που τα φωραει, επιταχηνοντας τοσο τον μεταβολισμο οσο και την ροη του Mana στο σωμα του. Ηξερε επισης τον λογο που απαγωρευτηκε αυτη η χρηση: αν δεν φορουσες το ιδικο Key Crest (το οποιο σημερα ειναι ενσοματομενο στον σφαιροιδη κρυσταλο) μπορουσες πολυ ευκολα να μεταλαχτεις σε Nebulra, ή και ακομα χειρωτερες μεταλαξεις, αναλογα με την ανακατανομη ενεργειας! (οπος πολυ σωστα καταλαβατε, προκειτε για μια προτογωνη ποκεμπολ). Ο Σαλοκιν θα χρησιμοποιουσε τους κρυσταλους αυτους για να αιχμαλωτησει και να εκπαιδευσει ζωα που μεταλαχτηκαν απο την υπερβολικη εκθεση στην ενεργεια (τελικη καταληξη των τερατων του ToS): Τα Ποκεμον! Εκτος απο τα ονοιρα του για επικες μαχες με σατανικους μαγους και καταραμενα βασιλια, ειχε και την φιλοδοξια να εκπεδευσει παντοδυναμους συντροφους μαχης.

Και η περιπετεια ξεκηναει...
(ο τροπος συγγραφης που χρησημοποιησα ειναι μονο για την εισαγωγη!)
ΑΠΛΑ ΤΖΑΜΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩShout!!!!!!!
φένετε οτι θα έχει ωραία πλοκή! δεν νομίζεις όμος οτι είναι λίγο βαρύς βρε παιδάκι μ; 90-95 κιλά ίσως να ήταν καλύτερα...
(08-09-2009 09:39 PM)Johan Wrote: [ -> ]φένετε οτι θα έχει ωραία πλοκή! δεν νομίζεις όμος οτι είναι λίγο βαρύς βρε παιδάκι μ; 90-95 κιλά ίσως να ήταν καλύτερα...

Ειναι βασισμενος στις αληθηνες προδιαγραφες υψους και βαρους μου! λολ! Big Grin

Chapter one: Ενας θρυλος ξανα στο φως.

Αφου ο Σαλοκιν ξεκηνισε απο το σπιτι του, πηγε πρωτα στο λυξιαρχιο: εκει, ενας γραφεας του απευθηνει τον λογο:
-Γεια σου παιδι μου. Παρακαλω, πρωχωρισε λιγο... Ετσι μπραβο. Τωρα, δηλωσε μου τον σκοπο της επισκεψης σου.
-Ονομαζομαι Σαλοκιν κυριε, και ο σκοπος της επισκεψης μου ειναι η συμπληρωση τριων εγγραφων: του πιστοπιητικου ενιλικιωσης, την αδεια χρησης Exsphere τυπου Χ-Ω καθως και την υπογραφη του υποτικου συμβολεου που πρεπει να εχει στειλει ο βασιλιας στο ονομα μου.

Ειναι αληθεια πως ο Σαλοκιν εχει παρακολουθησει την εκπαιδευση ιπποτη της αυρας, μιας κλασης ιπποτων που χρησιμοποιουν τοσσο το ξιφος οσσο και την αυρα τους στην μαχη. Μαζι με την ενιλικιωση τους, ο βασιλιας των ενωμενων κοσμων τους στελνει ενα ιδικο εγγραφο που τους κατατασει ιπποτες, πραγμα που σημενει αρκετα πρωνομια καθως και ο τιτλος του Sir. Παραληλα, η υπογραφη του εγγραφου (και του αντιτυπου που στελνετε υστερα στον Βασιλια) δεσμευει τον ιπποτη να προστατευσει το βασιλιο με καθε κοστος, ακομα και της ιδιας του της ζωης. Αφου το εγγραφο υπογραφετε με μαγεμενη πενα, η ανυπακοη στους ορους κοστηζει την ζωη του υπογραφεντα.

Φτανωντας στο τριτο εγγραφο, ο γραφεας παρατηρει:
-Ααααα, βλεπω εχω μπροστα μου εναν νεαρο με λαμπρο μελον. Θυμησου ομως: η δεσμευση ειναι δεσμευση, και στην προκημενη περιπτωση δεν μπορει να παραβιαστει. Εισαι απολυτα συγουρως για την δεσμευση που θα παρεις?

Καθως τα λογια του γραφεα αντιχουσαν στην αιθουσα, μια μονο σκεψη τριγυρνουσε στο μυαλο του:
"Αληθεια, ειμαι συγουρως?"...
Πολλα χρωνια περιμενε αυτην την μερα, αλλα δεν ειχε ποτε σκευτει την σημαντικοτητα της αποφασης. Στην ακρη του μυαλου του ειχε παντα αυτονοητη την καταφατικη απαντηση. Δεν ειχε ποτε περασει απο το μυαλο του η περιπτωση να αρνηθει, και να ζησει μια υσιχη αγροτικη ζωη, χωρις τον κυνδινο να χασει την ζωη του να παραμονευει κατω απο καθε λιθαρακι στον δρομο του. Η ακομη την περιπτωση... Οχι! Δεν θα αρνιωταν! Ηξερε βαθυα μεσα του πως η θεση αυτη ηταν φτοιαγμενη γι' αυτον. Τα ιδανικα του δεν θα τον αφηναν να καλυεργει την γη ή να ψαρευει, καθως ομοιοι του προστατευουν, με γενεοτητα και περιφανια, τον λαο του βασιλιου. Δεν δεσμευοταν σε καποιο ατομο, μοναχα στον λαο, με σκοπο να τον προστατεψει!

-Μαληστα κυριε, ειμαι απολυτα συγουρος πως το να υπογραψω αυτο το εγγραφο ειναι η σωστη επιλογη, και αν οχι σημερα, μια μερα θα εισαστε της ιδιας αποψης!
Αποροφημενος απο την ευθητητα λογου και το θαρος που εβγενε απο το στομα ενος μικρου παιδιου, ο γραφεας αφησε να του ξεφυγει ενα δακρυ. Τοτε απαντησε:
-Ναι, Sir Σαλοκιν, απο την στιγμη αυτην, ειμαι της ιδιας αποψης με εσας!

Μαζι με το Εγγραφο, υπηρχε και μια κονκαρδα που ηταν το συμβολο των Ιπποτων της Αυρας. Αφου την φωρεσε με περιφανια στο στηθως του, εκανε μια σταση στην αγορα. Εκει αγωρασε τις Χ-Ω του, 28 για την ακρυβια, καθως και ενα δερματοδεμενο κενο βιβλιο, με το συμβολο του χαους πανω του: θα το χρησιμοποιουσε ως γροιμοριο και καταλογο πλασματων στο ταξιδι του! Τελος, το απογευματακι, θα περνουσε απο το αλχιμικο εργαστιριο του εκεντρικου μαγου Manuelf: αυτος του ειχε υποσχεθει οτι οταν θα ηταν πλεων ενιλικας θα μπορουσε να διαλεξει ενα ποκεμον απο τα μικρα που του στελνουν οστε να τα αναλυσει....

Τελος του part 1 του πρωτου κεφαλεου.
και φυσικα... Συνεχηζετε!
(08-09-2009 10:12 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Ειναι βασισμενος στις αληθηνες προδιαγραφες υψους και βαρους μου! λολ! Big Grin

lol, να χάσεις κάνα κιλό ρε, δεν είναι αυτά πράματα!
(08-09-2009 10:53 PM)Johan Wrote: [ -> ]
(08-09-2009 10:12 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Ειναι βασισμενος στις αληθηνες προδιαγραφες υψους και βαρους μου! λολ! Big Grin

lol, να χάσεις κάνα κιλό ρε, δεν είναι αυτά πράματα!

σε διαιτα ειμαι! λολ

συνεχιζω αυριο την ιστορια, επιδη αποψε νυσταζω ( ημουνα στην Disneyland, Paris σημερα, και ειμαι πρωμα!)
Αρκετά καλή και πρωτότυπη μου φαίνεται η όλη ιδέα, δε νομίζεις όμως ότι αποκάλυψες πολλά πράγματα από την αρχή; Πχ ότι θα πιάσεις charizard και dragonite ή ότι τελικά είσαι elf. Δε θα ήταν να καλύτερο να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της ιστορίας, ώστε να υπάρχει κάποια αγωνία και εναλλαγές στην υπόθεση; Wink

Anyways, περιμένω να δω τη συνέχεια Smile
(09-09-2009 10:51 AM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Αρκετά καλή και πρωτότυπη μου φαίνεται η όλη ιδέα, δε νομίζεις όμως ότι αποκάλυψες πολλά πράγματα από την αρχή; Πχ ότι θα πιάσεις charizard και dragonite ή ότι τελικά είσαι elf. Δε θα ήταν να καλύτερο να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της ιστορίας, ώστε να υπάρχει κάποια αγωνία και εναλλαγές στην υπόθεση; Wink

Anyways, περιμένω να δω τη συνέχεια Smile

Σχετικα με αυτο: επιδη συντομα θα αρχησω να γραφω σε "bartimeus style" (το ονομαζω ετσι, επιδη απο το ομονημο βιβλιο εμπνευστηκα αυτον τον τροπο γραφης: Μερικα κεφαλεα σε τριτο προσοπω, απο την οπτικη πλευρα του αφηγητη, και μερικα σε πρωτο, απο την οπτικη πλευρα του Manuelf!) θεωρισα καλητερο να εχετε ενημεροθει εκ των πρωτερων για τον χαρακτηρα του. Παντος, εχεις δικιο, θα αφησω το Suspence για την υπολυπη ιστορια! Smile!
Οντως,δεν νομιζω οτι θα επρεπε να αποκαλυψεις καποια τετοια πραγματα.Θα μπορουσαν να μας κρατησουν πρωσηλωμενους.Οπως και να 'χει,ανυπομονω να συνεχισεις.
Ζηταω εκ των πρωτερων συγνωμη, αλλα πολλες φορες θα αργω να συμπληρονω την ιστορια, τοσσο για λογους φορτομενου προγραμματος, οσο και για λογους εμπνευσης: Δεν γραφω ποτε, ουτε ιστοριες, ουτε στοιχους ουτε στο γροιμοριο μου αν δεν εχω εμπνευση!

Τα κομματια που εξιστορει ο αφηγητης θα συμβολιζωντε με ενα Α στην αρχη, ενω τα κομματια του Manuelf με ενα Μ!
Δεν πειράζει που μας αποκάλυψες κάποιοα πράγματα από τώρα παραμένει να είναι καλό το fan fic και μέχρι τότε μπορεί να βρείς κάτι που δεν ανέφερες.
Πάντος πολύ καλή αρχή και μπράβο που ξεκίνησες και fanfic.εν είναι τόσο εύκολο.Καλή συνέχεια.
Είχε τρελή πλάκα αυτό με το Αlakazam που εγινε Gengar. Lolz. Πάντως ήταν ωραίο.....για να δούμε τι θα γίνει μετά...
μετα απο αρκετη καθηστερηση, επιτελους η συνεχεια:

Μ:

"Καλημερα σας, κυριες και κυριοι, ονομαζομαι Manuelf. Ειμαι ενας εφηβος Ελφ, 217 χρονων, και θα εχω την τιμη να σας παρουσιασω την νεα μου εφευρεση: το γαντι αυρας!"

Απο την εκφραση τους και μονο, καταλαβενες οτι ο μονος συνηρμος που μπορουσαν να κανουν με την αυρα ηταν η σαυρα... Τι παθητικο! Ακομα απορω με τον εαυτο μου που εφυγε απο το Deris-Khan για να κατοικησει με τους προτογωνους! Και ο Kratos με ειχε προειδοποιησει: Η νοημοσηνη των περισσωτερων περιοριζετε σε αυτα που τους υποβαλει το συστημα! Οστωσο, ευτυχως υπαρχουν μερικες λαμπρες εξερεσεις, οπως εκεινος ο νεαρος Σαλοκιν... Α, τωρα που τον θυμηθηκα, υποτιθετε πως θα περασει απο το εργαστηρι σε λιγο. Ας πισω γρηγορα τα ζωα, να μου δωσουν την χρηματοδοτηση να τελειωνουμε!

Ενα χοντρο πλασμα με υποτιποδη νοημοσηνη που υποτυθετε πως ειναι μαγος (αν και αμφηβαλω αν μπορει να φτοιαξει ακομα και μια μικρη σφαιρα φωτιας της προκοπης) με ρωταει:
"-Δηλαδι, αυτο υποτυθετε πως θα κανει την αυρα σου ορατη?
-Βασικα, φιλτατε κυριε Αρχημαγε του Βορειου βασιλιου...
-Λεγε με Φαουστ...
-Βασικα κυριε Φαουστ, το "Γαντι αυρας" επιτρεπει στον χρηστη της ενεργειας να εγγλοβισει στην ψιονικη ενεργεια που χηριζετε μια δεσμη απο την αυρα του η οποια αντανακλα το ιδιο ηλεκτρομαγνητικο φασμα με το χρωμα της αυρας, οστε η ψιονικη ενεργεια να γινει ορατη.
-Δηλαδη, αμα το φωρεσω μπορω να φτοιαξω χρωματιστα στοιχηακα?"

Απο ολα οσα ειπα, αυτο καταλαβε? Τεεεεεεεελος παντον...

"-Ναι, κυριε φαουστ, οπος και "χρωματηστες" ψιονικες σφαιρες, "χρωματιστες" ψιονικες ασπιδες, και γενικα, οτιδηποτε ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κανετε με τις ψιονικες σας δυναμεις, αλλα σε "χρωματιστο"!

οχ, λαθως κηνιση: Χρησιμοποιησα ειρωνια: Ας ελπησουμε πως ειναι τοσσο καθηστερημενος οσο δειχνει και δεν θα προσεξει την ειρωνια, αλοιως αντιο χρηματοδοτηση!

"-Ναι, νομιζω πως η εφευρεση σας ειναι πολλυ ενδιαφερουσα, κυριε Μανουελφ, αλλα για να την εγγρυνω θα πρεπει να την μελετησω... (προφανος συγγρατουσε με δυσκολια την αναγγη να πει "να παιξω μαζι της". Αν δεν ηταν οι υπολοιποι να τον προστατευουν απο ψιονικες επιθεσεις, θα εμπενα στην συνηδιτοτητα του οστε να δω τι σκεφτετε (και αν εχει αυτην την ικανοτητα). Αλλα τωρα, ακομα και αν με ευκολια θα προσπερνουσα τις ασπιδες τους, θα με καταλαβεναν και θα ειχα μπλεξηματα). Θα σας στηλω νεωτερα μεσω του μαγικου μου καθρεπτη (εδω με κουφανε! τοσσο ειχε αυτος την ικανοτητα χρησης μαγικου καθρεπτη οσσο και εγω ειμαι ανθρωπος με μετριες ψιονικες δυναμεις! συγγουρα θα αγγαρεψε κανενα γκομπλιν για την δουλεια αυτην... αργα ή γρηγορα θα πρεπει να κανω κατι για τα δικαιωματα των μαγικων πλασματων...)!
-Δεν θελετε να σας κανω μια επιδηξη?
-Πρωτημω να το μελετησω μονος μου, αν δεν σας πειραζει... (Τοτε το καταλαβα: ολοι οι παροντες (πλην μιας μικρης Half-elf με την οποια εκανα παιχνιδι (χεχε)), με φοβοντουσαν! Σε αλλες περιπτωσεις θα το εκμεταλευομουν προς οφελος μου, αλλα τωρα με ευχαριστουσε ιδιετερα το γεγονος οτι δεν θα παρακολουθουσα το "νηπιαγωγιο των μαγων" με τους παρεβρησκωμενους να παιζουν σαν μικρα παιδια με "χρωματηστες αυρες".)
-Ενταξη τοτε, περιμενω νεα απο τον "μαγικο σας καθρεπτη" (παλι ειρωνια! αυτην την φορα δεν μπορεσα να αντισταθω! Φυσικα, παλι δεν καταλαβε τιποτα!) . Καλο μεσημερι!

Τωρα για να δουμε: Ο μικρος εγινε φυλακας αυρας, οποτε προφανος θα θελει ριολου. Θα του δοσω εκεινο το περιεργο που μπορει και χρησιμοποιει σφαιρα αυρας, θα του αρεσει. Μετα ασε να διαλεξει αλλα δυο απο αυτα που εφερα εδω...

συνεχιζετε...
ΑΠΛΑ ΤΖΑΜΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ
BRABO MANUEL
Μετα απο αρκετη καθυστερηση, επιτελους η συνεχεια:

Α:
Καθως ο σαλοκιν καμαρωνε το σημβολο που ειχε καρφιτσωσει στο πουκαμισο του, μια αλλη σκεψη τριγυρνουσε στο μυαλο του: τι θα ελεγε η φιλη του η Karen, που θα επρεπε να ταξιδευει συνεχως μακρυα της; Θα μπορουσε να ζεισει σε αυτον τον ρυθμο, ή θα επρεπε να χωρισουν...

Σκεπτωμενος αυτα κατεφθηνθηκε προς το εργαστηριο του εκεντρικου Manuelf. Μπαινοντας μεσα, ειδε την αιθουσα σκοτινη, αλλα οταν οι κορες του ματιου του διασταλθηκαν, ειδε στο βαθος της αιθουσας αναμενα κερια. αρχικα σκεφτικε πως ο μαγος θα εκανε καποια τελετη, αλλα οταν πλησιασε, τον ειδε να φιλιετε με μια (οφειλε να το αναγνωρισει) καλονη!

Ξεροεβηξε! Παρ'ολ'αυτα ηξερε οτι ο μαγος τον ειχε ιδη ακουσει να μπενει, με τις οξυες ελφικες αισθησεις του. Τοτε τον ειδε και η καλονη, η οποια, μολης τον καταλαβε, βγηκε απο την πισω πορτα, με ενα ντροπαλο γελακι.

Ο Σαλοκιν πλησιασε τον Μανουελφ. τοτε αρχησαν την συζητηση:
-καλα, στην ηλικια σου, ακομα δεν βαρεθηκες να παιζεις παιχνιδακια με την καθε τυχεα (λεει ο Σαλοκιν με περιπαιχτικο υφακι)
-πρωτων, η ηλικια μου ειναι μια χαρα, τα χρωνια στους ελφ πανε διαφορετικα απ'οτι στους ανθρωπους, και δευτερον, η μικρη δεν ειναι τυχεα, μαληστα ειναι αρκετα σημαντικη, μιας και την εστειλε ο Βασιλιας σας μαζι με το μεγαλο συνεδριο του Φαουστ (στο ονομα Φαουστ, ακουστικε ενας ελαφρις ειρωνικος τονος)
-Και γιατι εγω παω στοιχημα οτι δεν θυμασε καν το ονομα της;
-Ελα τωρα, μην το παρακανεις...
-Τοτε, πες μου το ονομα της!
-Καλι... κατι...
-Καλικατι; δεν το ξερω αυτο το ονομα!
-ΛΟΙΠΩΝ, το θες το ποκεμον σου, ή να το κρατησω δικο μου; (επισης περιπεχτικο υφος).
-Ρε φιλε, εγω για το καλο σου το λεω, γιατι δεν κανεις μια μονιμη σχεση, να δεις ποσο ωραια ειναι;
-Επιδη, την τελευτεα φορα που εκανα μονιμη σχεση με ανθρωπο, μετα τα 40 της δεν βλεπωτανε! Ασε που οι δικες σας εχουν πολυ μικρο χρονο ζωης!
-Σου θυμιζω οτι δεν ειμαι 100% "δικος τους", και οτι ειμαι κατα 1/4 ελφ! Και εν πασι περιπτωση, γιατι δεν κανεις σχεση με καποια ελφ.
-Τι θα ελεγες να μου γνωριζες την αδερφη σου, τοτε (παλι περιπεχτικο υφος)
-Μην το γελας! κατι μπορει να γινει, μην το αποκλειεις!
-Αφου αυτη μενει στην αλλη μερια της γης!
-...κι εμεις θα ταξιδεψουμε!
-Τι ενοεις εμεις? εσυ το ειπες, αλλα εγω δεν συμφωνησα ποτε σ'αυτο! Εχω το εργαστηρι μου εδω, τους φιλους μου...
-Αφου εσυ ο ιδιος ειπες οτι θελεις να κανεις μια ερευνα σχετικα με τα ποκεμον...
-...ναι, αλλα...
-και η αδερφη μου μου ειχε πει στον καθρεπτη οτι ανυπομονει να σε γνωρισει, οταν της ειπα οτι γνωριζω τον Μεγαλο Ηρωα του πολεμου των σκιων...
-...αληθεια;
-ναι!
-τι να κανω: η μεγαλη μου αδυναμια! δεν μπορω να χαλασω χαρη σε κοπελα...
-οποτε;
-Το ξερω οτι θα το μετανοιωσω, αλλα νταξ, φευγουμε σε 3 μερες!!!
Btw, σου εχω κρατησει ενα ριολου που μπορει να χρησιμοποιει σφαιρα αυρας. Μετα θα δουμε για τα υπολιπα...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

συνεχιζετε...
-
Pages: 1 2
Reference URL's