Legendary Pokémon

Full Version: RAP CORNER
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
επειδη ο χαραλαμποσ ανοιξε ενα παρομοιο...

ΟΚ εδω θα ποσταρετε οτι εχει σχεση με ραπ: δικε σας ριμες,rap batles,καινουρια τραγουδια κλπ

αφιερομενο στον salamence...

yo Σπυρο μας εφυγες και πηγες μακρια
αλλα σε σκεφτονται ολου του forum τα παιδια
δεν το λεω μονο εγω αυτο
αλλα οποιον και να ρωτησης θα σου πει''και 'γω ειμαι εδω''
και ας μην απαντησης...
μονο αυτa ειχα να πω για αυτο τελειωνω μ' ενα goobye και ενα ΥΟ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ...;)keep up!!!
Τι λε' ρε που δεν θα απαντησω...Ωραια η ριμα σου.Συγκινηθηκα...Just kidding.Ποτε (η σχεδον ποτε) δεν συγκινουμαι.Τεσπα ωραια η ιδεα σου.Ελπιζω να υπαρχουν αρκετα μελη στο φορουμ που να ασχολουνται με τη ραπ.Θα ποσταρα κι εγω καμια ριμα,αλλα βαριεμαι και δεν ειμαι στις καλες μου σημερα...

Edit:29 views και μονο ενα reply (το δικο μου) = δεν υπαρχουν πολλα μελη στο φορουμ που να ασχολουνται με ραπ = μας βλεπω να κουβεντιαζουμε μονοι μας,Τασο...
Βασικά η Rap σαν μουσική δεν μου αρέσει.Αυτό που μου αρέσει όμως είναι οι ομοικαταληξίες.Όχι οι ότιναναι όμως όπου μερικοί κάνουν τέτοιες και δεν βγάζεις νόημα αλλά οι ''πετυχημένες'' όπου γίνονται οι ομοικαταληξίες χωρίς να χάνει το τραγούδι ή ότιάλλομπορείναείναι την ουσία του.
Εγώ δεν ασχολούμε με Ραπ, όντως.Προτιμώ την PoP.Παρόλα αυτά μερικά κομμάτια μπορεί πραγματικά να αξίζουνSmile.

(25-09-2009 04:57 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Edit:29 views και μονο ενα reply (το δικο μου) = δεν υπαρχουν πολλα μελη στο φορουμ που να ασχολουνται με ραπ = μας βλεπω να κουβεντιαζουμε μονοι μας,Τασο...

omg, όλο και θα υπάρχουν just waitSmile

PSn1:καλή ραιμ Tassara αλλά στους 1-2 ήταν καλύτερη όμως..
PSn2:Σκεφτικά να κάνω και γώ PoP(ular) corner αλλά ευτηχώς για σας δεν θα κάνωToungue.
Λοιπόν ,η ραπ κακά τα ψέματα είναι μάλλον το μοναδικό είδος ελληνικής μουσικής που ακούω. Αλλά όχι όλα τα είδη (δηλαδή δεν ακούω κάτι μάπες όπως ο : Υποχθόνιος κ.λ.)

Μόνο καλούς (π.χ: Ημισκούμπρια) , επίσης μου αρέσουν και τα αμερικάνικα τραγούδια ραπ. Γενικώς είναι το 3ο αγαπημένο μου(με μεγάλη διαφορά από το 2ο) είδος μουσικής.

Kαι μην πάω και φτιάξω κανά ροκ κόρνερ. (για μέταλ υπάρχει ήδη).
Λοιπων, περα απο το οτι τα περισοτερα τραγουδια που γραφω ειναι σε ραπ, δεν μπορω να πω πως ανοικω 100% στην Hip-Hop κουλτουρα. Βασικα, δεν μου αρεσει να κατηγορηματοποιουμε και να βαζω ταμπελες. Μην με παρεξηγησετε, μου αρεσει η κουλτουρα του Hip-Hop, αλλα εχω την δικη μου πρωσοπηκοτητα: ειμαι ελευθερος!

Αυτο τωρα που δεν αντεχω με τιποτα, ειναι κατι Hardcore προκατελημενοι που σου λενε τι τυπο μουσικης πρεπει να ακους, ή απο ποιον καλητεχνη! Επιδη γραφω ραπ, δεν σημενει οτι δεν θα εκτημησω την ποπ του Χαντζηγιαννη/Ρουβα ή μερικα κομματια του Dave Mustane που τα σπανε! Ουτε θα επικρηνω μια μουσικη με αξια οπος πχ το "traffic" του Tiesto μονο και μονο επιδη ειναι εμπορικο! Ολλα αυτα ειναι δογματισμοι, και το μονο που φερνουν ειναι περισσοτερο μισος και βια σε εναν ιδη πληγμενο κοσμο!

Edit:
Σημερα, 10/7/2010, την πρωτη προηνη ωρα, θελω να μοιραστω κατι με ολους: http://www.youtube.com/watch?v=mR12LtwWsh8 . Οταν γραφτηκε ημουν μολις 5 χρωνων, και παρ' ολα αυτα, ειναι ακομα και σημερα συγχρονο. Παρακαλω ακουστε το, δεν θα χασετε!
Reference URL's