Legendary Pokémon

Full Version: Τι anime παρακολουθειτε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
EISASTE APO 16-20 ETWN KI VLEPETE PAIDIKA!!!!KALA KANETE EGO DHLWNW FANATIKOS 8AUMASTHS TOU SPONGEBOB.AUTA TA ANIME POU GRAFETE PIO PANW DEN TA EXW 3ANAAKOUSEI...
Άλλο Animé και άλλο παιδικά. Τα Animé έχουν στυλ, τα παιδικά δεν έχουν. Παιδικά(Cartoon) είναι ο Μπομπ σφουγγαράκης, ο TenTen, Tom και Jerry κτλ. Animé είναι Code Geass, K-ON, Gintama, Full Metal Alchemist, Kateikyoushi Hitman Reborn κτλ.

Γενικά, Animé είναι ότι animation προέρχεται από την Ιαπωνία. Και Animé βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δηλαδή από 0 μέχρι >9000.

Για όσους postαραν ενώ δεν ήξεραν ΚΑΝ τι είναι το Animé, /facepalm.

Damn, read that.
(05-10-2009 11:57 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Άλλο Animé και άλλο παιδικά. Τα Animé έχουν στυλ, τα παιδικά δεν έχουν. Παιδικά(Cartoon) είναι ο Μπομπ σφουγγαράκης, ο TenTen...

...Jesus Christ Superstar ρε.

Δεν υπάρχει ο όρος παιδικά κατ'αρχάς.

Είναι ένας ηλίθιος 'ελληνικός όρος' για να περιγράψει οτιδήποτε μπορούν να δουν τα παιδάκια χωρίς συναίνεση. ΚΑΙ τα ανιμε δλδ. Είναι σαν τη φάση που όλα τα καρτούν τα λένε μικυμάους >_< Άρα δεν υπάρχει, είναι απλά σπαστικό.
Και όπως υπάρχουν και ανιμε που δεν κάνουν για παιδάκια, υπάρχουν και καρτούν. Και δεν μπορείς να πεις οτι δεν έχουν στυλ, επειδή υπάρχουν διάφορες μορφές και δεν έχουν σελ-σεηντ, ή ανωμάλως μεγάλα μάτια και bewbs :Ρ

A, και τα ανιμε βγήκαν πολύ μετά τα πρώτα καρτούν, σαν μια προσπάθεια αντιγραφής και αφομοίωσης του δυτικού πολιτισμού. I blame Bambi the deer.

Kαι από ανιμε, τώρα-τώρα, βλέπω FMA: Brotherhood, Bleach, Umineko No Naku Koro Ni, Code Geass, Gintama, μπλα μπλα οκθξ

inb4: ξύλο!
Φυσικά! Όλο το φταίξιμο στους βάρβαρους έλληνες καταναλωτές/τηλεθεατές! Τα παιδικά είναι όρος αυτών των αστοιχείωτων. Τα μη ανιμε hentai τι είναι δηλαδή, παιδικά; Στο βίντεο κλαμπ μου στο τομέα καρτούν έχει το Bible Black να πούμε.

ΕDIT: Το αβαταρ μου ειναι fail
Λαϊκή απαίτηση: ο τίτλος να αλλάξει γενικά σε καρτουν-ανιμε για να πλακωνόμαστε και γιατί νομίζω έχουμε θρεντ για να λέμε τι ανιμε-καρτουν βλέπουμε. Νομίζω. :Ρ

Ρισπεκτ στον φρ3 και σε μένα, επαναφέραμε τον Καθηγητά Συμήδα στο ΛΠ.
To anime pou tonizetai re paidia?

Skorp.Nice to meet ya!
To avatar sou einai teleio.Kairo eixes na emfanisteis.Exw dei paliotera sou posts kai eisai oraios tupos na poume.
(05-10-2009 11:57 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Damn, read that.
wikipedia , man's best friend....
(05-10-2009 12:53 PM)Pr. Birch Wrote: [ -> ]Φυσικά! Όλο το φταίξιμο στους βάρβαρους έλληνες καταναλωτές/τηλεθεατές! Τα παιδικά είναι όρος αυτών των αστοιχείωτων. Τα μη ανιμε hentai τι είναι δηλαδή, παιδικά; Στο βίντεο κλαμπ μου στο τομέα καρτούν έχει το Bible Black να πούμε.

ΕDIT: Το αβαταρ μου ειναι fail

HAX! prof is back. α και τα hentai είναι τα καλύτερα ανιμε , γιατί τα βλέπει και ο παππούς μου.....(λολζ) και του αρέσουν.

Βασικά πολλοί βλέπουν μόνο shnonen anime , τα οποία έχουν οver 9000 episodes.....

και ο Spongebob δεν είναι anime....>.<
Exo na protino merika anime: DEATH NOTE, AIR GEAR KAI D-GRAY MAN. Smile
T hentai kirios p***o ine h kano lathos?
ναι , αυτό είναι. Τα σπάνε έτσι;
Ναι τα σπανε αλλα δεν μπορεις να βρεις ολοκληρω episode στο internet. Toungue
Βολέψου με μανγκα τότε. Είναι πιο πρακτικό :Ρ
[Image: 25pqnib.jpg]
(05-10-2009 10:34 PM)Castiel666 Wrote: [ -> ]Ναι τα σπανε αλλα δεν μπορεις να βρεις ολοκληρω episode στο internet. Toungue

ti les... xD
Thread to be moved to the Spam Corner =P

Also, Στρατε, δε μπορείς στο γιουτουμπ εστω, ολα τα χενταη εκει είναι φάρσες :<
Απο anime ειμαι μια χαρα απο τοτε που τελειωσα το DeathNote δεν χρειαζετε να δω αλλα. Toungue
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's