Λοιπον,εδω περα μπορουμε να ποσταρουμε τα site με τα οποια ασχολουμαστε (εξαιρειται το LP,of course).Και για να αρχισω,λεω οτι ειμαι μελος στο
YouTube και
οριστε το (φτωχικο) Channel μου.Επισης ασχολουμαι πολυ με το
Serebii.
ΥΓ:Ελπιζω το thread να μην ειναι αποτυχια...
Edit:...αλλα μαλλον ειναι.
Edit2:Σιγουρα ειναι fail.Σε λιγο τα Views θα ξεπερνανε τον πληθυσμο της Κινας και θα εχουμε μεινει στο 1 Reply...
Λοιπόν , ασχολούμαι με το Youtube(my
Channel herez.) , onepiece.gr , komixmag.gr....με αυτά κυρίως....
Ασχολουμαι με το menshealth.gr, το facebook.com, το youtube.com kai serebii.net.
εγω ασχολουμαι με youtube (το channel μ θα το δειτε στο προφιλ μ), fyletikesmaxes.gr & nintendo.gr
με το facebook
και κανενα αλλο
εγω ασχολουμε με το
devianart μου το φορουμ του aion server μου
infinite aion forum
το photobuncket το youtube αλλα δεν θυμαμε τον κωδικο μου και δεν ανεβαζω βιντεο ετσι και αλιος απλος σχολιαζω και μετα λιγο με το windows live.
to kanalaki mou einai
edw. sta epomena posts sxoliaste tin kanalara mou
Facebook.com,hotmail.com,pokeplushies.com,PokemonTrainingEliteForce,romulation.net,serebii.net,friendcodes.com,tppcrpg.net,pspmod.com,supermariocommunity,supercheats.com,nintendo.gr,youtube.com kai diafora alla...
Πάνω κάτω ό,τι κάνουν όλοι, μπαίνω στο youtube, σε διαφόρα sites για να βλέπω anime και για manga, contra.gr για αθλητικά,gamespot κτλ για νέα σχετικά με videogames(και cheats :P)...
Σκεφτόμουν επίσης να φτιάξω account στο youtube για να ποστάρω κάτι wifi battles που είχα τραβήξει, αλλά όλο το μετανιώνω.
Re eleos gaiti mpenete gia cheats, axristi iste? Me cheats den euxaristiese to game!!
Cheats ξέρεις δεν είναι μόνο το "+100000 $'' ή "unlimited ammo" ή "always full health" και άλλα τέτοια, τα οποία δε χρησιμοποιώ.
Υπάρχουν cheats που ξεκλειδώνουν extras όπως γίνεται πχ στα guitar hero με το hyperspeed ή σε άλλα παιχνίδια με επιπλέον πίστες/ρούχα που δε βρίσκεις αλλιώς(όπως το sims 3).
Ας μείνουμε στο θέμα του thread όμως...
Nia re file ksero alla mporis na ta kanis kai xoris cheats, siga min kathiso na valo cheat na to kseklidoso,kalitera na to kano ego na niotho tin xara.
Aναφέρομαι σε αυτά που χρειάζονται
απαραίτητα κωδικούς, όπως το hyperspeed του guitar hero. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να βάλω κωδικούς που μειώνουν την ευχαρίστηση του παιχνιδιού και αν το κάνω θα έιναι απλά για να σπάσω πλάκα.
Και επειδή το θέμα του thread δεν έχει να κάνει με όλα αυτά, πιστεύω πως είνναι ώρα να σταματήσουμε
facebook,εδω,youtube,serebii και κατι αλλα που δν θυμαμαι τ ονομα τους......λιγα ειναι παντως....
serebii.net youtube.com htf.com mystikes.selid.es <=γαματο site με γριφους και αλλα πολλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.....