Η παιδεια παντα θα εχει τα χαλια της επειδη αν την φτιαξουν μετα δεν θα εχουν τι να λενε οτι θα φτιαξουν (οπως συμβαινει και με την υγεια)
Παιδεια + Υγεια παντα θα εχουν καποιο ψεγαδι
αν και προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα θελησης το να μαθεις και να γινεις σωστος ανθρωπος-πολιτης γιατι ενταξ οι καθηγητες προσπαθουν (οχι ολοι, καθως δεν υπαρχει ελεγχος), αν καποιος θελησει να μαθει, θα βρει τροπο, και εδω πλεκονται τα φροντιστηρια, αλλος ενας κλαδος που επωφελειται αφανταστα απο την κατασταση.
αν καποιος εχει προβλημα με την κυβερνηση να κατεβει σε πορεια να δωσει το παρον, το να κανεις γκρουπ στο φεησμπουκ του τυπου "
κατω η κυβερνηση" δεν σε κανουν επαναστατη και δεν ωφελουν κανεναν
p.s. παρατηρησα οτι πεταγομαι απο το ενα θεμα στο αλλο, δεν βλεπω να γραφω καλα στην εκθεση :\
p.s.2 το γκρουπ το βρηκα απλως κανοντας αναζητηση την λεξη κυβερνηση
εγώ πιστεύω πως ο νήν κάτι πάει να κάνει (και έχει κάνει κάτι) αλλά δεν νομίζω πως θα σώσει και την χώρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματας.
Πάντος ότι προσπαθεί..προσπαθεί.
Όλοι ίδιοι τελικά , δεν έχω δει καμία διαφορά προς το παρών.
Staraptoras Wrote:xronia polla
καλή νύχτα και καλό πάσχα
τα μαθατε?για τους νεους φορους?ευτυχως που δεν καπνιζω,0,5 εως 1 euro θα αυξηθουν οι τιμες τους -_-
αν το κρατος πρεπει να βαλει καπου φορους ειναι στα ποτα και στα τσιγαρα, και αυτο το λεω εγω που την μπυρα την απολαμβανω οσο τιποτα αλλο
και επειδη αυτα ερεθιζουν οι πωλησεις θα συνεχιστουν κανονικα, αρα κλαην
Λοιπον,αυτο το thread εχει παραμεληθει παρα πολυ καιρο ενω εχουν γινει πολλες εξελλιξεις σχετικα με το θεμα....Οπως:
α)πιθανοτητα υποτιμησης του Ευρω
β)αυξηση πιθανοτητας του γεγονοτος να κατευθυνθουμε προς το Ε.Ν.Τ. για δανεισμο χρηματων
γ)παραχωρηση της Βιζας απο τον Προεδρο των ΗΠΑ,Ομπαμα
δ)Τζουλια
Αυτα ειναι τα θεματα που εχουν συνταρραξει τον ελληνικο λαο οπως και ενα τελευταιο οτι μερικοι θελουν παλι τη δραχμη....Τα νεα παιδια που εχουν μαθει στο Δημοτικο να λυνουν προβληματα με ευρω πως θα τα λυνουν αν πραγματοποιηθει η επαναφορα της δραχμης?!
Κάτσε να λύσουμε τα δικά μας επείγοντα προβλήματα και μετά λύνουμε το πρόβλημα των μαθηματικών δημοτικού.
(25-03-2010 03:28 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]Λοιπον,αυτο το thread εχει παραμεληθει παρα πολυ καιρο ενω εχουν γινει πολλες εξελλιξεις σχετικα με το θεμα....Οπως:
α)πιθανοτητα υποτιμησης του Ευρω
β)αυξηση πιθανοτητας του γεγονοτος να κατευθυνθουμε προς το Ε.Ν.Τ. για δανεισμο χρηματων
γ)παραχωρηση της Βιζας απο τον Προεδρο των ΗΠΑ,Ομπαμα
δ)Τζουλια
Αυτα ειναι τα θεματα που εχουν συνταρραξει τον ελληνικο λαο οπως και ενα τελευταιο οτι μερικοι θελουν παλι τη δραχμη....Τα νεα παιδια που εχουν μαθει στο Δημοτικο να λυνουν προβληματα με ευρω πως θα τα λυνουν αν πραγματοποιηθει η επαναφορα της δραχμης?!
Αν φέρουμε πίσω την δραχμή τα παιδάκια στο δημοτικό θα κάνουν πλιάτσικο στα σούπερμάρκετ,δεν θα λύνουν προβλήματα
Πάντως,όλα αυτά τα μέτρα που επιβάλλονται τόσο από την Ε.Ε. στην χώρα μας αλλά και από το Δ.Ν.Τ. σε άλλες χώρες εκτός ότι κατακρεουργούν τον απλό πολίτη της κάθε χώρες δεν δίνουν καμία λύση.Η Ιρλανδία παραδείγματος χάρη έχει πάρει τόσα δάνεια από το Δ.Ν.Τ.(αν θυμάμαι καλά),η κυβέρνησή της ακολουθεί την πιο σκληρή οικονομική λιτότητα και παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμα στο χείλος του γκρεμού..Προσωπική μου άποψη είναι ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική ευνοεί εν μέρει την οικονομία μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα...Και όπως είχε πει και ο Γεώργιος Παπανδρέου:"όταν οι αριθμοί ευημερούν,οι πολίτες πένονται".
Χαίρομαι πάντως που αυτό το topic έχει μόνο 4 σελίδες!Σε προηγούμενο φόρουμ που ήμουν γινόταν χαμός σε τέτοια θέματα.Προσβολές,βρισίδια και ban έπεφταν βροχή!Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό
Εμένα η κατάσταση έχει αρχίσει να μου τη δίνει.Οι μισθοί δεν πέφτουν...κάνουν ελεύθεροι πτώση και οι τιμές των προϊόντων φτάνουν στον Θεό!Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βενζίνη.Θυμάστε τότε που πριν κάμποσο καιρό (το καλοκαίρι νομίζω) ανέβηκε πάνω από το ένα ευρώ η τιμή της παλεύαμε να την κατεβάσουμε πάλι;Εγώ θυμάμαι πως το ένα ευρώ για βενζίνη μας φαινόταν πολύ.Τώρα πια η βενζίνη είναι κοντα στο 1,5 ευρώ ανά λίτρο.
Από την άλλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αποχαιρετούν σιγά σιγά τους μισθούς τους.Θα μου πείτε πως μένω εξωτερικό και οι γονείς μου παίρνουν πιο πολλά.Σκοπεύουν να φέρουν όλους τους εκπαιδευτικούς πίσω στην Ελλάδα γιατί "είναι μεγάλο έξοδο για το κράτος".
Τέλεια.Λέτε κανά θαύμα να μας σώσει;Εγώ λέω πως ίσως,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι αρκετό.
Νταξ,αν δεν έχω ακούσει κάτι σωστά και είπα βλακεία,διορθώστε με.Δεν ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα.
(01-04-2010 12:37 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Εμένα η κατάσταση έχει αρχίσει να μου τη δίνει.Οι μισθοί δεν πέφτουν...κάνουν ελεύθεροι πτώση και οι τιμές των προϊόντων φτάνουν στον Θεό!Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βενζίνη.Θυμάστε τότε που πριν κάμποσο καιρό (το καλοκαίρι νομίζω) ανέβηκε πάνω από το ένα ευρώ η τιμή της παλεύαμε να την κατεβάσουμε πάλι;Εγώ θυμάμαι πως το ένα ευρώ για βενζίνη μας φαινόταν πολύ.Τώρα πια η βενζίνη είναι κοντα στο 1,5 ευρώ ανά λίτρο.
Από την άλλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αποχαιρετούν σιγά σιγά τους μισθούς τους.Θα μου πείτε πως μένω εξωτερικό και οι γονείς μου παίρνουν πιο πολλά.Σκοπεύουν να φέρουν όλους τους εκπαιδευτικούς πίσω στην Ελλάδα γιατί "είναι μεγάλο έξοδο για το κράτος".
Τέλεια.Λέτε κανά θαύμα να μας σώσει;Εγώ λέω πως ίσως,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι αρκετό.
Νταξ,αν δεν έχω ακούσει κάτι σωστά και είπα βλακεία,διορθώστε με.Δεν ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα.
Αυτό που είπες για τους εκπαιδευτικούς δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά μπορεί και να ισχύει..Έχουμε πολλά να δούμε πάντως!Και ας ελπίζουμε σε θαύματα!Κάποτε είχα ακούσει να λένε πως για να δεις ένα θαύμα πρέπει να ελπίζεις σε αυτό!Οψόμεθα
Ναι,σωστά.Σκέφτονται να τους φέρουν πίσω.Δεν σκοπεύουν (ακόμη).
(01-04-2010 02:25 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Ναι,σωστά.Σκέφτονται να τους φέρουν πίσω.Δεν σκοπεύουν (ακόμη).
Πολλά σκέπτονται και υποσκάπτονται και αυτό με προβληματίζει
Και το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί με την επιστροφή των εκπαιδευτικών.Σε ποια χώρα του εξωτερικού βρίσκεσαι;;(SPAM)
Στο Σουδάν είμαι.Όντως το πρόβλημα δε λύνεται έτσι.Άλλοι είναι που τα έχουν πάρει τα λεφτά όμως.Αλλά όσα και να πάρουν από τους δημόσιους υπαλλήλους,δεν ξεχρεώνουν τίποτα.Δεν αρκούν τα λεφτά.