Legendary Pokémon

Full Version: Ιδέες για Nicknames
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Στο infernape συνήθως κάνω παραλλαγές με το ape, όπως πχ infernRape και στο shoddy που χωράνε περισσότερα γράμματα ApeOfSpades(από τραγούδι) ή human wanna be.
Επίσης καλά θεωρώ και τα AipomOnFire, WillOWisp...
Τώρα υπάρχουν και τα σοβαρά όπως Sun Wukong(μυθική μαϊμού της Ιαπωνίας) ή το Inferno.
Το Inferno το έχω εγώ στο 1 από τα μου Infernape Toungue.Βασικά σε 2 από τα 3.Και το άλλο Raper Toungue.
οκ θα ρωτισω και τον ΝΜ2 για κανα ονομα για το infernape
(26-10-2009 08:09 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]infernRape

Απίστευτο, requesting permission to use. Toungue

Τώρα άλλο καλό nick δεν μου έρχεται, ένα που είχα κάποτε στο Shoddy το λέγανε Flameister (χωράει και in-game) κι ένα in-game το είχα βγάλει R.Simmons (search youtube for "Ron Simmons damn").

Anyway, το καλύτερο nick που έχω σκεφτεί κατά τη γνώμη μου είναι Flashblack για Absol. Ακόμα βέβαια δεν έχω breedάρει για Absol αλλά τέσπα, θα γίνει κι αυτό κάποτε.
(26-10-2009 10:42 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(26-10-2009 08:09 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]infernRape

Απίστευτο, requesting permission to use. Toungue

Permission given Toungue

Anyway, ο περιορισμός του παιχνιδιού στα γράμματα είναι πολύ σπαστικός. Σχεδόν κάθε φορά που μου 'ρχεται ένα καλό nick απογοητεύομαι αφού δε χωράει και καταλήγω να του κόβω τα μισά φωνήεντα για να το βολέψω...
μερικα Nicks που εχω δώσει σε δικά μου

Breloom:Sakura(Naruto Character, αν ήταν αγόρι θα το έλεγα Naruto!)
Togekiss:WhitePeace
Gengar:R.I.P
Azelf:tinyTERROR
Manaphy: SeaPrince

και λέω να ονομάσω(αν μπορω) το Feraligatr Aligator(τι άλλο; ) και οταν με το καλο πιάσω το Darkrai, θα το ονομάσω Dark Lord(το θελω με καλα IV's και βαριέμαι να το πιάνω και να είναι κακα... αν ξαναβρω χρονο και διάθεση θα παω να το πιάσω)
Εγώ συνήθως βάζω αυτά που λέει στο pokedex, για παράδειγμα το Garchomp μου το λέω Mach και το Skarmory το λέω ARMOR BIRD.
Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα ονόματα αντιπροσωπεύουν πλήρως τα pokemon.
Τώρα, μερικές φορές προτιμάω άλλα ονόματα που ταιριάζουν περισσότερο σε κάποια pokemon και μου 'ρχονται όταν τα πιάνω.
Για παράδειγμα, δεν μπορούσα να βρω κάτι πιο τέλειο από Amphi για το Ampharos μου ή fern για το Ιnfernape μου.

Επίσης, πολλά ονόματα που έβαλα στα pokemon προήλθαν από χαζομάρα μου, όπως στο Gengar που ήθελα να το ονομάσω NIGHT αλλά πάτησα κατά λάθος το Ν και μου βγήκε NIGHTN.

Κάποια άλλα nicknames τα έγραψα greeklish. Όπως στο Camerupt: Zavoliaris ή στο Dialga Spastiko.

Μετά, υπάρχουν και τα πιο δυναμικά ονόματα όπως Death, Terror, Unbeatable ή πιο συμβολικά όπως Never ή κάποιο χρώμα.

Μπορείτε επίσης να ονομάσετε το pokemon κάπως σε σχέση με τη nature ή το ρόλο του στη μάχη.
Έχω πολλή έμπνευση...

Μια ιδέα είναι να βάλουμε τα ιαπωνικά ονόματα των pokemon: Manectric-Livolt.
Από την ιδιότητά τους: Togekiss-Hustle
Μερικά ονόματα για πλάκα: Bibarel-Box/Mat (το έχω βάλει σε ένα δικό μου και γελάω πολύ).
Μερικά συμβολικά όπως το Am I? ή το I Am...
Επίσης, το όνομα μιας επίθεσής τους είναι ωραίο όνομα: Infernape-Blast Burn.
Οι τύποι των pokemon είναι μια άλλη ιδέα: Drapion-Poison, Houndoom-Dark Fire.
Κόβοντας τα ονόματα δημηουργείται ένα εξίσου καλό: Staraptor-Star/Stara.
Για τύπους νερού ένα καλό είναι το Tide Wave.
Για ghosts καλά είναι τα Mean Eyes και Spook.
Επίσης, το Foot Ball το έβαλε ένας φίλος μου σε Voltorb και το Sparky Eyes σε Luxry.
ακουστε τα δικα μου!!:

salamance:Venus
gengar:casper
weavile:DarkMiss
jynx:filaki?
gengar:theHell!
alakazam':bigNERD

ειχα εμπνευση δεν μπορειτε να πειτε!
Egw epimenw sto most suitable onoma pou exw dosei pote se pokemon,sto Mobius pou kouvalaei to Regice mou.Epishs,kalo onoma gia Blastoise einai to Shellshocker apo thn tainia me to Mewtwo, alla egw ton exw onomasei Shellsoccer(Attention:Den xoraei olo kai kati exw kopsei alla den 8umamai ti.
To Cerberus κάνει για Houndoom;Επίσης,το IronMaiden είναι καλό για Metagross;
Για τν Houndoom πιστευω θα πηγαινε κατι σε Helldog η κατι παρομοιο,για Metagross δν εχω πολυασχοληθει

Μερικα απ τα δικα μ

Hippowdon: Dustblast
Shuckle: Tankshell
Electivire: Zeus ή Thor
Dugtrio: Wormtres
Lucario: Ninjichu
Alakazam: Psychakias
Umbreon: Luna

EDIT:Also,Starptora ενα καλο Nick γ Infernape κατα τ γνωμη μ ειναι το Ace...απο τον "Fire Fist" Ace (Portgas D. Ace) στο O.P
ariados:spiderman
arceus:superman or Chuki(from Chuck Norris Wink )
gliscor:batman
loudred:annoying
magikarp:wt...?
articuno:gyu wool(χειμωνας στα κορεατικα)
αν και δεν δινω ψευδωνυμα στα ποκεμον θα πιασω το lv 100 Magikarp απο το resort area και θα το ονομασω wt..? αλλα και με το f

ενα nick για torterra please και οχι terra ή frsty(foresty)

Infernape nick : torch
Θυλικο Butterfree: Free Lady
Gengar: Deatheater
Πρασινο Machamp:Hulk
Manectric: Bolt Dealer
Ninetales: Fire Spirit
Metagross: Blue Force
Snorlax: Big Guy
Breeded Snorlax : Big Guy jr

Δεν ξερω αν ο NM2 εχει αναφερει το φοβερο ditto του "Tyrikeftes".

Επισης, μια ιδεα για χρησιμες ονομασιες: Οταν κανω μεγαλα Breeding Chains ονομαζω καθε Pokemon αναλογα με τα δυνατα του Stats. Για παραδειγμα σημερα εσκασα ενα Scyther με 31 IV σε Attack και Sp. Def και το ονομασα AttSpDef . Αυτο βοηθαει πολυ στο να διαλεγεις πια Pokemon θα βαλεις για Parents αναλογα με το τι Stats χρειαζεται να πετυχεις στο παιδι.
(10-11-2009 02:11 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Θυλικο Butterfree: Free Lady
Gengar: Deatheater
Πρασινο Machamp:Hulk
Manectric: Bolt Dealer
Ninetales: Fire Spirit
Metagross: Blue Force
Snorlax: Big Guy
Breeded Snorlax : Big Guy jr

Δεν ξερω αν ο NM2 εχει αναφερει το φοβερο ditto του "Tyrikeftes".

Επισης, μια ιδεα για χρησιμες ονομασιες: Οταν κανω μεγαλα Breeding Chains ονομαζω καθε Pokemon αναλογα με τα δυνατα του Stats. Για παραδειγμα σημερα εσκασα ενα Scyther με 31 IV σε Attack και Sp. Def και το ονομασα AttSpDef . Αυτο βοηθαει πολυ στο να διαλεγεις πια Pokemon θα βαλεις για Parents αναλογα με το τι Stats χρειαζεται να πετυχεις στο παιδι.

eipxei prasino machamp?????????????
Αν εννοεις "Υπαρχει πρασινο Machamp;" η απαντηση ειναι "Ναι, το Shiny Machamp ειναι πρασινο" : http://www.legendarypokemon.net/pokedex/Machamp/imagery
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's