Legendary Pokémon

Full Version: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pokemon TCG
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η επίσημη ανακοίνωση απο την Κάισσα σχετικά με το Πανελλήνιο τουρνουά:

Το παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες Pokemon δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: ήταν το πρώτο παιχνίδι με κάρτες που έγινε μαζικό φαινόμενο σε όλο τον κόσμο και είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά ακόμη, μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του των παιχνιδιών και αντικειμένων με την μάρκα Pokemon. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο στην Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ οι πωλήσεις του παιχνιδιού σημειώνουν νέα άνθηση καθώς τροφοδοτημένο από τις τηλεοπτικές σειρές παραμένει ζωντανό και προσελκύει καινούργιους παίκτες. Στο Στράτος Βασιλικός, το Σάββατο 15 Απριλίου, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pokemon που θα προσφέρει στον πρώτο νικητή τα αεροπορικά εισιτήρια για τις ΗΠΑ, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε πως και στο Pokemon, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έχει τα ελληνικά χρώματα!

Απο το site μας θα παραστούν ο Arty2 και ο Blue για να καλύψουν το γεγονός και για να δώσουν σπάνια Pokémon σε όσους έχουν τις κασσέτες τους μαζί. Το τουρνουά θα γίνει το Σάββατο 15 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα). Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

eklektos

kserete se ti format tha einai to to Panellinio?Thnx
Λογικά θα είναι στο closed (δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται έτσι) αυτό δηλαδή που επιτρέπει μόνο κάρτες απο τις τελευταίες συλλογές.
Λοιπον για να ξερετε εγω θα δωσω 5 Gastly με Timid nature,Petaya berry και 4 πολυ καλες egg moves και μερικα water starters με διαφορα σπανια berries.Ολα τα pokemon θα εχουν pokerus.Αν θελετε κατι διαφορετικο πειτε το γρηγορα γιατι θελουν και καποιο χρονο να φτιαχτουνWink
Έχω κάρτες 3ης γενιάς αλλά είναι λίγες.. πρέπει να αγοράσω περισσότερες .. το πρόβλημα είναι ότι θα θέλω και μεταφραστή..
Λοιπόν, 15 Απριλίου πέρυσι, 15 Απριλίου και φέτος. Κυριακή αυτή τη φορά. Και λίγο πιο επίσημα εδώ. Μετά το τουρνουά το προηγούμενο Σάββατο, I'm on fire και δεν σκοπεύω να χάσω το Games Fair. Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που θα πάει. Και για όσους ενδιαφέρονται (αν ενδιαφέρεται κανείς) το deck format θα είναι modified [παίζουν οι συλλόγες μετα την EX Deoxys (και η EX Deoxys)].
καλυτερα να δηλωσουν πσοι πανε.εγω θα παω.
Χμ, ίσως περάσω γιατί μένω πάρα πολύ κοντά, ίσως και για να παίξω Yu-Gi-Oh αλλά αυτό θα το ξέρω απο την επόμενη βδομάδα.
Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μέρος αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Ποιες συλλογές είναι μετά την Ex Deoxys; Απαντήστε plz.
EX Deoxys
EX Emerald
EX Unseen Forces
EX Delta Species
EX Legend Maker
EX Holon Phantoms
EX Crystal Guardians
EX Dragon Frontier
EX Power Keepers
Σύνολο 9. Και αν δεν ξέρεις σε ποιο set ανήκει η κάθε κάρτα κοίτα εδώ:
http://www.pokebeach.com/cdex/
Είναι μια λίστα με όλες τις κάρτες που παίζουν στο Modified Format.
Ελπίζω να σε δούμε εκεί!
ΟΚ. Thanks. Δυστυχώς στη συλλλογή ex unseen forces σταμάτησα να μαζεύω κι έτσι... Anyway θα προσπαθήσω να περάσω.
loipon ginetai ena akomi tour tin paraskeuh poios thelei na erthei ektos apo tous gnwstous>?
Reference URL's