Παιδιά ας μην κοροιδευόμαστε. Η αποίκηση του φεγγαριού δεν μπορεί να γίνει. Καθώς το φεγγάρι είναι ένας δορυφόρος που εξαρτάται από ένα όχι τόσο θσχυρό βαρυτικό πεδίο, της γής, κάποια αλλαγή στο βάρος του μπορεί να επιφέρει διαταραχή της ισορροπίας της τροχιάς του και να το κάνει να πέσει στη γη για παράδειγμα where γη vs σελήνη η bet and win δίνει 9,01 1,00 0,2. Κοινώς όχι πια άνθρωποι konic game over fin etc
ο πλυθησμος αυξανεται -> οι ανθρωποι φευγουν..Που?Σεληνη!!!!!!!Το μελλον ειναι εκει(σαν διαφημιση δεν ακουγεται?)τεσπα τα προτυπα ομορφιας μπορει να αλλαξουν αφου ο καθενας θα τρωει ανεξελεγκτα και αυτο για το βαρυτικο πεδιο...lol φανταστειτε...
Αν δεν βρούνε Coca-Cola εγώ δεν πάω.
Kala edw dn exei eparkis nero k 8es k coca cola mas koroideueis?
(27-09-2010 09:48 PM)alexkafroc Wrote: [ -> ]Kala edw dn exei eparkis nero k 8es k coca cola mas koroideueis?
Να σου πω....ναι
.
Περα απο την πλακα,αν δεν υπαρχει χωρος στην Γη,θα πηγαινα. Πιστευω θα υπαρχει περισσοτερο νερο στο υπεδαφος.
Kala egw stoiximatizw oti h selini dn xwraei oute to ena dis pou einai oi kinezoi
H Selinh einai to 1/4 tns ghs,alla einai 100% edafos (nomizw),se antithesh me thn gh. E tha xwresei toulaxiston o misos planhths.
δεν προκειτε να παω στη σεληνη ουτε με σφαιρεσ!νερο ξενερο,εγω εδω θα μεινω!που θα χτιστουν εργοστασια ρευματοσ?πωσ θα φορτιζω το νιντεντο μου αν δεν υπαρχουν?που θα κολυμπαω το καλοκαιρι?δεν γινεται να μεινουμε στη σεληνη ετσι απλα.χρειαζονται πολλα που τα εχει μονο η γη...
μια χαρα χωραμε...ακομα και στριμωγμένοι....αφου και στη γη υπάρχουν τόσες περιοχές αραιοκατοικήμενες...
also...
Quote:πωσ θα φορτιζω το νιντεντο μου
λέγεται ds....
/facepalm