Legendary Pokémon

Full Version: Games Fair 2009
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Directly από το site της Κάισσα:

Quote:Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 5 & 6 Δεκεμβρίου η Κάισσα διοργανώνει το χειμερινό Games Fair, τη μεγάλη γιορτή των επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός (Μιχαλακοπούλου 114 Ιλίσια) θα φιλοξενηθούν τουρνουα για όλα τα παιχνίδια της Κάισσα αλλά και πολλά παιχνίδια επίδειξης για όσους θέλουν να τα μάθουν από κοντά.

(...)

Pokémon (Κυριακή, 12.00, δωρεάν)

Για περισσότερα για τα υπόλοιπα παιχνίδια εδώ.

Just in case:

[Image: vasilikos_map.jpg]

So, ποιοι ψήνονται; Billaros, Spamvor, Adk, κανονίστε να μην έχετε τίποτα τότε. Blue, κι εσύ. Toungue Στράτε, τηλεφώνα στους Κλέφτερ Bros. Θα στείλω εγώ κανά μήνυμα στον ΜΜΠΧ. Άντε να έχουμε και λίγο κόσμο.

Inb4 χεστήκαμε.
Κανονιστε να μου φτιαξετε ενα πιο σοβαρο deck απο αυτο που εχω
μια ερωτηση θα μπορουμε να φερουμε και τα RPG των pokemon η μονο τα TCG?
Εμείς θα παίξουμε Tgc τώρα αν βρεις κανένα να παίζει rpg φέρε.
Επίσης να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά δεν χρειάστικε να φωνάξουμε για να μπουν τα πόκεμον.

Ρε λες να είναι αντιστρόφως ανάλογο του ενδιαφέροντος που δείχουμε; Δηλαδή όταν πηγάιναμε στο μαρουσι στη κάισσα και κάναμε τα τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια φωνάζαμε για να μπουν τα πόκεμον, τώρα που δεν πατάμε σχεδόν ποτέ για τουρνουά οπουδήποτε τα έβαλαν έτσι.
φωνάξαμε τον μαΐο και τα βαλαν τωρα απο αντιδραση για να μπορουν να μας την πουν που θα ειμαστε 2 ατομα (εγω και θανος )
Αχεμ. Εσύ, εγώ, Billaros, Blue, Adk, Garam and co., Wyvern, ΜΜΠΧ, οι Κλέφτερς ίσως, ένας καινούριος από το site της Κάισσα ≠ 2. Μια χαρά είμαστε.
(02-12-2009 12:32 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Αχεμ. Εσύ, εγώ, Billaros, Blue, Adk, Garam and co., Wyvern, ΜΜΠΧ, οι Κλέφτερς ίσως, ένας καινούριος από το site της Κάισσα ≠ 2.
Θα τολμούσα να σε διορθώσω φίλτατε Αθανάσιε καθώς ναι μεν Εσύ, εγώ, Billaros, Blue, Adk, Garam and co., Wyvern, ΜΜΠΧ, οι Κλέφτερς ίσως, ένας καινούριος από το site της Κάισσα ≠ 2 αλλά αυτό που θέλουμε είναι όχι Εσύ, εγώ, Billaros, Blue, Adk, Garam and co., Wyvern, ΜΜΠΧ, οι Κλέφτερς ίσως, ένας καινούριος από το site της Κάισσα ≠ 2 αλλά Εσύ, εγώ, Billaros, Blue, Adk, Garam and co., Wyvern, ΜΜΠΧ, οι Κλέφτερς ίσως, ένας καινούριος από το site της Κάισσα > 2
Παιδια τελικα το βλεπω πολυ χλωμο να ειμαι δυστυχως.
Please someone explain to me...Shy
Τουρνουά Pokémon TCG την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός.
Εγώ δεν έχω pokemon TCG, so, I won't come...
κι εγω δεν θα μπορεσω να ρθω
ετσι οπως παμε κανεις δεν θα ερθει
(03-12-2009 04:14 PM)Con Wrote: [ -> ]Εγώ δεν έχω pokemon TCG, so, I won't come...

ΕΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
Ουτοσοι άλλως, δεν ξέρω να παίζω...
Pages: 1 2
Reference URL's