Εγω ειδα την διαφημιση του anime λιγες μερες πριν προβληθει για πρωτη φορα στην ελλαδα και σχεδον ταυτοχρονα απ οτι θυμαμαι βγηκαν και οι Blue/red και τις πηρα και τις δυο!Γυρω στα 10 χρονια δηλαδη πριν!...
Πηγαινα δευτερα δημοτικου οταν πρωτοεμφανιστηκαν τα Ποκε στην ελληνικη τηλεοραση,στο star channel προβληθηκε και προβαλλετε ακομη απ'οτι ξερω....το πρωτο επεισοδιο μου φανηκε βλακεια αλλα απ'οτι αποδειχθηκε στη συνεχεια κολλησα και αυτο ειχε ως αποτελεσμα τον Ιουνιο να αποκτησω το GB (το μαυροασπρο) και μαζι και την yellow version με τον Pikachu που ειχα μια ψηλοπορωση,οπως ολοι φανταζομαι,ετσι βρησκομαι φετος 11 χρονια μετα να ειμαι στην αναμονη για τις ss/hg Που μου εχουν μεινει αποθημενο απο τις παλιες που ειναι out of order και συνεχεια στο menu που γραφει new game....
εγω παιδια ξεκινησα να ασχολουμαι με τα ποκεμον οταν πρωτοαρχισαν τα επισοδια ητανε σαβατο πρωι αποτι θυμαμαι και εβαζα τα καναλια τοτε να δω κανα καρτουν και σε μια φαση βαζω το σταρ και βλεπω να μπαινει ηαρχη τον ποκεμον(intro)και μου φαινοταν πολυ καλο και μολις το ειδα ψιλοπορωθικα και στη συναιχεια εγιναν τα αγαπημενα μ και απο παιχνιδια ξεκινησα να παιζω την silver οταν πρωτοβγηκε απο τι θυμαμαι και απο τοτε εχω παρει και της εξης κασσετες silver.emerald.diamond.platinum ολες τισ αλλες κασσετες τις εχω παιξει αλλα οχι σε φαση να το τερματισω απλα να δω πως ειναι επιδι περιμενα οταν βγαινουν οι 2 βγαινει πιο μετα μια κασετα των 2 παραδειγμα crystal.emerald.platinum
Πωωωω χρόνια και ζαμάνια
Θυμάμαι γύρω στην πρώτη δημοτικού είχα αρχίσει να βλέπω την σειρά φανατικά και να μαζεύω αυτοκόλλητα και άλμπουμ!!!Είχα φτάσει σε σημείο να ξέρω καλύτερα τις εξελίξεις των pokemon από το αλφάβητο!!!Ύστερα,είδα σε ένα περιοδικό το GB και έπεισα τους γονείς μου να μου το πάρουν!Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι και έκανα διακοπές στην γιαγιά μου όταν μου το έφεραν μαζί με την Blue!Ήταν το ωραιότερο Σάββατο της ζωής μου
ημουν 3 χρονων οταν εμφανιστικαν τα ποκεμον.μεχρι την 1η δημοτικου ημουν φανατικη αλλα μετα σταματησα λιγο χωρις να ξερω γιατι.αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω παιχνιδια ποκεμον της 1ης 2ης και 3ης γενιας.αυτη που με ξαναεβαλε στον ισιο δρομο ηταν η Κατερινα (η κολλητη μου) οταν πηρε τη ντα'ι'αμοντ.ουσιαστικα τοτε εγινα φανατικη οπαδος
Ξεκίνησα Λιγο Με Την RED BLUE Yellow Green (1st Gen)
Αλλα πιό πολυ με πόρωσαν gold-silver...ε τώρα περιμένω μεχρι τις 26....
Εεε Το 2000 Ξεκίνησα 4 χρονών....Με GOLD εεε και τι να κάνω πορωθηκα....
(10-12-2009 11:57 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]Ρε παιδια, τι στο καλο εχουν τα ξαδερφια και το κολανε το ενα στο αλλο, δεν μπορω να καταλαβω...
Έλα ντε τι έχουν;;;; Από τον ξάδερφό μου ξεκίνησα και έπαιζα Lara Croft τέσπα είναι μεγάλη ιστορία και είμαι εκτός θέματος
Τώρα για τα pokemon....το anime το έβλεπα από τότε που άρχισε! Περιττό να πω πως είχα κάρτες,αυτοκόλλητα,παιχνίδια etc.
Όπως είχα πει σε άλλο topic οι γονείς μου δεν μου έπαιρναν GB έτσι και άργησα να παίξω..Έχω 2,5 χρόνια που ασχολούμαι με την πρώτη μου κασσέτα την Leafgreen!!! Πόρωση!!
Eγώ ξεκίνησα όταν ήμουν 4 χρονών,με θυμάμαι μπόμπιρα να πηγαίνω στο σπίτι του ξαδέρφου μου και να πορώνομαι ώρες με τη gold του...Σε κάποια φάση μου λέει:Θες να σου δώσω colour και gold;Τότε πορώθηκα.Μπορεί και 7 ώρες/μέρα να έπαιζα.Από εκεί και μετά έχω πάρει κάθε κασέτα ακριβώς τη μέρα που βγήκε
Με θυμάμαι στη leafgreen που φοβόμουν να μπώ στο victory road και όταν μπήκα ήταν όλα τα Pokemon 70 λέβελ και...
Εγώ άρχισα να ασχολούμαι κυρίως από το anime. Θυμάμαι μικρός, 1η δημοτικού, ίσως και λιγότερο, που ξυπνούσα κάθε πρωί τα σαββατοκύριακα και ψοφούσα να δω Pokemon. Ειδικά όταν έπαιζαν οι ταινίες δεν υπήρχε περίπτωση να τις χάσω. Αυτές και το Toy Story, δεν παίζει να έχω δει άλλες ταινίες περισσότερες φορές.
Τώρα για τα games, πρώτη φορά που ασχολήθηκα ήταν το καλοκαίρι στην 5η δημοτικού, στην κατασκήνωση. Ένα παιδί τότε είχε ένα το GBA με την τότε καινούργια κασέτα και το λιώναμε κάθε μεσημέρι. Μου είχε μάθει και λίγο και έπαιζα. Τελικά στο σπίτι διάλεξα να πάρω PC αντί για το DS που είχε μόλις βγει.
Ώσπου ένα μήνα πριν έπεσε το μάτι μου στην Black n White και είπα να ασχοληθώ τελικά με αυτό που δεν κατάφερα ποτέ μικρός.
Έπαιξα λίγο σε emulator (Αυτή την στιγμή ρισκάρω την forumiκη ακεραιότητα. Να είστε ευγνώμων.) την Ruby και κόλλησα.
Αυτό με τα ξαδέρφια αληθεύει και για μένα. Πριν από λίγο καιρό μου πρότεινε ένας ξάδερφος το Monster Hunter Tri. Τώρα έχω πορωθεί.
Εγω εβλεπα τα παιδικα στο σταρ απο 4 χρονων και στα 8 πηρα την saphirre,εκτοτε δεν εχω χασει καμια κασετα εκτος της diamond και της black..
P.S Αυτο με τα ξαδελφια ισχυει και για μενα,ο ενας πορωνει τον αλλο
Kαι εγω το παιδικο το εβλεπα απο τιν αρχη ειχα δει το 1 επισοδιο απο τι μεση και δεν ηξερα τι ηταν αλλα την αλλη μερα στο σχολειο ολοι μηλαγαν για αυτο με αποτελεσμα να περιμενω το επομενο σαββατοκυριακο μισι ωρα πιο πριν χωρις να αλαζω καναλι (αλτερ) και μετα κολισα.ποκεμον ειχε ενας φιλος μου και μαζεβομασταν ολοι σπιτι του αλλα δεν καταλαβεναμε και πολλα αφου δεν ξεραμε αγγλικα.Αλλα στο γυμνασιο αποφασισα να παρο το GBA και για πρωτη κασετα πηρα την Blue.Ε μετα πιρα ολες για advance και φετοσ πιρα το DS και τις υπολιπες για DS.
Α και giannis95char η leafgrean κοριφη μεχρι το καλοκαιρι που πιρα το DS αυτιν επαιζα απο οταν βγηκε
ήταν 3 δεκεμβρίου του 2006! Εβλεπα σταρ καθως βαριομουν και ξαφινικα βλεπω: ADVANCE BATTLES! Μ' αρεσε και ηθελα να το παρω και το εψαξα για playstasion ( ημουν μικρος και ηταν η μονη κονσολα που ειχα) αλλα δεν το βρηκα! Μετα απο 1 χρονο ειδα εναν φιλο που ειχε ds με diamond και ποροθυκαμε! Την αλλη χρονια αγορασα ds και PEARL!
τα pokemon τα εμαθα για πρωτη φορα οταν ειδα στην τηλεοραση το επεισοδιο με το Charmander του Ash να εξελισσεται σε Charmeleon. Εκεινο με τα Exeggutor. Με τα παιχνιδια δεν θυμαμαι ακριβως πως ξεκινησα να παιζω αλλα τα περισσοτερα τα εμαθα απο τα δυο ξαδερφια μου. Μαζι παιζαμε την Red και μετα στην δευτερη γενια με τις Gold και Silver. Μετα βεβαια σταματησαν να ασχολουνται αλλα ευτηχως βρηκα εναν φιλο απο στο σχολειο και συνεχισα να παιζω μαζι του μεχρι και την τριτη γενια και μετα χαθηκαμε