Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Χρόνια πολλά στον link(;;;
) και στον herooftime και σε όποιον άλλον ονομάζεται Κώστας. Χρόνια πολλά και στις Ελένες, αλλά δεν πιστεύω να έχουμε καμία.
Είχε έρθει μια φίλη μου(Ελένη) στο σπίτι να μου πει χρόνια πολλά, και... ξέρω 'γω... κοιμόμουν. xDDD
(21-05-2010 12:35 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Πολύχρονοι 3
lol, γι' αυτό μου βγάζει κάτι αποτελέσματα με Γαλλία όταν πατάω στο Google "fr3". Heh. :/
(21-05-2010 08:15 PM)Celesi Wrote: [ -> ]και τον Ιτσιγκώστα <3 ^^
Mofaka, you get special "thank you", γιατί μου έφτιαξες την μέρα. :PPP
Ευχαριστώ και πάλι. Και έλεγα ότι θα το ξεχνάγατε. Awwww μωρέ. <333333
χρονια πολλα στους κωστιδες και στις ελενες
(22-05-2010 12:16 AM)skorp Wrote: [ -> ]Xronia polla Kostakides!Arghsa,to kserw(opws panta).Anyway,xronia polla ki apo mena.
mwahahahahahaha εγω αργησα πιο πολυ!!!!Χρονια πολλα στον fr3,στον link,στον HoT και σε οποιον αλλο τον λενε Κωστα/Ελενη
(25-05-2010 09:07 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ] (22-05-2010 12:16 AM)skorp Wrote: [ -> ]Xronia polla Kostakides!Arghsa,to kserw(opws panta).Anyway,xronia polla ki apo mena.
mwahahahahahaha εγω αργησα πιο πολυ!!!!Χρονια πολλα στον fr3,στον link,στον HoT και σε οποιον αλλο τον λενε Κωστα/Ελενη
wreoi eiste kai oi dio
episeis
sirgemines753,Mew2[Ashley] xronia polla
xronia polla stous 2 eortazontes.Krima pou den tous kserw...alla xronia tous polla.
Χρονια πολλα Master Chef!Και σε οσους αλλους τους λενε Παναγιωτηδες!
Περιμενω το +1 thank xD
καλα που μου το θυμησε ο Σπυρος...Να χρονιαπολλατισω και την Velissiana οπως επισης και την Charizard2005
A nai re...xronia polla ston Pano o opoios fusika tha ftiaksei glyko gia emena pou ton thimithika kai tou euxh8hka.
Αn και καθυστέρησα λίγο (τι είναι τρεις μέρες; ), χρόνια πολλά στον Master Chef, στην Charizard 2005 και στη Velissiana.
Μπέρδεψα κάποιον;
Kai nai tha kano kati EPIC: ta pio kathysterimena "eyxartisto" stn istoria t LP lol xD
Sas eyxaristo olous sas! Eiste toso kaloi! ^_^
Kai fysika kai ego me tn seira m, kathysterimenos opos panta, na eyxitho ston Charizard2005 kai tn Velissiana ta xronia polla! Na eiste geroi kai ygieis!
Χρονια Πολλα σε ολους του Σταυρους/Σταυρουλες.Δεν μπηκα στις 14 αλλα τωρα το θυμηθηκα...
Πολύχρωμος Ευστρατιεεεεεεεέ, πολύχρονος Γιάννη
Γιορτάζω σήμερα!
Χρόνια πολλά σε όλους τους χρήστες..πόσο μάλλον στον Johan που έχει γενέθλια σήμερα : D
Να τα εκατοστήσεις φίλε : D
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
Χρόνια σου πολλά ρε Χάος! Το είχα ξεχάσει το thread και δεν είχα ποστάρει.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10