Legendary Pokémon

Full Version: LP's shoddy battle server
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
σημερα που ειχα μπει shoddy, παρατηρισα οτι παρα πολλα sites (pokebeach, marriland κτλ) εχουν και τον δικο τους server. δεν θα πρεπε κι εμεις με τη σειρα μας να φτιαξουμε εκει ενα δικο μας σερβερ?

για οσους δεν ξερουν: o shoddy ειναι ο καλυτερος προσωμιωτης μαχων ποκεμον. μπορεις εκει περα να φτιαξεις οτι ομαδα σ κατεβει και να κανεις μαχες, φυσικα, και με αλλους. μπορειτε να το κατεβασετε απο δω

http://shoddybattle.com/downloads
Λέω να ξαναμπώ τώρα που ξέρω για τα stas κι όλα αυτά. Και ναι ίσως ένας server να ταν καλός.
Ένα δεν έχω καταλάβει:Τι κερδίζουμε αν φτιάξουμε δικό μας server;
(19-12-2009 09:01 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Ένα δεν έχω καταλάβει:Τι κερδίζουμε αν φτιάξουμε δικό μας server;

1 διαφημιζεται το LP
2 μπορουμε να διαμορφωσουμε τα ladders & τα tiers οπως θελουμε, με βαση το ελληνικο metagame (στο σερβερ μας δλδ) Wink
Καλή ιδέα,αλλά νομίζω πως θα είναι λίγο δύσκολο να διαφημιστούμε,αφού οι πιο πολλοί χρήστες του Shoddy απλά κλικάρουν στον server του smogon και μπαίνουν.
Shoddy server ουσιαστικά θα μας "χρειαζόταν" μόνο για κανένα τουρνουά αν κάναμε,αλλιώς δεν αξίζει με τόσο λίγα μέλη που έχουμε,και ακόμα λιγότερους τακτικούς χρήστες του shoddy...
True....και αλλωστε που να βρεθει server για να αγοραστει ή νοικιαστει...
Reference URL's