Legendary Pokémon

Full Version: Gamato.info - Έκλεισε?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
εγώ ήμουν μέλος στο gamato.info, δεν λέω καλό ήταν αλλά δεν χρησιμοποιώ πολύ το torrent δηλαδή δεν με ένιαξε καθόλου όταν ήταν DeaD, ''κατεβάζω'' από άλλα προγράμματα περισσότερο.
itan ?!

diladi anikse ?
ti einai afto pali?
ine ena site to opio mporis na katevasis sxedon ta panta meso torrent.
ναι, αλλα τα τορρεντς ειναι παρανομα (σχεδον)
dior8oste me an kano la8os all nomizo oti ine pio grigora apo alous tropous katevasmatos.

Big Grin
(06-01-2010 12:23 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ναι, αλλα τα τορρεντς ειναι παρανομα (σχεδον)

Τα torrents δεν είναι παράνομα, είναι απλά ένας τύπος αρχείου. Πώς λέμε .txt, .jpg και .mp3, έτσι είναι και .torrent. Το περιεχόμενό τους είναι που τα κάνει παράνομα πολλές φορές. Δεν ισχύει δηλαδή ότι αν κατεβάσεις ένα cd απευθείας σε μορφή MP3 θα είναι νόμιμο αλλά αν είναι από torrent παράνομο.
απο τιξερ εναι παρανομοτο βγαλαν γι τον λογο να κανει τον κοσμο να αοραζει
lol???
(06-01-2010 02:10 AM)ironmanhero Wrote: [ -> ]απο τιξερ εναι παρανομοτο βγαλαν γι τον λογο να κανει τον κοσμο να αοραζει

ironmanhero,το ξαναλές γιατί δεν κατάλαβα τίποτα;
ok λεω το βγαλαν παρανομο και αλλα sites επιδι διαμαρτηροντουσαν οι συνεμαδες και ετσι τα εκλεισε για να αρχιζει ο κοσμος να ξοδευει λεφτα
A ok.Το 'πιασα τώρα.

Ακούγεται λογικό πάντως αυτό που λες.
Οι φήμες γύρω απ'αυτό οργιάζουν!!Ένας γνωστός μου έχει μιλήσει με έναν admin του gamato.info και του είπε ότι το site είναι κλειστό επειδή μεταφέρουν τον server στην Γερμανία.Δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται αυτό...Παρόλα αυτά τα torrents(απ'όσο γνωρίζω)δεν είναι παράνομα.Βασίζονται κυρίως στο share δηλαδή στο download που αποθηκεύει το εν λόγω αρχείο στο PC και στην συνέχεια αναλαμβάνει το upload όπου στέλνει το αρχείο στους υπολογιστές εκείνων που το κάνουν download!Πάντως,το gamato.info ήταν άριστο στο είδος του.Όχι ότι θα μου λείψειBig Grin Υπάρχουν βέβαια τέτοια site μόνο που δεν είναι ελληνικά!
αν οντως ισχυει αυτο που λες το μεταφερουν γερμανια για το λογο να μην ειναι παρανομο για την ελλαδα απλα επιδι ηταν στην ελλαδα το θεωρουσαν παρανομο ασχετος αν ειναι ελληνικο
Διόλου απίθανο!Αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστη είναι η πληροφορία :/
Pages: 1 2
Reference URL's