12-02-2010, 11:52 PM
Pages: 1 2
13-02-2010, 12:00 AM
emena prosopika den mou aresi para poli, o logos ine oti ta legend pokemon ine pio orea se mia morfi kai opos exo pi kai se alo thread ama exoun ekseliksis xanoun tin 8rilikotita tous.
13-02-2010, 12:04 AM
μμ origin form giratina, deoxys forms, shaymin αυτά δεν θεωρούνται?ξέχασα κανένα? εμένα πάντως μου αρέσει αυτό επειδή έτσι ανανεώνονται και ίσως είναι καλύτερα. π.χ.: προτιμώ origin form giratina,skymin(όπως ειχες πει ironmanhero!) ενώ μου αρέσει και η speed form του deoxys.
13-02-2010, 12:11 AM
Όταν λες 2η μορφή εννοείς δεύτερη εξέλιξη ή άλλες μορφές; (όπως ανέφερε ο peke)
13-02-2010, 12:12 AM
και τα 2
13-02-2010, 12:45 AM
αμα αρχισουν τα θρυλικα να εξελλιζονται τοτε δεν ονομαζονται θρυλικα αλλα rare απλως.για το θεμα των μορφων διαφωνω γιατι οπως ειπε και ο Γιαννης χαλει η θρυλικοτητα τους
PS:μου φαινεται οτι καπου εχω δει παρομοιο thread
PS:μου φαινεται οτι καπου εχω δει παρομοιο thread
13-02-2010, 11:33 AM
αν είναι και εξελίξεις διαφωνώ κάθετα! δεν πρέπει να έχουν εξελίξεις,μορφές ναι αλλά εξελίξεις ποτέ.
13-02-2010, 12:07 PM
Υπάρχει Θρυλικό που εξελίζεται;
Τέλος πάντων μορφές αξίζει να υπάρχουν, εξελίξεις όχι!
Τέλος πάντων μορφές αξίζει να υπάρχουν, εξελίξεις όχι!
13-02-2010, 05:53 PM
Για μερικα θα ηταν ωραιο αρκει να μην εφτιαχναν την εξελιξη και αντι για καλυτερο....το εκαναν χαλια γι'αυτο θα προτεινα να μην πειραματηστουν σε κατι τετοιο
13-02-2010, 07:38 PM
το phione evolve to manaphy να μια εξελιξη
13-02-2010, 08:01 PM
Err.. Phione does NOT evolve into Manaphy.
Το θέμα είναι λίγο άκυρο ή outdated. Δεν υπάρχουν legendaries που εξελίσσονται ενώ οι μορφές υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό (και δεν είναι μόνο legendaries που έχουν κάτι τέτοιο), και ο τίτλος είναι παραπλανητικός.
Το θέμα είναι λίγο άκυρο ή outdated. Δεν υπάρχουν legendaries που εξελίσσονται ενώ οι μορφές υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό (και δεν είναι μόνο legendaries που έχουν κάτι τέτοιο), και ο τίτλος είναι παραπλανητικός.
13-02-2010, 08:50 PM
Indeed ^. Τωρα τι μενει να πω? Ερμ...ακυρο?
13-02-2010, 09:03 PM
(13-02-2010 08:01 PM)Eraleas Wrote: [ -> ]Err.. Phione does NOT evolve into Manaphy.
παντως στην diamond που πηρα το phione from pokemon ranger μου εξελιχθηκε σε manaphy απο κει και περα αμα επειμενεις οτι δεν εξελιζεται δεν ξερω τι να πω
16-02-2010, 02:14 AM
Impossible. Από τη Ranger παίρνεις αυγό Manaphy πρώτον και δεύτερον σε καμία περίπτωση δεν εξελίσσεται το Phione. Τα αυγά του Manaphy βγάζουν Phione, ναι, αλλά αυτά δεν εξελίσσονται.
Όσο για το θέμα των formes, δεν μου αρέσουν, απλά, είτε αφορούν θρυλικά Pokémon είτε όχι. Ok, το Deoxys ήταν μια ιδέα, καλό ήταν. Αλλά μετά 5 formes του Rotom, 1 του Shaymin κι ενα του Giratina μοιάζουν αχρείαστα. Eιδικά του Rotom, αφού μπορεί να χωθεί σ' αυτά τα μαραφέτια, γιατί όχι και σε οτιδήποτε άλλο;
Όσο για το θέμα των formes, δεν μου αρέσουν, απλά, είτε αφορούν θρυλικά Pokémon είτε όχι. Ok, το Deoxys ήταν μια ιδέα, καλό ήταν. Αλλά μετά 5 formes του Rotom, 1 του Shaymin κι ενα του Giratina μοιάζουν αχρείαστα. Eιδικά του Rotom, αφού μπορεί να χωθεί σ' αυτά τα μαραφέτια, γιατί όχι και σε οτιδήποτε άλλο;
16-02-2010, 02:22 AM
(13-02-2010 09:03 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]You can check anywhere. Phione does not evolve into Manaphy dude :/(13-02-2010 08:01 PM)Eraleas Wrote: [ -> ]Err.. Phione does NOT evolve into Manaphy.
παντως στην diamond που πηρα το phione from pokemon ranger μου εξελιχθηκε σε manaphy απο κει και περα αμα επειμενεις οτι δεν εξελιζεται δεν ξερω τι να πω
Pages: 1 2