Legendary Pokémon

Full Version: H Ομάδα της Νίκης
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ας κάνω εγώ λοιπόν το πρώτο θέμα σε αυτό το κομμάτι...

Ποιά είναι η ομάδα σας; Θέλετε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας με τους υπόλοιπους, Έλληνες χρήστες του forum;

Παρουσιάστε με σωστό και κατανοητό τρόπο τις ομάδες σας και αναμείνατε για τα... σχόλια.

Πρέπει να αναφέρω ότι εγώ θα είμαι ιδιαίτερα σκληρός στον σχολιασμό μου για τις ομάδες που χρησιμοποιούν πολυχρησιμοποοιημένα καθώς και Legendary Pokémon, και ας λέγεται έτσι το site μας...

Αρχίστε!
Η ομάδα μου στην ζαφιρ πριν μηδενηστει επειδη μπηκε στο πληντηριο
ηταν
Blaziken δεν αποχωριζομαι ποτε το starter μου
Swampert το εβαλα επειδη ειναι και τυπος γης ετσι οι επιθεσεις κεραυνου δεν το πετυχαινουν
Cactrune ειλικρινα δεν ξερω γιατι το εβαλα ετσι μου 'ρθε
crobat το δηλητηριο απο πρωτο χερι
misdreavus σκωτωνει :twisted: :twisted: με mean look και perish song
Δεν θα πω τα επιπεδα γιατι θα τα παω ολα 100 μεχρι την κυριακη Big Grin
Λοιπον

Blaziken
Kyogre
Rayquazza
Weezing
Latias(οταν τη βρω)
Δεν ξερω ακομα για το 6ο.
Ναι...

Απλά για ενημέρωση, τα Κyogre, Rayquaza και γενικά όσα Pokemon πέφτουν σε αυτήν την κατηγορία δεν επιτρέπονται σε τουρνουά.

Γενικά όταν χρησιμοποιεί κανείς μυθικά τέτοιου τύπου, δεν έχει ιδιαίτερα προσωπικό στύλ, καθώς ο καθένας μπορεί να βάλει ένα πολύ δυνατό Pokemon και να νικήσει.

Το θέμα είναι να μπορεί να το κάνει με κανονικά Pokemon για τα οποία έχει σκεφτεί μια στρατηγική. Ξέρω πολλούς n00bs που χρησιμοποιούν αυτά και δεν είναι καλό να πέφτει κανείς σε αυτή την κατηγορία.

Θα ήταν προτιμότερο, όχι απλά να παρουσιάζετε ποιά Pokemon χρησιμποιείτε αλλά και τις κινήσεις, natures, αντικείμενα, EV training που έχετε κάνει.
but how....
συγνωμη
μα πως θα καταλαβω ποσα EP εχει το ποκεμον μου?
!!!Ο Rayquaza μου εχει παρει effort ribon και ειναι επιπεδο 83-84 :shock:
Θα πάρεις ένα χαρτάκι και θα σημειώνεις.
Εγώ κάνω τέσσερις κάθετες μπάρες και μια οριζόντια για να συμβολίζω 5 RPs.

Πολύ απλά θα κάνεις επίτηδες EV training. Κοίτα το Pokemon of the Week (όποιο να είναι) γι να δεις περιοχές όπου μπορείς να κάνεις EV training για κάποια στατιστικά.

Επίσης το Pokedex, λέει πόσα EP δίνει το κάθε Pokemon και σε ποιό στατιστικό. Και μην ξεχνάς το Macho Brace και το Pokerus!
Επίσης στην Emerald κάνοντας χρήση συγκεκριμένων berries μπορείς να "σβήσεις" effort points (10 κάθε φορά).Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι μπορείς να μηδενίσεις όλα τα EPακόμα και αν έχεις Effort Ribbon και να αρχίσεις το "χτήσιμο" των EP απο την αρχή.

Να αρχίζεις EV training αφου έχεις κάνει χρήση Protein,Carbos,Calcium etc. και να επικεντρώνεις την προσοχή σου σε συγκεκριμένα stats άναλογα με το τι ρόλο θα έχει κάθε pokemon στην ομάδα σου. (Physical Sweeper,Special Wall κλπ)

Και τα effort points μεταφέρονται με το Exp. Share.
Πολύ σωστά λόγια, Lance.
Eraleas Wrote:Ναι...

Απλά για ενημέρωση, τα Κyogre, Rayquaza και γενικά όσα Pokemon πέφτουν σε αυτήν την κατηγορία δεν επιτρέπονται σε τουρνουά.

Γενικά όταν χρησιμοποιεί κανείς μυθικά τέτοιου τύπου, δεν έχει ιδιαίτερα προσωπικό στύλ, καθώς ο καθένας μπορεί να βάλει ένα πολύ δυνατό Pokemon και να νικήσει.

Το θέμα είναι να μπορεί να το κάνει με κανονικά Pokemon για τα οποία έχει σκεφτεί μια στρατηγική. Ξέρω πολλούς n00bs που χρησιμοποιούν αυτά και δεν είναι καλό να πέφτει κανείς σε αυτή την κατηγορία.

Θα ήταν προτιμότερο, όχι απλά να παρουσιάζετε ποιά Pokemon χρησιμποιείτε αλλά και τις κινήσεις, natures, αντικείμενα, EV training που έχετε κάνει.

Ok diorthono

Blaziken
Weezing
Metagross
Golbat
Milotic
Kai to 6o pou den exo vrei.
Βάλε Crοbat αντί του Golbat, καθώς είναι πολύ γρηγορότερος και γενικά καλύτερος.
Κοίτα το Pokemon of the Week για πιθανά movesets.

Αλλαξε το Weezing και βάλε Scizor ή Heracross, Dusckops, Salamence, Tyranitar ή Gengar, ενώ τα Lati@s επιτρέπονται και αυτά σε επίσημα τουρνούα (ένα εξ αυτών, χωρίς SoulDew).

Αυτές είναι απλά προτάσεις! Και μην ξεχάσεις να βάλεις κάποιο moveset για το καθένα![/url]
Eraleas Wrote:Βάλε Crοbat αντί του Golbat!

Mε ανταλαγη δεν γινεται crobat?
Όχι με φιλία. Πρέπει το Tameness level να φτάσει ψηλά.
An piaso zubat me luxury ball kai to kano golbat meta apo ligo tha ginei crobat?
Μπορείς να του δώσεις να κρατάει και το αντικείμενο, Soothe Bell το οποίο αυξάνει τα επίπεδα φιλίας με το Pokémon σου. Και η Luxury μπορεί σίγουρα να βοηθήσειι καθώς και η χρήση βιταμινών.

Κάνε μάχες μαζί του και πολύ σύντομα θα εξελιχθεί.

Δες kai το Pokédex Entry του Crobat για παραπάνω πληροφορίες.
Λοιπον, θα γραψω την εξαδα που ελπιζω να φτιαξω καποτε!!!
Shuckle
Snorlax
Gengar
Dusklops
Metagross(ο Eraleas με επισε γι αυτο)
Lanturn
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Reference URL's