17-02-2010, 08:09 PM
Pages: 1 2
17-02-2010, 08:15 PM
Λοιπόν, απ' τη στιγμή που βγάζεις έξω το azelf χάνεις και το flamethrower, άρα no fire move coverage. Και μιας και όπως είπε και ο GS χρειάζεσαι wall breaker μπορείς να χρησιμοποιήσεις και infernape(grass knot,flamethrower και nasty plot/vacuum wave klp) που κάνει τη δουλειά του.
Also, αφού το scizor πάει για SD, άλλαξε το superpower με brick break. Δε θες να μειώνεται σταδιακά η επίθεσή σου, ειδικά αν πηγαίνεις για late-game sweep.
EDIT: Τελικά δεν ξέρω αν θα βγάλεις το azelf, ο ape δουλεύει πάντως καλά με την ομάδα πιστεύω
Also, αφού το scizor πάει για SD, άλλαξε το superpower με brick break. Δε θες να μειώνεται σταδιακά η επίθεσή σου, ειδικά αν πηγαίνεις για late-game sweep.
EDIT: Τελικά δεν ξέρω αν θα βγάλεις το azelf, ο ape δουλεύει πάντως καλά με την ομάδα πιστεύω
17-02-2010, 09:37 PM
Πωωω, εμφανίστηκε μια διαφορετική ομάδα και καταφέραμε να την κάνουμε τίγκα OU πάλι, είμαι περήφανος για 'μας! xD
Αφού μιλάμε για wall breaker και θες και το Azelf, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό ως wall breaker. Αντί Psychic ή Explosion μπορείς να του βάλεις Trick και δώσ' του Choice Specs/Scarf. Με Flamethrower/Grass Knot καλύπτει πολλά physical walls (Skarmory, Bronzong, Hippowdon, Swampert) και με Trick σταματάει τη Blissey. Θέλει βέβαια πολύ καλό prediction, τα λάθος Trick καταστρέφουν.
Στο Scizor σίγουρα Brick Break > Superpower.
Btw, vs Scarftran τι γίνεται; Τα πάντα (οκ, εκτός του Swampert ίσως το οποίο δεν έχει recovery) τρώνε άπειρο damage και δεν μπορεί κανένα να switchάρει σε Fire Blast. Θα πρέπει ή να βάλεις τον Swampert αφού σου σκοτώσει κάτι ή να καταφέρεις να παίξεις με Sub και DB με τη Froslass. T-Wave από τη Froslass βοηθάει, ειδικά αν έχει μείνει ζωντανός ο Aerodactyl, αν και λίγο δύσκολο.
Αφού μιλάμε για wall breaker και θες και το Azelf, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό ως wall breaker. Αντί Psychic ή Explosion μπορείς να του βάλεις Trick και δώσ' του Choice Specs/Scarf. Με Flamethrower/Grass Knot καλύπτει πολλά physical walls (Skarmory, Bronzong, Hippowdon, Swampert) και με Trick σταματάει τη Blissey. Θέλει βέβαια πολύ καλό prediction, τα λάθος Trick καταστρέφουν.
Στο Scizor σίγουρα Brick Break > Superpower.
Btw, vs Scarftran τι γίνεται; Τα πάντα (οκ, εκτός του Swampert ίσως το οποίο δεν έχει recovery) τρώνε άπειρο damage και δεν μπορεί κανένα να switchάρει σε Fire Blast. Θα πρέπει ή να βάλεις τον Swampert αφού σου σκοτώσει κάτι ή να καταφέρεις να παίξεις με Sub και DB με τη Froslass. T-Wave από τη Froslass βοηθάει, ειδικά αν έχει μείνει ζωντανός ο Aerodactyl, αν και λίγο δύσκολο.
19-02-2010, 07:31 PM
Με τον Ape υπάρχουν δυό μικρα probs, 1 δεν έχω και θα πάρει λίγο χρόνο για να αποκτησω απ' ότι φαίνετε(με New Game στην Diamond βρήσκω) και 2 πιό θα βγάλω απο την Team για να τον βάλω μέσα;...
19-02-2010, 10:55 PM
Τον Ape τον πρότεινα δεδομένου ότι θα έβγαζες τελικά το azelf και λόγω του versatile moveset που καλύπτει πολλά walls(suicune,swampert,blissey,celebi,skarmory,bronzong...)
Απ΄τη στιγμή όμως που κρατάς το azelf, χρησιμοποιήσε το moveset που προτείνει ο NM2.
Απ΄τη στιγμή όμως που κρατάς το azelf, χρησιμοποιήσε το moveset που προτείνει ο NM2.
20-02-2010, 05:46 PM
οπότε Azelf<--->Ape. Τώρα έχω ένα Prob, breedαρα Aero και μου βγήκε ένα Jolly με 31 Speed IV's και Rock Head και ένα με 29 IV's και Pressure. Ποιό απο τα δύο να χρησημοποιήσω; να έχω 2 περρισότερο Speed, ή καλύτερο Ability;
Edit:666o post
Edit:666o post
20-02-2010, 05:54 PM
31 Speed. Το Pressure του Aerodactyl σιγά τη δουλειά που κάνει, το αντίπαλο Metagross/Jirachi δεν νοιάζεται πολύ αν χάσει 2 ή 4 Bullet Punch/Iron Head.
20-02-2010, 06:14 PM
srr guys, pervious post gets Busted cause: Μου είχε μίνει ένα αυγό απο το breedαρισμα που έκανα(πριν αρχίσω του Skarmory) και μου βγήκε Jolly με 31 Speed IV's και Pressure Τεσπα, το πιθήκι τι Nature πρέπει να έχει;
20-02-2010, 07:06 PM
Θέλεις οπωσδήποτε nature που να αυξάνει speed. Αν τον κάνεις mixed, βάλε hasty/naive(θεωρώ τη naive καλύτερη αφού δε σου ρίχνει defense και το bullet punch του scizor σκάει λιγότερη ζημιά). Αν πάλι τον κάνεις τελείως special timid(που δε συνιστώ, close combat χρειάζεσαι) είναι το καλύτερο...
25-03-2010, 02:30 PM
Λοιπόν, για το Swampert τι είναι καλύτερο, να το έχω με 31 Defence IV's ή 31 HP IV's; έχω ένα με 31 HP IV's και είναι 50 lvl και έχει 150 Defence (με 159 Max στα 50 lv), να το κρατήσω ή να αρχίσω Training ενός με 31 Defence IV's?
Pages: 1 2