Legendary Pokémon

Full Version: το πασχα που θα πατε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
οπως καταλαβαινετε που θα πατε το πασχα?

εγω παντως με τον SPAMVOR θα παμε στο Αστρος

εσεις?
ή πουθενα ή σε κατι ξαδερφια μ στη βεροια
ego 8a pao gia merikes meres kriti kai meta edo spiti me tous dikous mou.
εγω Αιγινα κλασσικα,αρνι κτλπ και υστερα σπιτι και προετοιμασια για Γερμανια Toungue
Ελλάδα και μάλλον τρεις μέρες στην Αίγυπτο.Βέβαια,είναι ταλαιπωρία και μπορεί να μην φύγουμε από το Σουδάν.
καλα παντως οπου και να πατε να περασετε καλα
egw 8a eimai pareA me ton spyro sto 3ylokastro [an er8ei]
Opou goustarw 8a paw kai 8a perasw opws 8elw.Toungue

Spiti opws panta.
(18-02-2010 08:48 AM)staraptoras Wrote: [ -> ]καλα παντως οπου και να πατε να περασετε καλα

Ευχαριστούμε όλοι μας Smile
Βλεπω εδω χαμους, για διακοπες στην Αιγινα, Γερμανια, Αιγυπτο, χαμος... Ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να περασετε καλα.

Παντως σαν το δικο μου schedule διακοπων δεν υπαρχει: Θα περασουμε απο το υπεροχο χολ, κι απο κει θα φτασουμε στο Μαγευτικο Σαλονι, οπου θα κανουμε το Πασχα. Μετα λεμε να παμε στην εκπληκτικη Κουζινα και πισω στην Κρεβατοκαμαρα... αυτες ειναι διακοπες!
Lol, οπως καθε χρονο, σπιτι μ σπιτακι μ!
(18-02-2010 04:46 PM)Master Chef Wrote: [ -> ]Βλεπω εδω χαμους, για διακοπες στην Αιγινα, Γερμανια, Αιγυπτο, χαμος... Ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να περασετε καλα.

Παντως σαν το δικο μου schedule διακοπων δεν υπαρχει: Θα περασουμε απο το υπεροχο χολ, κι απο κει θα φτασουμε στο Μαγευτικο Σαλονι, οπου θα κανουμε το Πασχα. Μετα λεμε να παμε στην εκπληκτικη Κουζινα και πισω στην Κρεβατοκαμαρα... αυτες ειναι διακοπες!
Lol, οπως καθε χρονο, σπιτι μ σπιτακι μ!

κακομοίρης
Γιατί είναι κακομοίρης;Καμιά φορά είναι ωραίο το να είσαι σπίτι σου.Ανάλογα με τον τύπο του ανθρώπου.Μπορεί να του αρέσει,απλά να μην έχει πρόβλημα ή μπορεί και να είναι όπως το λες.
(18-02-2010 06:28 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Γιατί είναι κακομοίρης;Καμιά φορά είναι ωραίο το να είσαι σπίτι σου.Ανάλογα με τον τύπο του ανθρώπου.Μπορεί να του αρέσει,απλά να μην έχει πρόβλημα ή μπορεί και να είναι όπως το λες.

Believe me dude, ο STARAPTORAS ξερει τι λεει... απλα η μανα μου δν ειναι φαν των διακοπων!
Nowhere's better than my home.Το Πάσχα είναι γιορτή για χωριό,να σουβλίσεις άνετος το αρνί σου,να πας καμιά βόλτα στους συγγενείς,να φας να πιείς και να κοιμηθείς...Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...
εμεις μαλον ξανθη
Pages: 1 2
Reference URL's