Legendary Pokémon

Full Version: SlowThread: Slowking ή Slowbro?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Επειδή είμαι άσχετος στο θέμα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην δημιουργία ενός από αυτά τα 2 pokemon για να είναι στην βασική μου εξάδα στις hg/ss.Λοιπόν το θέλω να ξέρει επιθέσεις δυνατές και χρήσιμες ώστε να είναι powerhouse(μετά από feraligatr και typhlosion). Πιο μαθαίνει πιο καλές επιθέσεις και τα λοιπά??Πιο να χρησιμοποιήσω στις hg/ss τελικά?
θα σ προτεινα slowbro, που ειναι και καλος στην αμυνα. και ο slowking αμυντικο ποκεμον ειναι, αλλα δε τον προτιμω και τοσο
Τα stats τους είναι ίδια,απλά το Slowbro έχει καλή του άμυνα την Physical και το Slowking την Special.Το movepool τους είναι παρόμοιο,οπότε ουσιαστικά απλά διαλέγεις ένα από τα 2 στην τύχη Toungue.Πιο καλό επιθετικά θεωρείται συνήθως το Slowking,οπότε για ingame θα το προτιμούσα λογικά ανάμεσα στα 2.If you still can't choose,check their back-sprites Toungue.
Αν θες διάλεξε Slowbro με CM για να ανεβαίνει και το average Sp.Def του Wink
Προτείνω slowking επειδή:α)μαθαίνει nasty plot και in-game είναι υπερβολικά χρήσιμο,β)είναι johto pokemon και όπως και να το κάνουμε παίζεις HG/SS(ασχέτως ότι έχουν και το Kanto μέσα Toungue). Έχει και ωραίο backsprite.
Αλλά γενικά οι διαφορές τους είναι μικρές.
Με το α) που είπες το ίδιο του είπα και στο MSN!
ευχαριστώ για την βοήθειαSmile μάλλον θα κάνω slowking(θα το ονομάσω Courgette)(CourgetteKing γίνεται?)
γινεται why not?πλακα εχει
Δε γίνεται (είναι 13 γράμματα και το nickname μπορεί να φτάσει μέχρι και 10,αν δεν κάνω λάθος),εκτός κι αν κόψεις τίπτα φωνήεντα.

π.χ. CrgettKing
ναι δεν τα μετρησα!
ουπς....................
μάλλον Courgette θα το ονομάσω ή King. Καμιά μικρότερη λέξη υπάρχει για το κολοκύθιToungue?
και τα 2 καλα ειναι
the final name is: AgouriKing. καλό? όπως καταλάβατε αποφάσισα να πάρω slowking.
Reference URL's